• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metroda utandım

Refleks olarak iteklersin eminim. Kural varsada bir kadına tolerans geçilebilir. Elalemin doğrucu Osmanı bu kızmı :KK70: bide koca kadını iteklemiş bak yine sinirlendim kıza ha :mad:
Yahu önce koskoca kadın küçücük kızı iteklemiş ona neden sinirlenmiyosun :D
Ben olsam ben de kimseye tolerans gecemem bi kişiyle kalmayacagı ortada sonuçta hem sır değil ki bu hadi duymadın koca koca yazıyorlar anons bile yapılıyor benim 72 yaşındaki ananem bile biliyor 46 yaşındaki gencecik kadına neden tolerans geçilsin yaşlı olsa anlıycam da.

Kim haksiz anlamadimki? Olur boyle seyler arada fazla takma bence..o kizin olay birmisken metro icinde bagirmasi normal degil bence.. konu kapanmis daha ne uzatiyosun

Birde kiza neki tepki vermis? Insinler binceksin diye.. sabane isterse kimse inmeden binerim ona ne.. ancak icerdekiler konusabilir bu konuda

Yahu önce koskoca kadın küçücük kızı iteklemiş ona neden sinirlenmiyosun :KK70:
Ben olsam ben de kimseye tolerans gecemem bi kişiyle kalmayacagı ortada sonuçta hem sır değil ki bu hadi duymadın koca koca yazıyorlar anons bile yapılıyor benim 72 yaşındaki ananem bile biliyor 46 yaşındaki gencecik kadına neden tolerans geçilsin yaşlı olsa anlıycam da.
Bende bilmiyorum önce inildiğini :D gelme üstüme daha fazla cehaletim hortluyor :D

Yok yemedim tanımadığım elin kızını niye seviyim. O büyük olarak bana bir saygısını hürnetini göstersin hele sonra seveceksem severim :KK70:
Büyükler küçüklere örnek olsun da o saygıyı sevgi göstererek gönül rızasıyla kazansınlar.Saygı hakedilen bi sey çünkü sadece yaşı büyük diye koskoca yetiskinlere kendini ezdirmek değildir saygı.

Kızın yaptığı dogru demiyorum ama 16 17 yaşındaki ergen kızlar verebilecekleri en normal tepkileri vermişler ilk baslatan da annemiz malum.Ergenlik kızlara kalmamış yani bi.Ki metrolarda çok olur bu olaylar gelip sac baş yolmaya kalkacak olan annesine şoför tutsun madem ne diyim :D

Büyükler küçüklere örnek olsun da o saygıyı sevgi göstererek gönül rızasıyla kazansınlar.Saygı hakedilen bi sey çünkü sadece yaşı büyük diye koskoca yetiskinlere kendini ezdirmek değildir saygı.

Kızın yaptığı dogru demiyorum ama 16 17 yaşındaki ergen kızlar verebilecekleri en normal tepkileri vermişler ilk baslatan da annemiz malum.Ergenlik kızlara kalmamış yani bi.Ki metrolarda çok olur bu olaylar gelip sac baş yolmaya kalkacak olan annesine şoför tutsun madem ne diyim :KK70:
Fakiriz diye anamızı mı dövsünler :KK70:

Konuyu tam anlamadım ama alakasız bişey yazıcam
Yaşlı teyzeler lütfen yer verilmiyorsa başımıza dikilip terbiyesiz vs hakaretlerde bulunmayın
Herkes parası ile biniyor o an yer vercek kadar nazik değildir yorgundur belki hastadır
Yaşlı olmanız küçüklere hakaret hakkı vermiyor bi sakin olun
Yaşıtlarınız ülke ülke gezerken siz 3 durağı oturarak gitmek için kavga çıkarıyosunuz
Konu sahibi k.bakma senin durumdan bağımsız bu içimi dökeyim dedim konu metroyken

Olur boyle seyler uzulmeyin, itişme kakişma olmasaymis iyiymis ama bundan sonra annenizi siz yonlendirirsiniz binerken olur biter..

