Meşgul çalan numara

Canım play storeye gir.
Orda rahatsız etme diye bir program var. Onu yükle
O programda seni aramasını istemediğin numarayı yazınca meşgul çalıyor.

İstersen bildiğim bir numara var onu söyliyim ve aradığında bu numara kullanılmamaktadır desin

teşekkürler tmm olur
+905059025720

Çağrı yönlendirmeye bu numarayı yazarsan aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor.

Ben hem o programı yükledim hem bu numarayla yönlendirdim.

Sen sadece yönlendirme yapabilirsin .
Doğruluğundan emin olmak için başka numaradan kendini ara o zmn anlarsın olup olmadığını

+905059025720

Çağrı yönlendirmeye bu numarayı yazarsan aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor.

Doğruluğundan emin olmak için başka numaradan kendini ara o zmn anlarsın olup olmadığını
tmm çok teşekkür ederim :)

+905059025720

Yukarıdaki numara tanıdığın birinin kapanmış numarası mı?
Play storeda bahsettigin programdan dogrudan meşgul mü çalıyor?benim tlfda once bir kere çalıyor sonra meşgule düşuyor.yani arayan kişinin yüzune tlfu mesgule almız gb oluyor.istemedigin bu kisiye karsı bir de ayıp etmiş oluyorsun.sinir oluyorum.

Yukarıdaki numara tanıdığın birinin kapanmış numarası mı?
Play storeda bahsettigin programdan dogrudan meşgul mü çalıyor?benim tlfda once bir kere çalıyor sonra meşgule düşuyor.yani arayan kişinin yüzune tlfu mesgule almız gb oluyor.istemedigin bu kisiye karsı bir de ayıp etmiş oluyorsun.sinir oluyorum.
Tanıdığım birinin kapanmış numarsı değil. İnternetten bulduğum bir numara. Peşimde bi sapık vardı ondan kurtulamak için çok araştırdım ve buldum.
Program işe yarıyor evet. Meşgul çalıyor hep

Truecaller programı da kesin çözüm. Hem başka biri aradığında da kim olduğu görünüyor örneğin x bankası gibi. Ya da isim soyisim bile çıkıyor çoğu zaman

Tanıdığım birinin kapanmış numarsı değil. İnternetten bulduğum bir numara. Peşimde bi sapık vardı ondan kurtulamak için çok araştırdım ve buldum.
Program işe yarıyor evet. Meşgul çalıyor hep
Indirdim programı.mavi renkli ,tlf olan uygulamayı.teşekkur ederim.

Indirdim programı.mavi renkli ,tlf olan uygulamayı.teşekkur ederim.
Evet o uygulama ama ayarladan ayarlaman lazım
Kara liste diye bişi var oraya swni aramasını istemediğn numarayı yazacaksın

Eğer istersen rehberin dışında kimsede arayamaz seni.mesaj da atamaz. Ayarlar kısmından bakabilirsin ona. Yapamzsan bana mesaj at anlatırım

Evet o uygulama ama ayarladan ayarlaman lazım
Kara liste diye bişi var oraya swni aramasını istemediğn numarayı yazacaksın

Eğer istersen rehberin dışında kimsede arayamaz seni.mesaj da atamaz. Ayarlar kısmından bakabilirsin ona. Yapamzsan bana mesaj at anlatırım
10-15 kişiyi engelledim.iyi oldu.sadece msjı yapmadım.çunkü tlf ayarları bozulabilir gibi bir yazı çıkınca karşıma vazgectim.maliyeye msjlarinı şikayet ettigim bir magaza var.iptal yazıp gönderiyorum.msjlar hala geliyor.ben de sikayet etmistim.gerci henuz bir cvp gelmedi sikayet ettigim yerden.onun msjlarını engelleyecektim.o yazı çıkınca yapamadım.teşekkür ederim canım ilgine.:KK200:

10-15 kişiyi engelledim.iyi oldu.sadece msjı yapmadım.çunkü tlf ayarları bozulabilir gibi bir yazı çıkınca karşıma vazgectim.maliyeye msjlarinı şikayet ettigim bir magaza var.iptal yazıp gönderiyorum.msjlar hala geliyor.ben de sikayet etmistim.gerci henuz bir cvp gelmedi sikayet ettigim yerden.onun msjlarını engelleyecektim.o yazı çıkınca yapamadım.teşekkür ederim canım ilgine.:KK200:
Canım o uyarıların hepsine evet demen gerekiyor. Ama o zmn telefonun kendi mesaj yerini kullanıma kapatmış olıyorsun. Sadece o uygulamadaki messenger den mesaj yazabiliyorsun.

Rica ederim. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)

Back
X