Metabolik balans günlügüm :)

nartanesi66

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
140
49
34
slm bugün bu diyete basliyorum.
baslangic kilom 116
hergün ne yedigimi sizinle paylasacagim ve haftada 1 gün kilo bildirimi yapacagim
insallah bu sefer basaririm :KK6:
yiyeceklerimin miktarlarini yazmiyorum cünkü artik bende ölcmüyorum kendime ne kadar yetecegini biliyorum ve herkesin yiyecegi gram ayni degil bu kisiye özel diyettir.

Diyetin kurallari
her ögün arasi 5 saat olmali
yemege önce protein ile baslanmali ve her ögünde degisik protein olmali
meyveyi yemekten hemen sonra ve hergün mutlaka 1 elma yenmeli
ve her arada 1 litre su günde 3 litre su icilmeli

Baslangic 17 agustos: 116
1. hafta 24 agustos: 112.3 ( -3.7)
2.hafta 30 agustos: ?

Son düzenleme:
bu sabah hafif bir kahvalti yaptim
1 yumurta
1 orta boy domates
peynir
5 zeytin
1tane elma
meyveyi yemekten hemen sonra ve hergün mutlaka 1 elma yemeliyim
her ögün arasi 5 saat olmali
ve her arada 1 litre su günde 3 litre su tüketmeliyim
yemege önce proteinle baslamaliyim ve her ögünde degisik protein olmali

günlüğün hayırlı olsun :)
umarım başarıya ulaşırsın .
boyun kaçtı canım ?

Nartanesi,

Günlüğün hayırlı olsun. Yeni konu açmana çok sevindim, bu şekilde yeni Başlayan arkadaşlar da Aramıza katılır ve birbirimize destek oluruz. Lütfen diyeti Bırakma, ben de sürekli bırakıyorum ve her seferinde yeniden başlıyorum. Yeniden başlamak çok sinir bozucu ama yeniden başlamamak için bırakmamak Lazım değil mi? Haydi bu sefer ben de bırakmayacağım, ikimiz bu işi başaracağız :) Ve evden çıkmak isteyeceğiz, alışverişe gitmekten hoşlanacağız, yeni kıyafetler alacağız :) izin verirsen listem gelince ben de burayı günlük olarak kullanmak isterim. Buraya sık sık yazalım ki birbirimizi motive edelim. Bu arada önceden on kilo vermen beni çok umutlandırdı seni de umutlandırmalı. BU SEFER BAŞARACAĞIZ!

Bu arada biraz kendinden bahsedebilir misin, yaşın, işin, ne kadar kilo vermek istiyorsun gibi şeyler. Bir de ne kadar aradan sonra tekrar başladın ve detox döneminden mi başladın acaba?

Bu arada ben henüz metabolik balansa başlamasam da bir haftadır dikkat ediyorum ve her gün 10,000 adım atıyorum, bir de squat uygulamasını indirdim televizyon karşısında ve sabahları onu yapıyorum çok zevkli oluyor oyun gibi kesinlikle tavsiye ederim. Tatilde aldığım kiloları (ödem de olabilir tabii) attım bile, moral oldu, bacaklarım şimdiden daha sıkı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm hos geldin basen ben 25 yasindayim 170 boyunda 116 kilo evliyim 1 oglum var calismiyorum.7 senedir fazla kilolarimdan rahatsiz ama kendimle barisik birisiyim:KK49:.ben cok dert etmesemde etrafimdakiler sagolsun her firsatta hatirlatiyolar kilolu oldugumu .:63:1 senedir 2. cocuk düsünüyorum bu yüzden ve kendi sagligim icin kilo vermek istiyorum.herkesten aldigim tepkiden cok yoruldum karistirmasakta herkes hayatimiza müdahale edebiliyo ama ben cok diyet yaptim insallah bu sonuncusu olurda kurtuluruz bu kilolardan :KK5:

Bu arada biraz kendinden bahsedebilir misin, yaşın, işin, ne kadar kilo vermek istiyorsun gibi şeyler. Bir de ne kadar aradan sonra tekrar başladın ve detox döneminden mi başladın acaba?

Bu arada ben henüz metabolik balansa başlamasam da bir haftadır dikkat ediyorum ve her gün 10,000 adım atıyorum, bir de squat uygulamasını indirdim televizyon karşısında ve sabahları onu yapıyorum çok zevkli oluyor oyun gibi kesinlikle tavsiye ederim. Tatilde aldığım kiloları (ödem de olabilir tabii) attım bile, moral oldu, bacaklarım şimdiden daha sıkı geliyor.
bu arada ben henüz spora baslamadim ama spor aletim var yakinda baslayacam insallah :)

Nartanesi,

Günlüğün hayırlı olsun. Yeni konu açmana çok sevindim, bu şekilde yeni Başlayan arkadaşlar da Aramıza katılır ve birbirimize destek oluruz. Lütfen diyeti Bırakma, ben de sürekli bırakıyorum ve her seferinde yeniden başlıyorum. Yeniden başlamak çok sinir bozucu ama yeniden başlamamak için bırakmamak Lazım değil mi? Haydi bu sefer ben de bırakmayacağım, ikimiz bu işi başaracağız :) Ve evden çıkmak isteyeceğiz, alışverişe gitmekten hoşlanacağız, yeni kıyafetler alacağız :) izin verirsen listem gelince ben de burayı günlük olarak kullanmak isterim. Buraya sık sık yazalım ki birbirimizi motive edelim. Bu arada önceden on kilo vermen beni çok umutlandırdı seni de umutlandırmalı. BU SEFER BAŞARACAĞIZ!
birbirimize destek olursak ve birakmadan yaparsak gercekten basaririz .bu diyet gercekten guzel rahat bir diyet.tabiki sende burayi günlük olarak kullanabilirsin birbirimize fikir olur .ben bu diyeti 1 ay tam yaptim sonra ara sira detoxla baslayip siki dönemi yapip tekrar tekrar biraktim .cünkü cok zorlandim .bu sefer 2 günlük detoksu yapmadim direk siki yagsiz dönemden basladim 2 hafta siki dönem yapip rahat döneme gececegim insallah.ama sen ilk yapacaksin detoksuda yap tam olsun .simdiden basarilar diliyorum sana:)

peki sen kac kilosun cnm

bu gün diyetimin 3. günü ve hersey cok süper gidiyor.hic acikmiyorum azda yesem tok tutuyo.
sabah kahvaltim
3 dilim cemensiz pastirma
1 domates
meyve
1 litre su ( iki ögün arasi iciyorum yani öglene kadar)

X