Meslek uyumu diye birşey var dimi?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
Arkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.

aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız

Arkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.

aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
Kusura bakmayın ama anneniz bence çok kendini beğenmiş... sormamda sakinca yoksa anneniz ve babanız ne mezunu acaba?

Ay anneniz de kusura bakmayın halt etmiş.
Kardesiniz de sevgisinin arkasnda duramayan biruyse hic evlenmesin. Kıza yazık olur.

Ayy nefret ediyorum böyle seylerden. Sanki gelin almiyolar da vitrin aliyolar. Meslekleriyle sergiliycekler.

Kardesiniz dik dursun kimi seviyorsa onunla evlensin. Mümkünse annenizi de cok karıştırmasn.

Mezuniyet derecelerinin denk olmasına önem veririm ben şahsen ama aynı meslek olması ne alaka yaa.Evde doktorculuk mu oynayacaklar?Ayrıca babanız nasıl annenizle evlenmiş o zaman? Ben şahsen çok zoruma giderse annemin başına bu durumu kakardım

Bir dis hekimi ve öğretmenin nesi uyumlu değil? Hem öğretmen de devlette çalışıyor.

O da devlette değildi. Ve öğretmeni küçümsüyodu erkek bi tık üstte olmalı diye. Biraz da haklı çıktı. başlarda sorun yokken sonradan sorun olmaya başlamıştı aralarında kazanç farkından dolayı

boğazicili kiza yazık olur sizin ailede.neticede kardeşin diş hekimi doktor bile değil.nerde diş hekimi nerde boğaziçi işletme.boğaziçi işletme mezunu bir kızın devlette ne işi olur.

Kardeşim kız aday erkek karışık yazdım galiba. İşletme mezunu olan erkek yani. Annem nerden bilsin ya özel diyince direk kötü gibi geliyo halbuki özelde şartları daha iyi tabiki. Anlattık ama ne kadar anlatılsa da bi kulp buluyo:))

Kardeşim kız aday erkek karışık yazdım galiba. İşletme mezunu olan erkek yani. Annem nerden bilsin ya özel diyince direk kötü gibi geliyo halbuki özelde şartları daha iyi tabiki. Anlattık ama ne kadar anlatılsa da bi kulp buluyo:))

her şey bitmiş bir meslek uyumu mu kalmış? bence son noktaya kadar annenize bir şey söylemeyin.hemen yarın dugun var sanıyor safım.

Ay anneniz de kusura bakmayın halt etmiş.
Kardesiniz de sevgisinin arkasnda duramayan biruyse hic evlenmesin. Kıza yazık olur.

Ayy nefret ediyorum böyle seylerden. Sanki gelin almiyolar da vitrin aliyolar. Meslekleriyle sergiliycekler.

Kardesiniz dik dursun kimi seviyorsa onunla evlensin. Mümkünse annenizi de cok karıştırmasn.

Gelin değil damat alacak :) gelin olsa bu kadar sorun yapmazdı heralde. Kardeşimde dik duramıyo çünkü eski sevgilisinde annem haklı çıktı ve ayrıldılar o yüzden şu an anneme bişey diyemiyo sert çıkamıyo yani. Üstelik kadından gizli çıkmıştı annem duyunc çok üzüldü bu kadar üzülceğini tahmin edememiştik. O yüzden şimdi kimle görüşcekse en baştab söylüyo.

Back
X