Konuyu tam anlamadım ama alakasız bişey yazıcam
Yaşlı teyzeler lütfen yer verilmiyorsa başımıza dikilip terbiyesiz vs hakaretlerde bulunmayın
Herkes parası ile biniyor o an yer vercek kadar nazik değildir yorgundur belki hastadır
Yaşlı olmanız küçüklere hakaret hakkı vermiyor bi sakin olun
Yaşıtlarınız ülke ülke gezerken siz 3 durağı oturarak gitmek için kavga çıkarıyosunuz
Konu sahibi k.bakma senin durumdan bağımsız bu içimi dökeyim dedim konu metroyken
Buna katiliyorum, gecenlerde minibus duraginda esimle sira bekledik.sirf oturarak gidelim diye cok yorgunduk. Neyse sira geldi bindik en arkaya oturduk bir teyze geldi en arkaya basimiza dikildi gozumuzun icine bakiyor kalkalim diye. Esim egildi kulagima kalkma sakin iki dk sira bekleyip oturarak gitseydi dedi. Ama.cok rahatsiz oldum gercekten

Haklı mı?Toplum icinde yaşamanın belli başlı kuralları var hanımefendi metrodan önce inen iner sonra binecek varsa biner dünyanın her yerinde böyle bu.Kız insan gibi uyarmış laf söyleyen konu sahibinin annesi,itekleyen konu sahibinin annesi ve haklı öyle mi?Hamilesiniz evlat yetistireceksiniz rica ederim azıcık toplum kurallarını öğreniverin
+1
Hanimefendi konu sahibinin annesi olabilir ama kızların hic bi seyi degil, dolayisiyla burda "anne" hassasiyetiyle degerlendirme yapmak, objektiflikten uzaklastiriyor..
Elbette bi insani, hele de kendilerinden büyük birini iteklemek dogru degil ama konu sahibinin annesinin yaptigi da cok cok yanlis, neden zitlasiyorsun, ne hakla itekliyorsun ki?
Bazi buyukler, buyuk gibi davranmayip, seviyeyi yerlere indirip, sonra da gencleri saygisiz olmakla suçluyor, buna ifrit oluyorum ben de.. Toplu tasimada oyle cok ornegini gordum ki, kizin birine durduk yere satasip (ne hakla yani) kiz kibarca "ne diyosunuz siz" minvalinde bi sey soylediginde iyice cirkeflesip "kes sesini, konusma, saygisiz" tarzinda busbutun saldiranlari gordu bu gozler.. O nedenle herkes haddini hududunu, yerini bilecek.. Kimse yaş farkim var diye karşıdakinin sınırlarını zorlamayacak.. Cirkinlesip sonra da saygi beklemeyecek..
Yorumum ordan oraya cekilip kizlarin yaptığını onayliyorum'a baglanmasin lutfen.. Ne dedigim gayet açık..

annen yas olarak buyu.ikaz etme sekli yanlis oncelikle. gecerken surtunmeyle okuz gibi itme ayni seyler degil ayrica bu kadin o kizin annesi yasinda ayrica annemin hatasi bile olsa onu iten kizi oraya gomerdim sen neredeyse kiza sarilip bagrina basacakmissin.

Yasli da olsaniz hasta da olsaniz toplu tasimanin kurallarina uymak gerek.
Fakat bu olay ve bundan cok daha basit duran sebepler yuzunden insanlar karakolluk oluyor cunku buyuksehirlerde herkes cinnet halinde. Ben mumkun oldugunca lanet olsun diyerek gecmeye calisiyorum.
Hele gecenlerde yasadigim bir olayda kadini sacindan tutup nasil demir direge vurmadim diye ben bile hayret ediyorum nasil o kadar sabrettim bilemedim. Insallah gunun birinde Istanbul dan kacip insanlarin daha normal oldugu yerlere gitmek nasip olur

Benim de annen gibi bir teyze ile cok guzel kavga etmisligim var toplu tasimada. Eger gercekten once annen kizi iterek gecmeye calistiysa kiza kisas hakki dogmus senin itmen dogru olmamis ama sok ile yaptiysan yapacak bir sey yok tabi. Lutfen anneni iyice uyar bir daha insanlar inmeden binmeye calismasin. Toplumun temel kurallari bunlar ve var oluslarinin bir sebebi var.

Kim haksiz anlamadimki? Olur boyle seyler arada fazla takma bence..o kizin olay birmisken metro icinde bagirmasi normal degil bence.. konu kapanmis daha ne uzatiyosun

Birde kiza neki tepki vermis? Insinler binceksin diye.. sabane isterse kimse inmeden binerim ona ne.. ancak icerdekiler konusabilir bu konuda
Kimse inmeden binemezsin. Herkesin inmesini beklemek zorundasin.

Back
X