kelebe_k Kafa Nereye Ben Oraya :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 2.277 227 163 Eskişehir 29 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #1 Arkadaşlar benim metabolizmam yavaş sanırım..çok zorlanıyorum kilo verirken.. Bana yardımcı olacak bitkiler önerirmisiniz...yada metabolizmamı hızlandıracak başka bişey..
Arkadaşlar benim metabolizmam yavaş sanırım..çok zorlanıyorum kilo verirken.. Bana yardımcı olacak bitkiler önerirmisiniz...yada metabolizmamı hızlandıracak başka bişey..
E ebeveyn Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2012 217 1 26 Ankara 30 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #2 kelebe_k .!.: arkadaşlar benim metabolizmam yavaş sanırım..çok zorlanıyorum kilo verirken.. Bana yardımcı olacak bitkiler önerirmisiniz...yada metabolizmamı hızlandıracak başka bişey.. Genişletmek için tıkla... sinemaki cayını dene sağde ama acayıb hızlandırıyor ve 2 gün toillete kalıyorsunuz yani binevi tedox yapıyor vicutda
kelebe_k .!.: arkadaşlar benim metabolizmam yavaş sanırım..çok zorlanıyorum kilo verirken.. Bana yardımcı olacak bitkiler önerirmisiniz...yada metabolizmamı hızlandıracak başka bişey.. Genişletmek için tıkla... sinemaki cayını dene sağde ama acayıb hızlandırıyor ve 2 gün toillete kalıyorsunuz yani binevi tedox yapıyor vicutda
tatoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2012 187 2 48 İzmir 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #3 karışık bitki çayı var o güzel ama çok yavaş diyorsan kayısı çayı tavsiye ederim kesinlikle
kelebe_k Kafa Nereye Ben Oraya :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 2.277 227 163 Eskişehir 29 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #4 Kayısı çayını ilk kez duydum..yani böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum doğrusu....