- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi turkuaz0758
-
ya cidden seni anlamakta ben de zorlanmaya başladım:))ben ona işyerini değiştirmesini söyledim. daha iyi alacağın başka bir yere geç dedim.
"Her yerde staj yapamam. bunun için staj yapma özelliğini taşıması gerekiyor. her yerde staj olmuyor" dedi.
ben ona işyerini değiştirmesini söyledim. değiştirseydi sanki ne olurdu.
böyle olmazzsdık en azından
dediğin konuyu da araştırdım buldum şimdi valla hayretlerdeyim..Birde geçen biriside tıp okuyorum arkadaşım fizyoterapist annem en aşağı tıpçı olsun istiyor.Sevgilimin fizyoterapist olması ilerde sorun olur mu diye konu açmıştı.
Konu başlığıda bölüm farkı diye hatırlıyorum.Ne tesadüf .Kızların havası 1500 .Onun sonu ne oldu acaba.Odamı terkedildi.
Kusura bakma da canım senin ne meziyetin var da böyle her şeyin en iyisini istiyosun diye sorarlar adama.hayır tek kriteri maaş değil.
5 vakit namazı olması lazım
içki sigarası olmayacak
edepli uslu güvenilir
ailemin sevgisini kazanabilecek
bir evi idare edecek olgunluğa sahip olması lazım.
yani sorumluluklarının farkında olması lazım.
yani şimdi hakkını yiyemem, bu özellikler de onda vardı.
tek sıkıntı olacak şey özel sektiörde çalışıp , maaşının az olması idi
Bıraksana ya adam kurtulmuş senin elinden ne kadar şükretse azben ona işyerini değiştirmesini söyledim. daha iyi alacağın başka bir yere geç dedim.
"Her yerde staj yapamam. bunun için staj yapma özelliğini taşıması gerekiyor. her yerde staj olmuyor" dedi.
Doğru söylemiş her yerde staj olmaz ki hele bu devirde staj yeri bulmak hiç kolay değil durduk yere stajı mı yansın.ben ona işyerini değiştirmesini söyledim. daha iyi alacağın başka bir yere geç dedim.
Doğru söylemiş her yerde staj olmaz ki hele bu devirde staj yeri bulmak hiç kolay değil durduk yere stajı mı yansın.
gelecek şubat ayında aileme konuyu açmayı düşünüyordum.
benimle evlenmek istiyorsan bazı şeyleri değiştirmen lazım dedim.
Bir evin bir kızı olarak bunu kabul edemem dedim. şu halinle evlenmemize ihtimal bile vermiyorum dedim.
işini değiştirmesini söyledim. kabul etmedi.
ben bile bu durumu kabullenmedim. ailem hiç kabul etmez dedim.
ben de ona ailemi bu duruma ikna edemem, geçerli bir sebebim yok dedim.
bu durum şimdi olmasada ileride muhakkak problem olacak dedim.
oda; "sen ve ben oluruz ama biz olamayız,bunu anlıyorum" dedi.
uzatmanın anlamı yok dedi. Allaha emanet ol dedi.
böyle oldu işte
Kolejde kadrolu ogretmendim.maasim dolgundu suanki esim olan o zamanki sevgilim 750 tl maas aliyordu.universte mezunuydu cabaliyordu bi yerlere gelmek icin.benim aileden maddi durumum cok iyiydi.sevgilimin sizin nisanliniz gibi evi arabasida yoktu.gozum sevgiden ve onun cabasindan baska birsey gormedi hic.nisanlanmaya karar verdik.ben istanbulda yasiyordum.sevgilim son care istanbulda is arayacakti ozel sektorde.bende koleje devam edip bisekilde gecinecektik.onemli olan bi arada olmamizdi.hep ona destek oldum...
ne mi oldu....
Sevgilim mucize bir sekilde bulundugu sehrin buyuk sehir belediyesinde memur teknik memur olarak atandi.hayal bile edemeyecegimiz bir maasla 3400 kadar.(sendika yardimiyla beraber) sonra bulundugu sehirde haftasonlari direksyon ogretmenligi yapmaya basladi.maasi 4000 bini buldu..onun memuriyet kagidi geldigi gun ben isten cikarildim.2 ay icinde evlendik ve bulundugu sehre yerlestim.ve 3 yildir evliyim ve 3 yildir kpss ye hazirlaniyorum..cok cabaladim cok ugrastim..allahin izniylede bu yil atama bekliyorum.
Evimiz arabamiz yok.cunku dugun borcumuz henuz bitmedi..ve suan parmakla gosterilen ornek bir ciftiz cok sukur bin sukur...cebimizde para yokkende mutluyduk varkende...cok sukur gonlumuzdeki servet bol bizim..evimizde yuvamizda sevgi var huzur var.borcumuz bitmek uzere.bende ataninca eve giren aylik gelir 6 bini bulacak.birde babamdan bana kalan dairemin kirasi gelmeye basladi her ay...
Rabbim sabredenlerle beraber..rabbim sevenlerle beraber...zira bir zamanlar esim sadece 750 tl aliyordu!
Insallah bu hikayemiz size bir ders niteliginde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?