Meslek secimi

kahveliponcik

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
14
3
6
32
Merhabalar

Ben meslek secimi yapmada cok zorlaniyorum. Tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz ne bu konuda? Maalesef 25 yasimdan sonra kendime uygun olan meslegi secmek istiyorum fakat emin olamiyorum.. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum..

Bu ne saçma soru? Biz sizin karakterinizi, yetenekelerinizi, özelliklerinizi nerden biledim. En azından kişisel özelliklerinizi filan yazsaydınız??

Bu ne saçma soru? Biz sizin karakterinizi, yetenekelerinizi, özelliklerinizi nerden biledim. En azından kişisel özelliklerinizi filan yazsaydınız??
neden sacma bir soru? karakterini, yeteneklerini özelliklerine bakarak karar ver diye yazsaniz daha yardimci olurdu sanki neyse ttsk ediyorum

Diğer konuda yazmışsınız bunu oraya ekleyin bence,konuyla da alakalı olur belki tavsiye vermek isteyen çıkar.

Okuyacak mısınız? Serbest meslek mi yapacaksınız?
Dükkan açmak gibi bir niyetiniz mi var?
Hali hazırda okuduğunuz okul var mı vs.
Bu cevaplara göre değişir fikirler.

neden sacma bir soru? karakterini, yeteneklerini özelliklerine bakarak karar ver diye yazsaniz daha yardimci olurdu sanki neyse ttsk ediyorum
Çünkü kendinizle ilgili hiç bi şey yazamışsınız. Diğer konunuzu okudum, İsviçredesiniz sanırım, Türkiye'ye mi dönecekesiniz?

Kimse kendisine en uygun olan mesleği yapamıyor bu devirde... Oyüzden kendinize en uygun olan meslekten ziyade iş alanı geniş, iş bulma yada atanma ihtimalinizin yüksek olduğu bir mesleği seçmenizi tavsiye ederim

ama bu soru karşısında kimse sana yardımcı olamaz...
kimse nasıl biri olduğunu bilmiyor, nelerden hoşlanırsın neleri sevmezsin
devlet mi özel mi
ne bileyim, akademik kariyer mi yoksa başka şeyler mi
emir alabilir misin yoksa tahammül edemez misin
ooooo uzar gider :)))
araziyi mi seversin masa başını mı
fen bilimlerini mi seversin sosyal bilimleri mi
çok insanla mı uğraşmak istersin az insan mi

bunların hiçbirini bilmiyoruz....
daha daralt yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…