Meth bagimliligi

Kucuk prensesim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
825
413
103
28
Kizlar 5 yillik evliyim ve esim 6 ay kadardir meth kullaniyormus ben daha yeni ogrendim ve bnuda 20 gun kadardir icmiyor meth zararlarinj ogrenicne brakmis ve suanda icmiyor buyuzden cok yorgun surekli uyuyor kendi basna bundan kirtulamaz oyuzden doktorada goturmek istiyorum rizdde yasiyoruz pskologa goturmem dogru olurmu yoksa madde bagimliliginicin baska yerlere goturmem gerekir mi kendiside cok kararli birakma konusunda ne yapablirim

Hemen amatem...

191’i arayarak şehrinizdeki uzmanları ve merkezleri öğrenebilirsiniz.

Allah yardımcın olsun CANIM.
Saol ne yapacagimi hic blmiyorum metin ne kadar zararli odlugunu arastrdim kullanmaya devam ederse sonunda ölüm var col zarati var bunjn birde kizim var 10 aylik daha esimde ugrasiyor birakmak icin ama eger birakamazsa ben onu birakicam boyle devam edemem ama birakmasi ciinde ugrasiyorum insallah birakir

Tedavi gormeden kurtulmasi cok zor. krizlere girer, hastalanir. mutlaka rehabilitasyon gormesi gerekir. youtube'dan bagimliliktan kurtulma videolarini izleyebilirsiniz.

15 2p gundur kendi basina birakti ama cok zorlaniyorum diyor ise bile gitmyor surekli uyku halnde cok yorgunum diyor ve hangi doktora goturmem gerektiginide bilmiyorum devlet hastanesinde pskiyatriye randevu aldim ama dogrumu yaptim bilemiyorum

bende anlamına baktım internetten.Daha oncede bagımlılıgı varmıydı.TAKİP EDİLSİN HER HAFTA KAN VERDIR.

psikiyatrist lazım Allah yardımcınız olsun çok zor durumlar...
Gercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablir

tabiki canım yaşamayan ne bilsin .Canım elınden gelenı yap bebegın ıcın.

İşyeri nasıl iizin n veriyor?
Esim suanda bi yere bagli calismiyor tesisatci kendisi insaat isi alir giderse gider yani engelnolan kimsesi yok usta zaten kendisi gtmeynce kmsede aramiyor haliyle 2 3 gundur evde isleri brkakis durumda gitmesi lazm isi btiirmesi lazm ama gdemiyor yorgunum diyor uyuyor hep

Yarin ozaman arayip goruseyim rizede otruyorm burdan halletmemiz daha kolay olacak tesekkur ederim

Her şehirde amatem var. 20 gün kullanmaması imkansız. Öyle olsa komaya girmişti çoktan. Sentetik maddeler bu şekilde bırakılmaz. Acilen arayın ve tedaviye başlayın.

bende anlamına baktım internetten.Daha oncede bagımlılıgı varmıydı.TAKİP EDİLSİN HER HAFTA KAN VERDIR.
Evlendigimiz zamanlarda ot iciyordum diyor meth gbi degilmis ama arkadasi bi kez meth vermis ne olsugunu bilmeden esim icmis snra ertesi gun arkadasni arayip bidaha ostemis bu bolede gitmis snradan anlamis artk arastrmaya baslamis ben bnu niye brakamiyorum diye ne kadar kotu oldugunuda anlaynca baya korktu birakmak icin ugrasyor bi kezde polise yakalanmis ustunde madde varken smdi korkyor birakmam lazm diyor kizimla sen varsn brakmamnlazm diyor bakalim umarim birakir

canım ne olduğunu bilmeden alması mümkün değil bence
breaking bad diye bir dizi vardı oradan izlediğim kadarıyla meth böyle gayet burundan çekiliyor ya da pipo gibi bişeyde eritiliyor içine çekiliyor filan
hani öyle bilinmeden alması mümkün değil...

Her şehirde amatem var. 20 gün kullanmaması imkansız. Öyle olsa komaya girmişti çoktan. Sentetik maddeler bu şekilde bırakılmaz. Acilen arayın ve tedaviye başlayın.

20 gun kadar once polise yakalnmisdi ogunden snra braktim diyor ama brakmis gbide 2 3 gundur surekli evde bi yere gtmyor surekli uyuyor yorgun iciyor gibide degiln9nceden sabahlara kadar uyumazdi meger meth ictigin icin uyuyamazmis bende anlamazdim nedenini smdide surekli uyuyup duruyor korkyorum kendi basna brakamazda tekrar baslar diye oda bana sen arastr ne dersen edelm diyor

tabiki canım yaşamayan ne bilsin .Canım elınden gelenı yap bebegın ıcın.
Insallah birakir oda cok pisman oldh bilyorum halindende belli oluyor nasil basladim bna diyor artk arkadaslaryla bile gorusmyor icmemek icin tatile ckalim brdan uzaklasalm bir sure felan diyor umarim birakir yoksa bu sekidle perisan hale gelecek ve ben kziimla bunlara dayanamam hic birakamzsa bende yaninda olamam suan brakmasi icin ugrasiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…