- Konu Sahibi turkuaz0758
Bu haber gerçek mi? Eğer gerçekse, ben şoklardayım..Şu zaytung haberi aklıma geldi ya yanlış anlaşılmasın ama
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=289481
Görmemiş devlet memuru olmuş, edalarındalar. Alacağı üç kuruş maaş.. Sanırsın ki, dünyaları kazanıyorlar..
Ne görgüsüz bir milletiz. Okumuş, etmiş kesin böyleyse; üstüne de öğretmen olacak ve çocuklarımızı hayata hazırlayacak..
Yazık çok yazık..
Konuya da gelince.. Çocuk zaten staj döneminde.. çalışıyor, ekmeğinin peşinde. Eee işi de varmış.. Karakteri de düzgünse, seni seviyor, sayıyor, saygı duyuyorsa, daha ne istiyorsun ki..
Erkek arkadaşının yaşında ki bir çok erkek hala üniversite de baba parasıyla okuyorlar. Erkek arkadaşın da çalışıyor, ayakları üzerinde duruyor..
Meslek farkı demişsin de, ben arada çok bir fark göremiyorum.. Sen öğretmensen, oda muhasebeci. Hatta mali müşavir adayı... Burada önemli olan statü değildir; ne kadar iyi anlaştığınız, birbirinize uygun olup olmamanız, hayata nasıl gözle baktığınızdır. karşılıklı ilgi, sevgidir..
Daha görüşeli 2 ay olmuş.. Nasıl erkek arkadaşının maaşını sorabildin? Pes doğrusu.