- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
-
Merhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.Evlendigimiz zamanlarda ot iciyordum diyor meth gbi degilmis ama arkadasi bi kez meth vermis ne olsugunu bilmeden esim icmis snra ertesi gun arkadasni arayip bidaha ostemis bu bolede gitmis snradan anlamis artk arastrmaya baslamis ben bnu niye brakamiyorum diye ne kadar kotu oldugunuda anlaynca baya korktu birakmak icin ugrasyor bi kezde polise yakalanmis ustunde madde varken smdi korkyor birakmam lazm diyor kizimla sen varsn brakmamnlazm diyor bakalim umarim birakir
evlenmeyi düşünmüyorsunuz dimiMerhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.
ot kullanan adam meth ile birlikte daha bir çok şeyi bilirGercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablir
Son konusuna bakarsan bırakamamış. Azıcık aklın varsa yüzüğü atarsın yani ama sen bilirsin tabi.Merhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.
Eğer seninde birazcik aklın varsa konuma bakarsın sonra akıl sorgularsin... Ben öğrendiğim dakika yüzüğü attim zaten canim...Son konusuna bakarsan bırakamamış. Azıcık aklın varsa yüzüğü atarsın yani ama sen bilirsin tabi.
Yüzüğünü attığın adamdan halen nişanlım diye bahseden birisinin nişanı attığını anlamak için senin gibi akıllı olmak lazım herhalde bilememişim benEğer seninde birazcik aklın varsa konuma bakarsın sonra akıl sorgularsin... Ben öğrendiğim dakika yüzüğü attim zaten canim...
Amatem de tedavi olması gerekiyor . Umarım tez zamanda bırakırKizlar 5 yillik evliyim ve esim 6 ay kadardir meth kullaniyormus ben daha yeni ogrendim ve bnuda 20 gun kadardir icmiyor meth zararlarinj ogrenicne brakmis ve suanda icmiyor buyuzden cok yorgun surekli uyuyor kendi basna bundan kirtulamaz oyuzden doktorada goturmek istiyorum rizdde yasiyoruz pskologa goturmem dogru olurmu yoksa madde bagimliliginicin baska yerlere goturmem gerekir mi kendiside cok kararli birakma konusunda ne yapablirim
meth ne
Nişanlım diye bahsetmek zorun da kalıyorum bazen çünkü anlamamakta çok güçlük çeken insan var nişanlım deyip geçmek istedim uzun uzun anlatmak istemedim.. malesef ikisi de değil ama 11 senem var sonuçta ve merak ediyor insan yinede insan vijdanli olmak istiyor degil mı ne olursa olsunYüzüğünü attığın adamdan halen nişanlım diye bahseden birisinin nişanı attığını anlamak için senin gibi akıllı olmak lazım herhalde bilememişim benAyrıca her konuyu okuma mecburiyetimiz yok. Elalemin adamı için dertlenip bırakabildi mi diye sorma boşver sevgilin değil nişanlın değil sonuçta. Dimi?
Metamfetamin bir uyuşturucu türü bir çok ismide var fakir kokaini taş buz meth bunlarda yan isimleriMeth nedir ben anlamadım
Evlendigimiz zamanlarda ot iciyordum diyor meth gbi degilmis ama arkadasi bi kez meth vermis ne olsugunu bilmeden esim icmis snra ertesi gun arkadasni arayip bidaha ostemis bu bolede gitmis snradan anlamis artk arastrmaya baslamis ben bnu niye brakamiyorum diye ne kadar kotu oldugunuda anlaynca baya korktu birakmak icin ugrasyor bi kezde polise yakalanmis ustunde madde varken smdi korkyor birakmam lazm diyor kizimla sen varsn brakmamnlazm diyor bakalim umarim birakir
AyrılınMerhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.
Eski nişanlım demek de zor birşey değil. Korkarım o yüzüğü geri takacaksınız.Nişanlım diye bahsetmek zorun da kalıyorum bazen çünkü anlamamakta çok güçlük çeken insan var nişanlım deyip geçmek istedim uzun uzun anlatmak istemedim.. malesef ikisi de değil ama 11 senem var sonuçta ve merak ediyor insan yinede insan vijdanli olmak istiyor degil mı ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?