Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam onu monu boşver de ..bankaciymissin..bu krizde kredi çekmek mantıklı mi sence ev için duyduğuma göre faizler inmis

Ablam onu monu boşver de ..bankaciymissin..bu krizde kredi çekmek mantıklı mi sence ev için duyduğuma göre faizler inmis

Hortlamış bir konu da en doğru sizin sorunuz geldi
Evet Devlet bankalarında faizler epey düştü
Çünkü Devlet şu an batmakta olan İnşaat firmalarını şahlandırmaya çalışıyor
Emin olun hedef halkı mal sahibi etmek değil yandaş müteahhitlerinin k....çını kurtarmak
Sorunuzun cevabına gelirsek
Eğer güvenilir bir işiniz ve geliriniz varsa evet doğru zaman ben (kobideyim) bireyselci değilim.
Ama ben olsam bırakın şu belirsizlikte ev almayı, evime bir koltuk takımı bile almam
Sevgiler

17 yaşındayım.Çok zor yani birde kolejse napsınlar dert yok tasa yok geçim sıkıntısı yok anca bunları dert edecekler noolsun.Yazık valla hadi yaşını geçersin düşüncelerin oturur yaşarsın da çok erken yaşamak hiç faydalı değil hadi bu yine istekle yapıyor birde tehditle yapanlar da vardır of sanki erkeksin hayat yürümüyor Allaha büyük vurmasın da hele erkeklerden makyaj malzemesi neyin isteyenler off

Bunun nesil yetiştirmekle alakası yok ki muhafazakar ailelerde yetişmiş gencler de ayni şeyleri yapabiliyolar. Çünkü bu bireyin hormonlariyla dünya görüşüyle alakalı. Siz özel biriyle cinsellik yaşanması taraftarisiniz ama aileniz öyle değildir eminim ki, o zaman aileniz mi sizi boyle yetiştirdi, yoksa siz kendinizi yetiştirdiğiniz için mi cinsellikle ilgili bu fikirlere sahipsiniz?

Kessinlikle beni tatmin edecek bir cevap ve öneri sundun onun için seni en içten duygularımla selamlıyorum izmirden

Peki sence bu yandaşların g.....çı kurtulur mu bu yöntemle

Geçen gün iş yerime iki kardeş geldi
İkiside dul
Konuştuk ettik
Neden kimsiniz diye sorunca
Babalarının ikinci eşlerinden olma iki kadın
Biri 16 diğeri 17 yaşlarında evlenmiş
Birinin kocası evlendiklerinde 54 yaşında diğerinin 37 yaşındaymış
Biri adamın 3. Eşi diğer kardeş 2. Eş
Kadınlar iside çok güzellerdi
Gayet normal anlatıyorlar
Kardeşlerden biri diğerine hiç olmazsa senin kocan gençti diyordu
Bunlar uzaylı falan değil toplumun gerçeği
Kadın mağduriyeti çocuk istismarı
Bunları görmeyip bu konuda tü kaka diyen ahlak anlayışınızı seveyim

Bir an afgan vatandaşı mi diyecekleridim

Nasıl savunulmadı? İsteyen istediği yaşta istediği kişiyle sevişebilir dendi. Mesajları okumadınız mı?

Bu yazı bir üyenin yazdığı yorumdan bir parça:

2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum

Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler

Bu ne anlama geliyor? Siz bundan ne anlıyorsunuz mesela?

Nasıl savunulmadı? İsteyen istediği yaşta istediği kişiyle sevişebilir dendi. Mesajları okumadınız mı?

Yolladığınız yazının ilk paragrafı:

Reşit olmayanla cinsel ilişki suçu, cebir, tehdit ve hileye başvurmaksızın 15–18 yaş grubunda bulunan reşit olmayan çocuklarla karşılıklı rızayla cinsel ilişkiye girilmesi ile oluşur (TCK md.104). Kendi rızalarıyla cinsel ilişkiye giren taraflardan her ikisinin de yaşı 18’den küçükse fiil suç teşkil etmez. Suçun oluşması için taraflardan birinin 18 yaşından büyük olması gerekir.

Burada kimse bir suçu savunmadı. Kimse "35 yaşındaki biri 16 yaşındaki biriyle birlikte olabilir, bu çok normal" demedi.
Kendi yaş grubu içinde yaşanan bir şey hakkında kendi hayat görüşüne göre fikir beyan ediyor insanlar.
Size uygun olmayabilir, x kişiye göre uygun olmayabilir, y kişiye uygundur. Fikrinizi yazıp geçersiniz.
Ama karşıt fikir yazan insanların görüşü suçmuş gibi ya da bir suçu savunuyorlarmış gibi davranmaya hakkınız yok.
Üstelik "okuyun" dediğiniz şeyi daha kendiniz bile okumamışken.

Bu yazı bir üyenin yazdığı yorumdan bir parça:

"2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum

Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler"

Bu ne anlama geliyor? Siz bundan ne anlıyorsunuz mesela?

Siz ne anlıyorsunuz?
Çocukları reşit olduklarında reşit olmayan kişilerle sevişebileceklerini savunduğunu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…