- 18 Haziran 2016
- 45
- 45
- 88
- Konu Sahibi Kusolurgidersin
-
Evet normal ped gibi ama daha kalın. Bırak bikaç saati akşamdan başladım sıvı tüketmemeye inşallah işe yarar. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo bu sorun yüzünden bi yere gidemiyorum. Psikologluk bişey mi acaba?Aynı durumu ben de yaşıyorum psikolojik bir sorun sanırım gerçekten. Mesane pedi ne bilmiyorum ama normal ped gibi birseyse en azindan kacirmaniz durumunda ise yarar saniyorum. Ve mümkünse yola cikmadan birkaç saat önceden sıvı almayı kesin ben öyle yapıyorum işe yarıyor
Ben kendi kendime yenmeye çalışıyorum ama yardım alınabilir çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Uzun yolculuk iskence. Eşimle çadır kurup kamp yapmayı çok severim sırf bu yüzden yapamıyorumEvet normal ped gibi ama daha kalın. Bırak bikaç saati akşamdan başladım sıvı tüketmemeye inşallah işe yarar. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo bu sorun yüzünden bi yere gidemiyorum. Psikologluk bişey mi acaba?
Hiç olmadı ama bi anda öyle bi sıkışıyorum ki tutamayacakmışım gibi geliyo.tamamen kaçırdığın oluyor mu ?
yoksa sadece çok aşırı mı sıkışıyorsun ama tuvaletini yapma olmuyor mu tam soramadım sanırım kusura bakma
Evet aslında çok iyi olur ama dediğim gibi arkadaşımdan aldım ve elimde bir tane var. Belki yaşayan olmuştur diye sorayım dedim.En kısa zamanda bi psikologdan yardım alın.
Ayrıca evde bi deneseniz mesane pedi acaba ne kadar sıvıyı çekiyo içine,belki bu şekilde stresiniz azalır.
ben ameliyat olduktan sonra kullandım rahat olun gayette tutuyor zaten normal pedden kalın kafanıza takmayın çok stres yaptıysanız evdeyken tuvaletiniz geldiğinden bir deneyin,ya da arkadaşın dediği emici külotlar var onlar dahada kullanışlı hiç belli olmuyor aşırı rahat .Evet normal ped gibi ama daha kalın. Bırak bikaç saati akşamdan başladım sıvı tüketmemeye inşallah işe yarar. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo bu sorun yüzünden bi yere gidemiyorum. Psikologluk bişey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?