Meth bagimliligi

Merhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.

ot kullanan adam meth ile birlikte daha bir çok şeyi bilir

Aklınıza gelebilecek envai çeşit uyuşturucudan en tehlikeli olanı. Öyle ki diğer adlarından biri şeytanın uyuşturucusu. ayrıca piyasada çok fazla ismi var. ice, crystal, meth, speed bunlardan sadece birkaçı. yaptığı beyin tahribatı ve bağımlılığı geri döndürülemez şekilde yani bir kere denediyse bırakma ihtimali çok düşük.

meth bir uyuşturucu türü biliyorum. eğer doğru biliyorsam önce polise gidin torbacıyı bulsunlar. onu yakalasınlar. eşinizle dediğiniz gibi uzun bir tatile çıkın. bilmiyorum benim aklıma bunlar geldi. tabi polise gittiğiniz zaman eşinize bir şey olup olmayacağını araştırın....

Eğer seninde birazcik aklın varsa konuma bakarsın sonra akıl sorgularsin... Ben öğrendiğim dakika yüzüğü attim zaten canim...
Yüzüğünü attığın adamdan halen nişanlım diye bahseden birisinin nişanı attığını anlamak için senin gibi akıllı olmak lazım herhalde bilememişim ben Ayrıca her konuyu okuma mecburiyetimiz yok. Elalemin adamı için dertlenip bırakabildi mi diye sorma boşver sevgilin değil nişanlın değil sonuçta. Dimi?

Amatem de tedavi olması gerekiyor . Umarım tez zamanda bırakır

Nişanlım diye bahsetmek zorun da kalıyorum bazen çünkü anlamamakta çok güçlük çeken insan var nişanlım deyip geçmek istedim uzun uzun anlatmak istemedim.. malesef ikisi de değil ama 11 senem var sonuçta ve merak ediyor insan yinede insan vijdanli olmak istiyor degil mı ne olursa olsun

Yanlış anlama ama bana eşinin hikayesi hiç ama hiç inandırıcı gelmedi. Helede ot içen bir kişi kesinlikle bilmeden yanlışlıkla meth kullanmaz.
Neyse, acil yardım alın ama sunduğu masala fazla inanmayın.
Herseyi duydum ama bilmeden Meth içeni hiç duymadım daha

Eski nişanlım demek de zor birşey değil. Korkarım o yüzüğü geri takacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…