- Konu Sahibi pembemaviii
Benim yeğenim ilahiyat fakültesinde 2.sınıfta okuyor. Fakat din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olmak istemiyor,ilahiyat fakültesinden mezun olupta başka bir meslek yapmam imkansız diyor. Benim bu konu hakkında bilgim olmadığından herhangi bir görüşte bulunamadım size sormak istedim bir de. Sizce yapabileceği başka meslekler var mıdır? Ilahiyat fakültesinde okuyan var mı aranızda? Bu konuda bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
Diğer merak ettiğim ise; meslekleriniz neler ve memnun musunuz? Severek mi yapıyorsunuz yoksa mecburiyetten mi? Ben 4 senelik bir avukatım, ve çok severek yapıyorum işimi. insanlarla uğraşmak bazen beni çok fazlasıyla yoruyor,davalar vs ama emeğimin karşılığını almak beni mutlu ediyor. iyi ki hukuk okumuşum diyorum, annem sağlık okumamı istiyordu hep ama ben kendi bildiğimi yaptım
sizinde görüşlerinizi almak istedim.. Şimdiden teşekkürler.
Diğer merak ettiğim ise; meslekleriniz neler ve memnun musunuz? Severek mi yapıyorsunuz yoksa mecburiyetten mi? Ben 4 senelik bir avukatım, ve çok severek yapıyorum işimi. insanlarla uğraşmak bazen beni çok fazlasıyla yoruyor,davalar vs ama emeğimin karşılığını almak beni mutlu ediyor. iyi ki hukuk okumuşum diyorum, annem sağlık okumamı istiyordu hep ama ben kendi bildiğimi yaptım