• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meshep farklılıkları evlilikte sorun olur mu?

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Erkek arkadasım alevi ben sunniyim bunun sorun olacagını kendi acımdan dusunmuyorum cunku sevgi butun herseyı yok sayıyor sonucta ınsanlık onemli ama aileler arasında bir sorun olurmu bunu bilmiyorum aleviliğin tam olarak n oldugunuda bilmiyorum bana biraz acıklayabilir misiniz internetten arastırıp yanlıs bilgiler edinmek istemiyorum bilgili olanlar lütfen ?

Erkek arkadasım alevi ben sunniyim bunun sorun olacagını kendi acımdan dusunmuyorum cunku sevgi butun herseyı yok sayıyor sonucta ınsanlık onemli ama aileler arasında bir sorun olurmu bunu bilmiyorum aleviliğin tam olarak n oldugunuda bilmiyorum bana biraz acıklayabilir misiniz internetten arastırıp yanlıs bilgiler edinmek istemiyorum bilgili olanlar lütfen ?
böyle dini siyasi konular açmak yasak kapatılır çok sürmeden.

Bence bu dini bir konu değil...
Sevgilim neden alevi diye sormuyor sonuçta. Ya da dini bir görüş hakkında savunma yapmıyor.
Ben ingilizim eşim İtalyan sorun olur mu ? Gibi birsey bu..
Kültür farkını kastediyor sonuçta konu sahibi..

Sorunun cevabını gelirsek; birbirlerinizin görüşlerine saygı duyarsaniz,sınırlarınızı bilirsiniz hicbirseycik olmaz

a
Bence bu dini bir konu değil...
Sevgilim neden alevi diye sormuyor sonuçta. Ya da dini bir görüş hakkında savunma yapmıyor.
Ben ingilizim eşim İtalyan sorun olur mu ? Gibi birsey bu..
Kültür farkını kastediyor sonuçta konu sahibi..

Sorunun cevabını gelirsek; birbirlerinizin görüşlerine saygı duyarsaniz,sınırlarınızı bilirsiniz hicbirseycik olmaz
aileler arasında sorun yasanırmı peki

Back
X