172 boya 68 kilo çokta aşırı değil.Karatay tarzı beklenebilirsiniz yaklaşık üç haftadır öyle besleniyorum 165 boya 80 kiloydum öleyim mi yani gidiyor yavaş yavaş.konuyu daha çok okunduğu için buraya açtım kusura bakmayın kızlar...
ben 28 yaşında ve ergenlikten beri diyet yapan bi insanım şöyle ki : diyetsiz hayatımın hiçbir dönemi geçmedisürekli yapboz yapboz deneme tahtasına döndüm psikolojim bozuldu artık...
hayatımda hiç 5 li rakamlarda olmadım 68 kiloya çıkmışım yine 172 boyundayım ama bu durumdan yine hiç hoşnut değilim...
derdim yapıp bozduğum diyetler metabolizmamı bozmuş bi hastanede ölçtürdüm yaşına göre çok yavaş dediler çok üzüldüm
artık hangi diyeti uygularsam uygulayayım zayıflayamıyorum,bağışıklık kazanmış galiba vücudum,diyetisyenin verdiği listeyle bile 1,5 kilo almışım düşünün
benim durumumda olup ta metabolizması düzelen var mı? hiç mi ümidim yok 5li rakamları görmeye şuan yine görünüşüm çok fazla balık etli(
bi de aşırı acıkıyorum ,şu acıkma duygum olmasa hayalimdeki kilodaydım çoktan...
Spor onemli.. Sporsuz diyet eksik kalir.Spor yapiyor musunuz?
İnsülin direncinizi baktırdınız mı bende öyleydim hem insülin direncim hem de tip 2 diyabet olduğumu ögrendim sağlıklı beslenme +doktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım ve spor yaptım şuan 64 kg ,110 kg düştümkonuyu daha çok okunduğu için buraya açtım kusura bakmayın kızlar...
ben 28 yaşında ve ergenlikten beri diyet yapan bi insanım şöyle ki : diyetsiz hayatımın hiçbir dönemi geçmedisürekli yapboz yapboz deneme tahtasına döndüm psikolojim bozuldu artık...
hayatımda hiç 5 li rakamlarda olmadım 68 kiloya çıkmışım yine 172 boyundayım ama bu durumdan yine hiç hoşnut değilim...
derdim yapıp bozduğum diyetler metabolizmamı bozmuş bi hastanede ölçtürdüm yaşına göre çok yavaş dediler çok üzüldüm
artık hangi diyeti uygularsam uygulayayım zayıflayamıyorum,bağışıklık kazanmış galiba vücudum,diyetisyenin verdiği listeyle bile 1,5 kilo almışım düşünün
benim durumumda olup ta metabolizması düzelen var mı? hiç mi ümidim yok 5li rakamları görmeye şuan yine görünüşüm çok fazla balık etli(
bi de aşırı acıkıyorum ,şu acıkma duygum olmasa hayalimdeki kilodaydım çoktan...
Evet karbonhidrat minimum protein ve sebze ağırlıklı beslenmek gerekiyor yoksa verdiğimiz hop geriye geliyorDiyet yap kilo ver diyeti birak geri kilo al
İşte bizim sorunumuz bu!
Diyet yapmak problem.
Diyet yapmamak lazim. Ama cok dengeli ve saglikli beslenmek lazim "omur boyu".
Şekeri tamamen hayatimizdan cikarmamiz lazim
Karbonhidrati da minimuma indirmek gerek. Yani her gun makarna pilav yenmemeli.
Saglikli beslendikten sonra omur boyu normal kiloda kalinir. Oysa diyet yapinca al-ver al-ver arap sacina donuyor
Geçmiş olsun süper vermişsin tebriklerMerhaba herkes yazmış sanırım ama bende Kilo veremiyordum. Tiroidlerim çalışmıyormus. Şimdi hormonu hap ile alıyorum. Sporun çok etkisini gördüm 6 ayda 22 Kilo verdim sadece spor dengeli beslenme ile. Mutlaka bir sebebi vardır ve ortaya çıkacaktır.
Merhaba çok teşekkür ederimGeçmiş olsun süper vermişsin tebrikler
Ben de öyleyim. 88 misim. 2 bebeğim arka arkaya oldu. Biri 24 aylik digeri 5 ay 20 günlük. Hamile kalmadan once 63 kiloydum. Deli gibi de yemek yerdim. Metabolizmam yavas bu arada. Hele ki hamilelikleden sonra cok daha yavaşladı. Minikukala ne yapacağız bizSende ki boy kilo bende olsa Victoria meleği sanardim kendimiahh ahh boşver kilonda boyunda iyi ya benim gibi 1.63 boya 88 kilo olsaydin
cok merak ettim arkadasinizin nasil bir yöntem uyguladiginiMetabolizma duzenleyici yontemler var. Hizlandirma konusunda destek alabilirsiniz.
Ben beslenme ve diyetetik mezunuyum. Kendim bu isi yapmiyorum suan ama bir arkadasim sadece metabolizma uzerine calisiyor mesela.
Yediklerimi gorseniz sok olursunuz. Siz sadece isin ehli bir diyetisyen bulun. Kendinizi de heba etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?