• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşma

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Kızlar gün içinde sevgililerinizle her dakika mesajlaşır mısınız? yani her an her dakika mesaj atarlar mı ? Yada ben mi abartıyorum acaba her an mesaj atmasını beklemekle.

Ayy ne o öyle mıç mıç mesaj sürekli hem de. Bana göre evet abartıyorsun bayar yani ne o öyle. Biz sevgilimle üc yıl önce ilk başladığmizda da mesajlaşmazdık gün icinde telefonla konuşurdu. Toplantı gibi durumlarda ararsam msjlaşırdık o kadar. Şimdi de aynı drvam ediyor gayet güzel gün sonunda başbaşa olduğumuzda konusuyoruz yani bitbit ruhsuz mesajdan iyidir sesini duymak yada yüzyüze gorusmek

Ben her an mesaj atmasını beklemiyorum da Gün içinde ara sıra aklına gelsin atsın istiyorum ben atmasam üç gün atmaz Öküz anacım benimki Erkekler öyle

Ayy ne o öyle mıç mıç mesaj sürekli hem de. Bana göre evet abartıyorsun bayar yani ne o öyle. Biz sevgilimle üc yıl önce ilk başladığmizda da mesajlaşmazdık gün icinde telefonla konuşurdu. Toplantı gibi durumlarda ararsam msjlaşırdık o kadar. Şimdi de aynı drvam ediyor gayet güzel gün sonunda başbaşa olduğumuzda konusuyoruz yani bitbit ruhsuz mesajdan iyidir sesini duymak yada yüzyüze gorusmek

hemen hemen aynı şeyleri yazmışız. :)

Öğrencilik, aylaklık zamanlarında belki ama belli bir yaşa gelmiş işinde gücünde insanlar ne diye devamlı mesajlaşsın.

Kızlar gün içinde sevgililerinizle her dakika mesajlaşır mısınız? yani her an her dakika mesaj atarlar mı ? Yada ben mi abartıyorum acaba her an mesaj atmasını beklemekle.
Her an her dakika mesaj atması için mesaj atmaktan başka bir eylem yapmaması lazım.
Yaşlar çok mu küçük sizin de hala mesajlaşmada takılı kaldınız?

Sevgililiğin ilk zamanlarında olur bunlar. Hatta sevgililik zamanlarında da çoğu zaman olabiliyor. Birbirinizi bıktırmayın ama:)

bıkmam sanırım ben :)

bizde gün içinde 2-3 kez telefonla konuşuruz ama onun dışında müsait oldukça messajlaşıyoruz

duş alırken:)?
bence bu kadar abartma insan bıkar bi süre sonra

ahaha o zamanda ona ait olsun :)

Ben her an mesaj atmasını beklemiyorum da Gün içinde ara sıra aklına gelsin atsın istiyorum ben atmasam üç gün atmaz Öküz anacım benimki Erkekler öyle

aybenmkide öyle :) ama yoğun çalışıyor adam kıyamam koşturmaktan bazen yemek yemeyi unuttuğu için mesaj atmasını beklemiyorum

İnsanlar makine gibi sürekli mesaj atamaz ki. Ne öyle mıç mıç ortaokul lise öğrencisi gibi. Koskoca insanlarız herkesin işi gücü var. Olmasa bile sıkılır insan.
:) belirli bir yaştan sonra sevmiyor insanlar mesajlaşmayı

ah harika süper anlayışlıymışsınız!

şahsen ben kız olarak erkek arkadaşım bu zihniyette olsa yolu gösterirdim :KK14:

ilgi delisi bir sevgilim var. bunalmaz asla

Öğrencilik, aylaklık zamanlarında belki ama belli bir yaşa gelmiş işinde gücünde insanlar ne diye devamlı mesajlaşsın.

işini aksatsın demiyorum zaten

Her an her dakika mesaj atması için mesaj atmaktan başka bir eylem yapmaması lazım.
Yaşlar çok mu küçük sizin de hala mesajlaşmada takılı kaldınız?

yaşla ne alakası var

üşenmedim baktım
kocamla sabah 9.30dan beri 20 kere mesajlaşmışım
bence günlük olayları ortam müsait değildir whatsapp ya da mesajla halledersin. Öyle ise zaten sorun yok. Ama benim konudan anladığım konu sahibinin ilgi beklemesi.
Yoksa ben de sabahtan beri bir ton whatsapp tan yazdım eşime.

bıkmam sanırım ben :)

bizde gün içinde 2-3 kez telefonla konuşuruz ama onun dışında müsait oldukça messajlaşıyoruz

ahaha o zamanda ona ait olsun :)

aybenmkide öyle :) ama yoğun çalışıyor adam kıyamam koşturmaktan bazen yemek yemeyi unuttuğu için mesaj atmasını beklemiyorum

:) belirli bir yaştan sonra sevmiyor insanlar mesajlaşmayı

ilgi delisi bir sevgilim var. bunalmaz asla

o zaman tam uyumlu çiftlersiniz siz :))

Allah mutlu etsin

Back
X