siz çok heveslisiniz anlıyorum sizi.
ama biraz daha süre vermelisiniz, öyle her şey hemen düzene girmez.
gençlik işte,15 dakika görmek için 4 araç mı değiştirdiniz :)
güzel zamanlar, tadını çıkarın, germeyin kendinizi.
Erkekler düşüncesizdir sana karşı sevgi SAYGI eksikliği görmedim. Güzelce konuşursan hallolur gibi görünüyor, uzun süredir görmediği için planlarına seni dahil etme sıkıntısı yaşıyor galiba
Ama hep boyle oluyor sanki, ailesiyle gezip dolasirken hic aksilik cikmiyor, bana denk geliyor hep.. Bir de yaz tatillerinde de ailesiyle birlikte benim oldugum sehre gelip kaliyorlar, 2 ayda 10 kez falan bulusuyoruz toplam. Universiteyi yurtdisinda okudugu icin ailesinden de ayri kaliyordu sene icinde, ama halihazirda aksam-sabah onlarla ayni evde yasiyorken aylarca, benimle en fazla 9-10 kez bulusabilmesi de biraz adaletsiz bir dagilim oluyor sanki.. Sabirsizligim da bundan, bu evreler bitsin artik ayni sehirdeyiz hepimiz diyorum kendimce..Daha yeni yerlesmeye duzen kurmaya calisiyodur zamanla daha guzel olur sabret birazcik
iyi de işe yeni başlamış
şehirde yeni vs vs
henüz daha adapte olacak
bir de anladığım sein okul saatinden sonra evde olman gerekiyor
bir tavsiye çok değil kaliteli görüşmek önemli
uzun bir süre uzak mesafeden sonra görmek istersin belki ama bu ilişkiyi yıpratır birbirinizin sahibi olmaya çalışmayın
Bence de su 2-3 hafta hoşgörülü ol, adaptasyon sureci geçsin. Sonra mutlu mesut devam edersiniz. Ne güzel artık aynı sehirdesiniz, gelir gelmez olumsuzluk olmasin :)
Aman üzülmeyin böyle şeylere. Ne güzel onca sene sonra aynı şehirdesiniz. Şu birkaç hafta geçsin bakarsınız duruma. Bir de zaten ilişkiniz ciddiyse birkaç sene sonra evlenip aynı eve gireceksiniz. Biraz hasret kalmak güzeldir. Ben bazen eşimi zorla köye ailesinin yanına gönderiyorum haftasonları özleyelim birbirimizi diye.
Haklisiniz..ama ben demesem ondan bulusmanin b'si bile cikmiyor, biraz sasirtsa.. Bakalim birkac haftaya duzelir o zaman, umarim:/
bence kafanızda kurmayı bırakın. abartacak bir şey yok. öğrencilikle iş hayatı birbirinden çok ayrı hayatlar. size bu dönemde anlayışlı olmak düşer.biraz sabredin.
Peki ben bulusma konusunu da mi acmayayim bu surecte? O mu desin?Dert edecek bir şey yok.
Uzaktan ilişki yürütmüş bir anda bir araya gelmişsiniz. Olay boyut değiştirmiş. Bunları oturtmak zaman alır.
Yeni şehir, yeni iş, ailesinden de ayrıydı. Ailesine kolay vakit ayirması normal aynı evin içindeler haydi dışarı çıkalım diyip çıkabilirler evde oturmaktansa.
Senin de sanırım dışarı çıkışların sınırlı, belki de ondan bir şey diyememiştir.
Biraz düzeni otursun her şey yoluna girer merak etme.
Uzun zaman uzaktan yürütülmüş bir ilişki var ortada bir de.
Sen dışarı çıkabileceğin zaman ona söyleyebilirsin, pazar günü de senin çıkabileceğini bildiği için pazar demiştir bence.
Uff ama sabretmek en zoruBuluşmayı onun teklif etmesini beklemek daha iyi olabilir bence çok hevesli görünmemek herzaman daha ilgi çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?