Mesleğimi aşağılayan arkadaş

Bende mühendisim. İşimdende çok memnunum. O küçümsediği mühendisliği kazanabilmek için önce össde iyi bir puan almak gerekiyor, sonrasında o bölümü okuyabilecek kapasiteye sahip olmak gerekiyor. Ben kaç kere gece 12de yatıp sabah 5te yine kalkıp okula gidene kadar ders çalışmak zorunda olduğumu bilirim. İşletmeci arkadaş kaç kere yapmış böyle bişey. Kimse kusura bakmasın ama kazanabilseydi oda mühendis olurdu. Onun bunun torpiliyle gelmiş büyük ihtimal bulunduğu yerede. Tam özümseyememiş bulunduğu konumu. Hakederek gelseydi kimseyi küçümsemezdi. Benimde böyle bi hakim arkadaşım var. Hukuk okudu yüz tane torpille hakim oldu hemen. Her görüştüğümüzde mesleğiyle maaşıyla hava atar. Yani diyeceğim o ki hiç kafaya takmayın bende karşılaşıyorum öyle insanlarla

Görüşmezdim yerinizde olsam.
Hem görgüsüzler hemde bulundukları konumu hazmedememişler.
Siz oturup maaş,geçim,para muhabbeti yapmıyorsanız bu insanlarla ,böyle bir muhabbet açılmamalıydı bence.
Aşağılanacak bir mesleğiniz de yok ayrıca (bana göre emekle yapılan her iş güzeldir,hiçbir meslek aşağılanamaz o ayrı ama lafın gelişi söylüyorum)velev ki mesleğiniz farklı yine de maaşınızı,konumunuzu aşağılamasını gerektirmez.
Hazimsız,görgüsüz insanlar boşverin,takmaya bile değmez.

Sonradan görme tipler bunlar kasmayın

o mülakatların nasıl olduğunu hepimiz biliyouz hey yavrum hey

Kadın kısaltmış elektronik yazmış, kusura bakmayın ama ne kadar kıskanç bir tipsiniz öyle .
Banlanmışım :) neyse ben marmara üni. mezunuyum ve bankacıyım yalan söyleme lüksüm yok çünkü bu siteye bile banka mailimle kayıt oldum yöneticiler zaten nerden girdiğimi görüyorlardır :) kanıt dediğin böyle olur dimi ama

Banlanmışım :) neyse ben marmara üni. mezunuyum ve bankacıyım yalan söyleme lüksüm yok çünkü bu siteye bile banka mailimle kayıt oldum yöneticiler zaten nerden girdiğimi görüyorlardır :) kanıt dediğin böyle olur dimi ama

Aciklamasi da şu. Muhendis memur duz kpss puaniyla ataniyormus. Ama mufettislik kariyer meslekmis. Mulakatla aliniyormus.
O mülakatların nasıl yapıldığını anlattırmasın şimdi
Düz kpss dediği sınavda nice genç saatlerini günlerine katıyor

Asgari ücretle çalışan mesleği olmayan biri benim 5 bin maaşıma laf etmişti geçmişte ciddiye almadım

Hey Allahım ya sorsan iki maes yetmiyor diye birde oturup ağlar...
Para maaş lafi eden ınsanlarla işim olmaz.

Ona ne be sizin birikiminizden cahil şey...

Görmemiş olduğu için kompleksi belli, uzuldugune degmez,, boşuna stres yapma su güzel günde

madem o kadar üstünler o zaman kendileri gibileriyle görüşşünler. Ne kadar ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…