Meslektaş ve davranış değişikliği

Evet aynen sizin gibi her şeyle dalga geçen insanlardan hiç hoşlanmam ve aynı sebepten işyerinde insanlara mesafe koydum. Normal şartlarda ne oldu bir problem mi var diye sormanız gerekir samimi bir insansanız ama bence siz sormayın 😂 ve evet siz çok egolusunuz
Bu söyledikleriniz aklımın bir köşesinde bulunsun

Size iş hayatıyla ilgili tavsiyem insanların size tavır aldıklarını fark bile etmeyecek mesafede olun
Ama mesafeli oluncada, çok soğuksun, ekipe dahil olmak istemiyosun, çok konuşmuyosun, hayatınla alakalı hiç birşey anlatmıyorsun diye şikayet ediyorlar.

Ama mesafeli oluncada, çok soğuksun, ekipe dahil olmak istemiyosun, çok konuşmuyosun, hayatınla alakalı hiç birşey anlatmıyorsun diye şikayet ediyorlar.
Etsinler niye umursuyorsunuz ki bakın ekibe dahil olunca da yüz göz olunuyor hem bu şekilde otoriteniz de olmaz ki ben düşünüyorum hiçbir üstümün bizimle içli dışlı olduğunu hayatıyla ilgili bir şey anlattığını bizimle bir şeyler yaptığını hatırlamıyorum max hatırladığım yemekhanede yemek yemek + kendim de işimin sahibi oldum bende kimseyle arkadaş olma çabasına girmedim soğuk desin suratsız desin gerekirse bana böyle abuk subuk tavır almasından iyidir

ben bana bişi söylemeden tavır alıp aklınca trip atanları hiç umursamıyorum
hiçte gidip sormam bi sorun var mı diye
kimseye de en başından , bende sorunu olan varsa gelsin direkt söylesin demem
bu cümleden çok yüz bulur çünkü insanlar
ayrıca bu cümle, sizin görüşlerinizi çok önemsiyorum diye bağıran bi cümle. gerek yok

lakin ...
bu gülme huyun aklıma takıldı açıkçası
ortamda kimsenin gülmediği bişeye gülüyorsan
kendi kendine gülmelerin varsa ve diğerleri bunu görüyorsa
bu seni çok itici , gevşek hatta özür dilerim ama cıvık ve ciddiyetsiz gösterir
kimsenin böyle bi karaktere saygı duyduğunu görmedim ben
tabi ki asker gibi gezmeyeceğiz ortada ama nerde nasıl davranmayı da bilmek gerek diye düşünüyorum
gülme durumunla ilgili olabilir
bişey olmuştur , sen güldün diye onlarla dalga geçtiğini düşünmüşlerdir haklı olarak
o yüzden mesafe koymuşlardır
takışmalar tartışmalar anlaşmazlıklar dışında pasif agresif olarak kime tavır alır insanlar ?
hareketlerinden rahatsız oldukları insanlara
bunu bi düşün derim

ben bana bişi söylemeden tavır alıp aklınca trip atanları hiç umursamıyorum
hiçte gidip sormam bi sorun var mı diye
kimseye de en başından , bende sorunu olan varsa gelsin direkt söylesin demem
bu cümleden çok yüz bulur çünkü insanlar
ayrıca bu cümle, sizin görüşlerinizi çok önemsiyorum diye bağıran bi cümle. gerek yok

lakin ...
bu gülme huyun aklıma takıldı açıkçası
ortamda kimsenin gülmediği bişeye gülüyorsan
kendi kendine gülmelerin varsa ve diğerleri bunu görüyorsa
bu seni çok itici , gevşek hatta özür dilerim ama cıvık ve ciddiyetsiz gösterir
kimsenin böyle bi karaktere saygı duyduğunu görmedim ben
tabi ki asker gibi gezmeyeceğiz ortada ama nerde nasıl davranmayı da bilmek gerek diye düşünüyorum
gülme durumunla ilgili olabilir
bişey olmuştur , sen güldün diye onlarla dalga geçtiğini düşünmüşlerdir haklı olarak
o yüzden mesafe koymuşlardır
takışmalar tartışmalar anlaşmazlıklar dışında pasif agresif olarak kime tavır alır insanlar ?
hareketlerinden rahatsız oldukları insanlara
bunu bi düşün derim
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bu gülme huyunun insanları bu denli rahatsız edici olduğunu tahmin etmemiştim. Çünkü benim amacım asla dalga geçmek değil.
Mesela, meslektaşınız yanınızda oturuyor ve durduk yere bir çocuk şarkısı söylemeye başlıyor. Siz buna gülmezmisiniz ?
Veya, bazen durup dururken aklınıza arkadaşlarınızla yaşadığınız komik bir olay gelmiyor mu?
Başka bir misal : meslektaşınız uykuya dalıyor ve bir anda tam kafası düşecekken, "ne oldu bana" diye uyanıyor. Siz böyle bir olaya karşı gülmezmisiniz ?
Bazen bir ortamda, (çok iyi anlaşan) insanlar espiri olsun diye birbirlerine laf atıyorlar ama espiri tarzında. Buna gülmek ayip mi?

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bu gülme huyunun insanları bu denli rahatsız edici olduğunu tahmin etmemiştim. Çünkü benim amacım asla dalga geçmek değil.

Mesela, meslektaşınız yanınızda oturuyor ve durduk yere bir çocuk şarkısı söylemeye başlıyor. Siz buna gülmezmisiniz ?
beni güldürmek için söylemiyorsa gülmem açıkçası
Veya, bazen durup dururken aklınıza arkadaşlarınızla yaşadığınız komik bir olay gelmiyor mu?
hayır, mesai saatleri içinde kafamda genelde iş olur
aklıma tabi ki zaman zaman komik şeyler gelir ama gülümser geçerim en fazla, gülmeye başlamam
Başka bir misal : meslektaşınız uykuya dalıyor ve bir anda tam kafası düşecekken, "ne oldu bana" diye uyanıyor. Siz böyle bir olaya karşı gülmezmisiniz ?
gülmem aksine sinirlenirim. mesai saatlerinde neden uyuyor ? iş yeri uyuma yeri değildir
Bazen bir ortamda, (çok iyi anlaşan) insanlar espiri olsun diye birbirlerine laf atıyorlar ama espiri tarzında. Buna gülmek ayip mi?
buna gülebilirim ama içeriğin ne olduğuna bağlı

Back
X