Diyetisyenler belli ölcümler yaparak liste veriyor kimisi karbonhidrati fazla koyuyor kimisi az veriyor. Vücudumuzun neye ihtiyaci olup olmadigini diyetisyene yada doktora gitmeden bilemeyiz. Onun icin sagdan soldan duyduklarimiz yada kendi kendimize yaptiklarimiz saglikli degil maalesef. Ama herkesin de uzmanina görünme sansi yok onun icin en güzeli kizartma, seker, un ve yagdan uzak durarak dengeli beslenme az ve SIK yemek. Ben elimden geldiginde böyle uygulamaya calisiyorum. kahvaltida kepekli ekmek yemediysem esmer bulgur, esmer makarna yiyorum öglen icin aralarda yesil cay, elma, süt tüketiyorum aksam da sadece elma yemeye özen gösteriyorum yada kavun karpuz olabilir. Yaninda süt icilebilir denedim elma ile güzel oldu

En önemlisi de spor. Metabolizman yavassa ki benim yavas onu harekete gecirmenin bir yolu fiziksel aktivite bir yolu da sürekli vücuda besin girisi saglamaktir. Az yendiginde vücut kendini korumaya alir ve stoklarini kullanmaz.
Hem dert ettigin seye bak 3 kilo fazlan var keske benimki de 3 kilo olsa

Dert etme dikkat et yediklerine, yürüyüs yap, yapamazsan evde egzersiz yap sabah 10 öglen 10 aksam 10dk yapsan bile kardir. Basarilar dilerim