- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kızlar gün içinde sevgililerinizle her dakika mesajlaşır mısınız? yani her an her dakika mesaj atarlar mı ? Yada ben mi abartıyorum acaba her an mesaj atmasını beklemekle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumak yemek yemek dışında tabi :)bi insan robot mu ki her an her dakka her saniye mesaj atsın Allah aşkına?
duş alırken:)?uyumak yemek yemek dışında tabi :)
Ayy ne o öyle mıç mıç mesaj sürekli hem de. Bana göre evet abartıyorsun bayar yani ne o öyle. Biz sevgilimle üc yıl önce ilk başladığmizda da mesajlaşmazdık gün icinde telefonla konuşurdu. Toplantı gibi durumlarda ararsam msjlaşırdık o kadar. Şimdi de aynı drvam ediyor gayet güzel gün sonunda başbaşa olduğumuzda konusuyoruz yani bitbit ruhsuz mesajdan iyidir sesini duymak yada yüzyüze gorusmek
uyumak yemek yemek dışında tabi :)
Her an her dakika mesaj atması için mesaj atmaktan başka bir eylem yapmaması lazım.Kızlar gün içinde sevgililerinizle her dakika mesajlaşır mısınız? yani her an her dakika mesaj atarlar mı ? Yada ben mi abartıyorum acaba her an mesaj atmasını beklemekle.
Sevgililiğin ilk zamanlarında olur bunlar. Hatta sevgililik zamanlarında da çoğu zaman olabiliyor. Birbirinizi bıktırmayın ama:)
Ayy ne o öyle mıç mıç mesaj sürekli hem de. Bana göre evet abartıyorsun bayar yani ne o öyle. Biz sevgilimle üc yıl önce ilk başladığmizda da mesajlaşmazdık gün icinde telefonla konuşurdu. Toplantı gibi durumlarda ararsam msjlaşırdık o kadar. Şimdi de aynı drvam ediyor gayet güzel gün sonunda başbaşa olduğumuzda konusuyoruz yani bitbit ruhsuz mesajdan iyidir sesini duymak yada yüzyüze gorusmek
duş alırken:)?
bence bu kadar abartma insan bıkar bi süre sonra
Ben her an mesaj atmasını beklemiyorum da Gün içinde ara sıra aklına gelsin atsın istiyorum ben atmasam üç gün atmaz Öküz anacım benimki Erkekler öyle
:) belirli bir yaştan sonra sevmiyor insanlar mesajlaşmayıİnsanlar makine gibi sürekli mesaj atamaz ki. Ne öyle mıç mıç ortaokul lise öğrencisi gibi. Koskoca insanlarız herkesin işi gücü var. Olmasa bile sıkılır insan.
ah harika süper anlayışlıymışsınız!
şahsen ben kız olarak erkek arkadaşım bu zihniyette olsa yolu gösterirdim![]()
Öğrencilik, aylaklık zamanlarında belki ama belli bir yaşa gelmiş işinde gücünde insanlar ne diye devamlı mesajlaşsın.
Her an her dakika mesaj atması için mesaj atmaktan başka bir eylem yapmaması lazım.
Yaşlar çok mu küçük sizin de hala mesajlaşmada takılı kaldınız?
bence günlük olayları ortam müsait değildir whatsapp ya da mesajla halledersin. Öyle ise zaten sorun yok. Ama benim konudan anladığım konu sahibinin ilgi beklemesi.üşenmedim baktım
kocamla sabah 9.30dan beri 20 kere mesajlaşmışım
bıkmam sanırım ben :)
bizde gün içinde 2-3 kez telefonla konuşuruz ama onun dışında müsait oldukça messajlaşıyoruz
ahaha o zamanda ona ait olsun :)
aybenmkide öyle :) ama yoğun çalışıyor adam kıyamam koşturmaktan bazen yemek yemeyi unuttuğu için mesaj atmasını beklemiyorum
:) belirli bir yaştan sonra sevmiyor insanlar mesajlaşmayı
ilgi delisi bir sevgilim var. bunalmaz asla