- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Bu yazı bir üyenin yazdığı yorumdan bir parça:
2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum
Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler
Bu ne anlama geliyor? Siz bundan ne anlıyorsunuz mesela?
Artık yazmıyorum zaten de. Beni alıntılayıp duruyorlar.nicedays neden milanayi etiketlemeden yaziyorsun? alintilasana kopyalamak yerine. alintila o da bani kalkinca cevap versin.
ayrica bu kadar takma cidden manyak olursun.
Ne diyorsunuz? Herkes fikrini yazmış ben de yazdım. Haddinizi bilin benimle böyle konuşamazsınız.
Kimi aşağıladım pardon?Fikriniz başkasını aşağılayacak ya da başkasının özgürlüğünü kisitlayacaksa fikriniz yanlıştır. Ayrıca uslubumda bir sorun yok çok seviyeli konuştum. Kendiniz fikrinizi yazarken sorun olmuyor ben yazınca mi oluyor?
Artık yazmıyorum zaten de. Beni alıntılayıp duruyorlar.
Lütfen bana bir daha yazmayın.Fikriniz başkasını aşağılayacak ya da başkasının özgürlüğünü kisitlayacaksa fikriniz yanlıştır. Ayrıca uslubumda bir sorun yok çok seviyeli konuştum. Kendiniz fikrinizi yazarken sorun olmuyor ben yazınca mi oluyor?
Bu yazı bir üyenin yazdığı yorumdan bir parça:
2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum
Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler
Bu ne anlama geliyor? Siz bundan ne anlıyorsunuz mesela?
Kimi aşağıladım pardon?
Lütfen bana bir daha yazmayın.
Nicedays miymis arkadas?nicedays neden milanayi etiketlemeden yaziyorsun? alintilasana kopyalamak yerine. alintila o da bani kalkinca cevap versin.
ayrica bu kadar takma cidden manyak olursun.
Nicedays miymis arkadas?
Ula neden daha once demedin bana kiz? Oturup da yazma arkadasa diyevicdansiz sassy
Reşit olmadan cinsel hayatım aktifti. Hiç pişman olmadım. Okudum da. Ne yani okunurken sevişlmiyor mu? Üniversite girişinde bekaret kontrolü mi yapılıyorne kadar ayrı şeyleri bağdaştırmışsınız. Ahlak kadın bedeni üzerine kurulmuşsa o ahlak batsın. Kimsenin de beni bu kurallara başkaldırdım diye öldürmeye hakkı yok.
Tetcih meselesi ise neden "20 yaşından çnce cinsellik yaşanırsa pişman olunur" diye fikir beyan ediyorsunuz? Tartışmak gereksizse neden bunu ateşli bir şekilde tartışıyorsunuz? Genel ahlak kurallarına uygun yaşamak zorunda değiliz. Genel ahşak kurallarına göre yaşarsak buradaki gibi hep aynı dertlerimiz olur.Reşit olmadan cinsel hayatım aktifti demişsiniz ve beğenenler olmuş.
Hayret kalıyorum bu tur durumlara. Bekaret kontrolünden söz etmiyorum. Konuyu hemen kadınlara getirmeyin.
18 20 yaş bile küçükken siz reşit olmadan önceki dönemden söz ediyorsunuz.
Tercih meselesi, hayat meselesi ne diyeyim ki. Bunu tartışmak manasız.
Merhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
Elbette çok haklısınız,yalnız sevdiğim kişi de böyle söylüyor,derslerle vs.ilgili ve diğer erkekler gibi değil.
Haddinizi bilin. Benimle böyle konuşamazsınız. Ben farkındaysanız 18 yaş için açmıştım o konuyu. Sizin ne kadar sevgiye aç olduğunuz belli bence. Sizi yönetime bildirdim. Herkes haddini bilmeli.Bu konuları açtığında daha 18 değilmişsin, şubat 2018de 18e gireceğim yazmışsın.
T torarikar hayatın boyunca hiç sevilmemişsin, ne bir erkek tarafından ne de arkadaş. Ondan böylesin. Önceleri kızıyordum sana, artık acıma kısmına geçtim.
Çıkışlarla, toplumun, insanların sivri noktalarına basarak ilgi çekmeye çalışıyorsun, çünkü başka türlü sana ilgi gösteren yok.
Şu alttaki de senin konundan:
İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Açsın. İlgiye, sevgiye açsın.
Ancak iticisin de. Hem bu karakterde, davranışlarda olup hem de istediklerini alamazsın, zaten alamıyorsun.
Ciddi anlamda tedavi olmalısın, almalısın.
Şu forumda bile yazdıklarınla kendinden tiksindirdin.
Ne diyor insanlar senin için "nicedays senin olduğunu bilsem yazmazdım, muhatap almazdım". Busun. Bu kadarsın. Gerçek hayatta ise bu kadar bile değilsin.
Bizi geç, kendine iyilik yap ve tedavi ol.
Tetcih meselesi ise neden "20 yaşından çnce cinsellik yaşanırsa pişman olunur" diye fikir beyan ediyorsunuz? Tartışmak gereksizse neden bunu ateşli bir şekilde tartışıyorsunuz? Genel ahlak kurallarına uygun yaşamak zorunda değiliz. Genel ahşak kurallarına göre yaşarsak buradaki gibi hep aynı dertlerimiz olur.
Bu konuları açtığında daha 18 değilmişsin, şubat 2018de 18e gireceğim yazmışsın.
T torarikar hayatın boyunca hiç sevilmemişsin, ne bir erkek tarafından ne de arkadaş. Ondan böylesin. Önceleri kızıyordum sana, artık acıma kısmına geçtim.
Çıkışlarla, toplumun, insanların sivri noktalarına basarak ilgi çekmeye çalışıyorsun, çünkü başka türlü sana ilgi gösteren yok.
Şu alttaki de senin konundan:
İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Açsın. İlgiye, sevgiye açsın.
Ancak iticisin de. Hem bu karakterde, davranışlarda olup hem de istediklerini alamazsın, zaten alamıyorsun.
Ciddi anlamda tedavi olmalısın, almalısın.
Şu forumda bile yazdıklarınla kendinden tiksindirdin.
Ne diyor insanlar senin için "nicedays senin olduğunu bilsem yazmazdım, muhatap almazdım". Busun. Bu kadarsın. Gerçek hayatta ise bu kadar bile değilsin.
Bizi geç, kendine iyilik yap ve tedavi ol.
Asıl hak ettiklerini söylemedim bile, çünkü sen yalancısın.Haddinizi bilin. Benimle böyle konuşamazsınız. Ben farkındaysanız 18 yaş için açmıştım o konuyu. Sizin ne kadar sevgiye aç olduğunuz belli bence. Sizi yönetime bildirdim. Herkes haddini bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?