- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
İnan artık bende bu şekilde olduğuna inandım eskiden derlerdi bana üni. Mezunları torpil diye hadi ordan derdim al işte aynısı başıma geldiCanım torpil olmadan malesef almıyor çoğu yer. Torpilin varsa meslegın tecruben yoksa müdür bile oluyorsun.
deneyim aranmayan iş ilanlarına bakın kariyerden inanıyorum ki bulacaksınız yolunuz açık olsun tez zamanda işiniz olsunMerhaba kızlar şuan hayatımı sil baştan kuruyorum ama ne yazık ki bişeyler hep ters gidiyor hala bir iş bulabilmiş değilim yışlarca koca eline bakıp yıllar sonra ilk darbe de iş hayatına girmekte zormuş nereye gitsem deneyim deneyim diyorlar e o almassa sen almassan nerde kazanacağım ben bu deneyimi keşke bir meslek sahibi olsaydım şuan bunları yazarken ağlıyorum okuyan kızlar kıymetini bilin okumanın bana da bir kaç bişeyler söyleyin bu iş hayatında nasıl tutundunuz?
Yani şuan iş seçme lüksüne sahip hissetmiyorum kendimi evet sanırım biraz yalan konuşmalıyım yoksa başka türlü olmayacak hiö istemezdim yalanı ama mecburumne tarz iş bakıyorsun ki? yani ofis çalışanı mı, satış personelliği mi
basit işler konusundaysa , deneyimim var de yakın çevrede bir il söyle şu firmada çalıştım de, ev taşıma dolayısıyla ayrıldım de gitsin.
AnlamadımKonu disı bir soru olacakta sen bizim zeyzey misin.herkese yaşını soran :)
Aslında çalışmasam da rahatlıkla nafaka ile geçinebilirim eşim bu konuda rahatlatıyor ama ben istemiyorumMarketlere , kasiyerlik olarak başvurabilirsiniz. Genelde bayanlar tercih ediliyor çünkü .
Hemde çok zor değil .
Ya eski bir üye vardi da siz omusunuz diye sordum konuyu okumadan kusura bakmayin.bir magazada satis temsilcisi olarak calisin ondan sonra yukselerek devam edersinizAnlamadım
Eşinizden çalışmadığı için ve sorunsuz olduğu için boşanmamış miydiniz ?Aslında çalışmasam da rahatlıkla nafaka ile geçinebilirim eşim bu konuda rahatlatıyor ama ben istemiyorum
Hayır bana tokat attığı için boşanıyoruz karıştırıyorsunuzEşinizden çalışmadığı için ve sorunsuz olduğu için boşanmamış miydiniz ?
Merhaba kızlar şuan hayatımı sil baştan kuruyorum ama ne yazık ki bişeyler hep ters gidiyor hala bir iş bulabilmiş değilim yışlarca koca eline bakıp yıllar sonra ilk darbe de iş hayatına girmekte zormuş nereye gitsem deneyim deneyim diyorlar e o almassa sen almassan nerde kazanacağım ben bu deneyimi keşke bir meslek sahibi olsaydım şuan bunları yazarken ağlıyorum okuyan kızlar kıymetini bilin okumanın bana da bir kaç bişeyler söyleyin bu iş hayatında nasıl tutundunuz?
Oralara da başvuru yaptım genç arıyoruz diyorlar sanki 31 yaş değil de 50 yimYa eski bir üye vardi da siz omusunuz diye sordum konuyu okumadan kusura bakmayin.bir magazada satis temsilcisi olarak calisin ondan sonra yukselerek devam edersiniz
Evet karistirmisim kusura bakmayın :)Hayır bana tokat attığı için boşanıyoruz karıştırıyorsunuz
Oralara da başvuru yaptım genç arıyoruz diyorlar sanki 31 yaş değil de 50 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?