- 21 Ağustos 2014
- 249
- 97
- 38
- Konu Sahibi TelsizGitar
Meslek seçimi.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hep öğretmen olmak istemişimdir ama hiç istemediğim bir mesleğim var. Yazdıkların içinde eğer çocukları seviyorsan sabırlıysan 2.seçenek olabilir.İlgi alanına giriyorsa 3. de olabilir.Ben bunu kendime göre yorumladım ama herkes farklı![]()
Beslenme ve diyetetik
fizyoterapi ve rehabilitasyon
ben olsam bu 2 sini düşünürdüm .
Fizyoterapi ve beslenme bence bunlardan birini seçmek Türkiye de rahatlıkla çalışmak demek en azından sağlık sektörü avantajları çok temiz işler ayrıca ben olsam fizyoterapi tercih ederdim ama diyetisyenlik de günümüzde önemli oldukça hormonlu gıdalarla beslendiğimiz için ihtiyacımız olacaktır ilerleyen yıllarda daha fazla![]()
Biraz burç yorumlarından araştırsanız, benim ve çoğu tanıdığım doğru çıkıyor.Benim de çocukluk hayalim öğretmenlik. Çocukları da çok seviyorum ama atanma sıkıntısı var. Bu beni korkutuyor. PDR'de birkaç yıla bitecek deniliyor.
Bir kere hata yapip istemedigin bolumu okuyup sevmedigin icin birakmissin. Ben sana bir bolum sallasam ne kadar dogru olur simdi. O yuzden zevkle okuyacagin, ileride birakmayacagin bolumu sen sec.
Türkiye'de çalışacaksan..
Beslenme ve Diyetetik. Ama doktoraya kadar sürdürmen şartıyla. Burada diğerlerinin de iş alanı var ama. Doktoralı bir diyetisyen hem tek başına çok iyi iş yapar, hem de çok büyük ve kurumsal hastanelerde çok çabuk tutunur.
Diyetisyenlik diyemem ben çünkü turkiyede diyetisyene zayiflatmaktan baska bir isi olmayan meslek olarak bakiliyor. her hastahanede diyetisyen yok ancak ben kendi muayenemi acarim dersen ve basarili olup kisa surede adindan bahsettiren bi diyetisyen olucagini dusunuyorsan tercih et. Ben etmemistim tercih doneminde cunku diyetisyen birkac tanidigimizla gorustum onlar durumlarindan memnun degildi ama basarili olanlar elbette var. Fizyoterapi ya da psikolojik danismanlik daha mantikli bence.
Biraz burç yorumlarından araştırsanız, benim ve çoğu tanıdığım doğru çıkıyor.
Yine yanlış tercih yapma bari, ne istediğini neyin seni mutlu edeceğini bir tek sen bilirsin. Biz yönlendirmeyelim seniDüşündüğüm mesleklerle burcumun meslekleri arasında hiç alaka yok.![]()
ben 3 yıl önce kolay atanıyor diye okul öncesi öğretmenliği seçtim. gelecek yıl mezun olacağım ama 3 yılda ataması azaldıgelecek vaadeden bir bölüm seç ben fizyoterapiyi güzel buluyorum eğer sayısal mezunu olsaydım tercihim o olurdu
![]()