Meslekleriniz?

pembemaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
661
1
0
Bursa
Benim yeğenim ilahiyat fakültesinde 2.sınıfta okuyor. Fakat din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olmak istemiyor,ilahiyat fakültesinden mezun olupta başka bir meslek yapmam imkansız diyor. Benim bu konu hakkında bilgim olmadığından herhangi bir görüşte bulunamadım size sormak istedim bir de. Sizce yapabileceği başka meslekler var mıdır? Ilahiyat fakültesinde okuyan var mı aranızda? Bu konuda bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Diğer merak ettiğim ise; meslekleriniz neler ve memnun musunuz? Severek mi yapıyorsunuz yoksa mecburiyetten mi? Ben 4 senelik bir avukatım, ve çok severek yapıyorum işimi. insanlarla uğraşmak bazen beni çok fazlasıyla yoruyor,davalar vs ama emeğimin karşılığını almak beni mutlu ediyor. iyi ki hukuk okumuşum diyorum, annem sağlık okumamı istiyordu hep ama ben kendi bildiğimi yaptım sizinde görüşlerinizi almak istedim.. Şimdiden teşekkürler.

İlahiyat konusunda bilgim yok ama neden öğretmenlik istemiyor ki:26:

Ben ailemin sağlık oku ısrarlarına "ben kan göremeeemm!" cevabı verip, şuan istediğim iletişim fakültesinde gazetecilik son sınıf öğrencisiyim. 2 kanal, bir gazete, bir de tasarım alanında staj eğitimi aldım. Ayrıca fotoğraf ve grafik tasarımla uğraşıyorum çünkü meslek lisesinde bu bölümü okumuştum tabii bu da bana mesleğimde bir artı olarak dönüyor.

Iııı netice olarak bölümümü çok seviyorum. Bir bayan için zor deselerde iş ortamlarını gördükçe ben onlara "hadi ordan" diyorum

ilahiyat fakültesi hakkinda hiç bır bılgım yok, kendı seçımı değıldı galıba neden ıstemıyor??

Ben hemşıreyım, meslekte 2. senem
çok severek yapıyorum, sevmesem çekılcek gıbı değıl zaten
bazen öyle anlar oluyor kı, oturup ağlıyorum ınsanların dertlerını dınleyınce
gözümün önünde erıyıp gıtmelerıne, ölmelerı ılk zamanlar çok fazla dokunuyordu
ama zamanla ınsan bununla yaşamayı öğrenıyor...

İyıkı bu mesleğı seçmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…