Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nicedays neden milanayi etiketlemeden yaziyorsun? alintilasana kopyalamak yerine. alintila o da bani kalkinca cevap versin.

ayrica bu kadar takma cidden manyak olursun.

Ne diyorsunuz? Herkes fikrini yazmış ben de yazdım. Haddinizi bilin benimle böyle konuşamazsınız.

Fikriniz başkasını aşağılayacak ya da başkasının özgürlüğünü kisitlayacaksa fikriniz yanlıştır. Ayrıca uslubumda bir sorun yok çok seviyeli konuştum. Kendiniz fikrinizi yazarken sorun olmuyor ben yazınca mi oluyor?

Artık yazmıyorum zaten de. Beni alıntılayıp duruyorlar.

dogru olani yapiyorsun. burada insanlari birbirine dusurmeye calismak sana bir sey kazandirmaz git universite yerlestirmeleriyle ilgilen, kendine yurt ayarla vs. universitede daha kac cesit insanla tanisacaksin ve her sey burada yazdigin iki cumle kadar kolay olmayacak. yaptigin hatayi fark ettiysen bence de uzaklas artik konudan.

kaçak dövüşmesen.
alıntıla ki ne demek istediğini gelince açıklasın.
şu anda istediğin nedir ?
niyet mi okuyalım?

Kimi aşağıladım pardon?

Örnek verdim siz kendinizi daha iyi tanırsınız. Aşağılamamis olmasanız da başkasının özel alanına dahil olmuşsunuz sonra da fikrimi söyledim diyorsunuz. Bende fikrimi söyledim anlamışsınızdır umarım

nicedays neden milanayi etiketlemeden yaziyorsun? alintilasana kopyalamak yerine. alintila o da bani kalkinca cevap versin.

ayrica bu kadar takma cidden manyak olursun.
Nicedays miymis arkadas?
Ula neden daha once demedin bana kiz? Oturup da yazma arkadasa diye vicdansiz sassy

Nicedays miymis arkadas?
Ula neden daha once demedin bana kiz? Oturup da yazma arkadasa diye vicdansiz sassy

evet artik kacinci nick degistirisi bilmiyorum bunun da bi siniri vardir ins. ben zaten direkt her konuda milananin ustune oynamasindan anlamistim. bundan sonra ilk sana haber veririm

Reşit olmadan cinsel hayatım aktifti demişsiniz ve beğenenler olmuş.

Hayret kalıyorum bu tur durumlara. Bekaret kontrolünden söz etmiyorum. Konuyu hemen kadınlara getirmeyin.

18 20 yaş bile küçükken siz reşit olmadan önceki dönemden söz ediyorsunuz.

Tercih meselesi, hayat meselesi ne diyeyim ki. Bunu tartışmak manasız.

Tetcih meselesi ise neden "20 yaşından çnce cinsellik yaşanırsa pişman olunur" diye fikir beyan ediyorsunuz? Tartışmak gereksizse neden bunu ateşli bir şekilde tartışıyorsunuz? Genel ahlak kurallarına uygun yaşamak zorunda değiliz. Genel ahşak kurallarına göre yaşarsak buradaki gibi hep aynı dertlerimiz olur.

Elbette çok haklısınız,yalnız sevdiğim kişi de böyle söylüyor,derslerle vs.ilgili ve diğer erkekler gibi değil.

Bu konuları açtığında daha 18 değilmişsin, şubat 2018de 18e gireceğim yazmışsın.

T torarikar hayatın boyunca hiç sevilmemişsin, ne bir erkek tarafından ne de arkadaş. Ondan böylesin. Önceleri kızıyordum sana, artık acıma kısmına geçtim.
Çıkışlarla, toplumun, insanların sivri noktalarına basarak ilgi çekmeye çalışıyorsun, çünkü başka türlü sana ilgi gösteren yok.

Şu alttaki de senin konundan:

İyi akşamlar.Sizce bir erkek kız arkadaşıyla neden sexting yapmak ister?Bunu her zaman kötü niyetli olduğu için mi ister?
NOT: Ben de bilmiyordum yeni öğrendim,sexting'in anlamı cinsel içerikli mesajlaşma demekmiş.Yani cinsel içerikli konuşuyorsunuz,resimlerinizi yolluyormuşsunuz vs.
Fikirlerinize ihtiyacım var.

Açsın. İlgiye, sevgiye açsın.
Ancak iticisin de. Hem bu karakterde, davranışlarda olup hem de istediklerini alamazsın, zaten alamıyorsun.

Ciddi anlamda tedavi olmalısın, almalısın.
Şu forumda bile yazdıklarınla kendinden tiksindirdin.
Ne diyor insanlar senin için "nicedays senin olduğunu bilsem yazmazdım, muhatap almazdım". Busun. Bu kadarsın. Gerçek hayatta ise bu kadar bile değilsin.

Bizi geç, kendine iyilik yap ve tedavi ol.

Haddinizi bilin. Benimle böyle konuşamazsınız. Ben farkındaysanız 18 yaş için açmıştım o konuyu. Sizin ne kadar sevgiye aç olduğunuz belli bence. Sizi yönetime bildirdim. Herkes haddini bilmeli.

Mune abla lütfen gelir misin? Her şeyin bir üslubu, bir sınırı olmalı. Sırf klavye başında diye bir kişi bana ağzına geldiği gibi hakaret edememeli.

Yorumu okudum , isme baktım tekrar yorumu okudum, tekrar isme baktım. Hiç beklemezdim sizin gibi yazan birinden bu denli ağır bir mesaj.

Haddinizi bilin. Benimle böyle konuşamazsınız. Ben farkındaysanız 18 yaş için açmıştım o konuyu. Sizin ne kadar sevgiye aç olduğunuz belli bence. Sizi yönetime bildirdim. Herkes haddini bilmeli.
Asıl hak ettiklerini söylemedim bile, çünkü sen yalancısın.
"Ablamı köpek öldürdü, zorla söylettiniz bana" dersin, Yokuspokus "tek çocuğum" yazan mesajını bulur şak diye koyar önüne.
Haliyle ben şimdi sana her hak ettiğini söylesem, profil fotomda köpek patisi var ya, oradan yola çıkarak 2 gün sonra konu açarsın "köpeği ile gezen bir kadın ne kadar iticisin diyerek köpeğini üzerime saldı, zor kurtuldum" yazarsın.
Hayal dünyasında yaşıyorsun. Gerçek bir hayatın yok. İnsanların seni sevmemesi için her şeyi yapıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…