- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
-
Kizlar 5 yillik evliyim ve esim 6 ay kadardir meth kullaniyormus ben daha yeni ogrendim ve bnuda 20 gun kadardir icmiyor meth zararlarinj ogrenicne brakmis ve suanda icmiyor buyuzden cok yorgun surekli uyuyor kendi basna bundan kirtulamaz oyuzden doktorada goturmek istiyorum rizdde yasiyoruz pskologa goturmem dogru olurmu yoksa madde bagimliliginicin baska yerlere goturmem gerekir mi kendiside cok kararli birakma konusunda ne yapablirim
SaolAllah yardımcın olsun CANIM.
Tedavi gormeden kurtulmasi cok zor. krizlere girer, hastalanir. mutlaka rehabilitasyon gormesi gerekir. youtube'dan bagimliliktan kurtulma videolarini izleyebilirsiniz.
bende anlamına baktım internetten.Daha oncede bagımlılıgı varmıydı.TAKİP EDİLSİN HER HAFTA KAN VERDIR.Saolne yapacagimi hic blmiyorum metin ne kadar zararli odlugunu arastrdim kullanmaya devam ederse sonunda ölüm var col zarati var bunjn birde kizim var 10 aylik daha esimde ugrasiyor birakmak icin ama eger birakamazsa ben onu birakicam boyle devam edemem ama birakmasi ciinde ugrasiyorum insallah birakir
Gercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablirpsikiyatrist lazım Allah yardımcınız olsun çok zor durumlar...
Amateme gidin. Madde bağımlılığı için.
tabiki canım yaşamayan ne bilsin .Canım elınden gelenı yap bebegın ıcın.Gercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablir
Esim suanda bi yere bagli calismiyor tesisatci kendisi insaat isi alir giderse gider yani engelnolan kimsesi yok usta zaten kendisi gtmeynce kmsede aramiyor haliyle 2 3 gundur evde isleri brkakis durumda gitmesi lazm isi btiirmesi lazm ama gdemiyor yorgunum diyor uyuyor hepİşyeri nasıl iizin n veriyor?
Yarin ozaman arayip goruseyim rizede otruyorm burdan halletmemiz daha kolay olacak tesekkur ederimHemen amatem...
191’i arayarak şehrinizdeki uzmanları ve merkezleri öğrenebilirsiniz.
Yarin ozaman arayip goruseyim rizede otruyorm burdan halletmemiz daha kolay olacak tesekkur ederim
Evlendigimiz zamanlarda ot iciyordum diyor meth gbi degilmis ama arkadasi bi kez meth vermis ne olsugunu bilmeden esim icmis snra ertesi gun arkadasni arayip bidaha ostemis bu bolede gitmis snradan anlamis artk arastrmaya baslamis ben bnu niye brakamiyorum diye ne kadar kotu oldugunuda anlaynca baya korktu birakmak icin ugrasyor bi kezde polise yakalanmis ustunde madde varken smdi korkyor birakmam lazm diyor kizimla sen varsn brakmamnlazm diyor bakalim umarim birakirbende anlamına baktım internetten.Daha oncede bagımlılıgı varmıydı.TAKİP EDİLSİN HER HAFTA KAN VERDIR.
canım ne olduğunu bilmeden alması mümkün değil benceGercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablir
Her şehirde amatem var. 20 gün kullanmaması imkansız. Öyle olsa komaya girmişti çoktan. Sentetik maddeler bu şekilde bırakılmaz. Acilen arayın ve tedaviye başlayın.
Insallah birakir oda cok pisman oldh bilyorum halindende belli oluyor nasil basladim bna diyor artk arkadaslaryla bile gorusmyor icmemek icin tatile ckalim brdan uzaklasalm bir sure felan diyor umarim birakir yoksa bu sekidle perisan hale gelecek ve ben kziimla bunlara dayanamam hic birakamzsa bende yaninda olamam suan brakmasi icin ugrasiyorum heptabiki canım yaşamayan ne bilsin .Canım elınden gelenı yap bebegın ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?