50 yaşında bile sınıf arkadaşım var ve inanın hepimizden daha da azimli. Hiçbir şey için geç değil. Part time çalışarak gerçekten ilgi duyduğunuz bir bölümü okuyun bence. Söz konusu yıllarca icra edeceğiniz bir meslekse 4 yıl gözünüzde büyümemeliGrafik tasarımcısıyım ama şu an işim yok.Özel sektörde 1 sene çalıştım.Açıkçası çok kötüydü maaşım azdı ve çok yoruluyordum.İstifa etmiştim daha sonra.
Mesleğim bana çok değersiz geliyor artık.Bir kaç kursa gidenler bu mesleği yapıyor.4 sene okudum karşılığı bu muydu diyorum.Tıp gibi bölümlerin dışındakiler böyle genelde ama yine de üzüyor insanı.
Yaşım 25 şu an mesela psikoloji bölümüne çok ilgi duyuyorum ama tekrar başlayacak cesareti ve hevesi bulamıyorum kendimde.Üstelik sürekli dert dinlemeyi kaldırabilir miyim bilemiyorum.
Bir psikologla konuşmuştum 8 seneni vermeden bir yere gelemezsin bu meslekte dedi.
Bu yola girsem çok zaman harcayacağım kendi mesleğimde devam etsem çok daha fazla tecrübem olacak.
Bir sürü işsiz psikolog var. Başta vazgeç bu sevdadan.Grafik tasarımcısıyım ama şu an işim yok.Özel sektörde 1 sene çalıştım.Açıkçası çok kötüydü maaşım azdı ve çok yoruluyordum.İstifa etmiştim daha sonra.
Mesleğim bana çok değersiz geliyor artık.Bir kaç kursa gidenler bu mesleği yapıyor.4 sene okudum karşılığı bu muydu diyorum.Tıp gibi bölümlerin dışındakiler böyle genelde ama yine de üzüyor insanı.
Yaşım 25 şu an mesela psikoloji bölümüne çok ilgi duyuyorum ama tekrar başlayacak cesareti ve hevesi bulamıyorum kendimde.Üstelik sürekli dert dinlemeyi kaldırabilir miyim bilemiyorum.
Bir psikologla konuşmuştum 8 seneni vermeden bir yere gelemezsin bu meslekte dedi.
Bu yola girsem çok zaman harcayacağım kendi mesleğimde devam etsem çok daha fazla tecrübem olacak.
Mesele mesleğiniz değil sizin çalışmaya gönlünüzün olmaması. Grafik tasarım iş piyasasında en çok kazanan mesleklerden biridir.Grafik tasarımcısıyım ama şu an işim yok.Özel sektörde 1 sene çalıştım.Açıkçası çok kötüydü maaşım azdı ve çok yoruluyordum.İstifa etmiştim daha sonra.
Merhaba acaba okul dışı da psikolojiye ilgi duyup bilgilenmek isteyenler için kitap öneriniz vs var mıdırBende psikoloğum arkadaşlarımdan çok azı kendi işini yapıyor. Kimi ticarete yönelmiş kimi torpille belediyeye falan girmiş o kadar yani. Devlete atanmak çok zorlaştı. Kolay atanan öğretmenlik bölümlerini araştır. Psikoloji okusanda umduğunu bulamassın. Ben bölümü sevdiğim için okudum iş kaygısıyla okusam seçmezdim bu bölümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?