• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metroda utandım

maxresdefault.jpg
Ha birinin malini calmis ha hakkini calmis. Ikisi de yuz kizartici ve ayip. Bunun yasi da irki da makami da olmaz. Ama herkesin annesi premses masallah. Yok boyle benzetirim yok boyle haddini bildiririm bilmem ne... Dogruya baglilik kan bagindan daha onemlidir. Ben de merak ediyordum bu 3. sayfa haberlerindeki hakli haksiz demeden birbirine dalan insanlari. Aklima ister istemez kendisine suru halinde dalan toplulukla dovusen boksor turist manzarasi geliyor. Kendisini buradan sevgi ve saygi le aniyorum. O saldiran tipler de "bizimkine bulasti" diye atlamislardi kimin hakli kimin haksiz oldugu umurlarinda degildi. Sonuc husran :)

adama üstün hizmet madalyası verilmeli, emeği tartışılmaz :27:

Uymuyorum uydur hadi beni ...................
Fazla uzattınız
Yerine göre saç baş da yolarım, medeni de olurum
Türkiye'de metro-metrobüs öyle medeniyet işleyen yerler değil, bilmem ne kadar kullanıyorsunuz
Çok medeniyseniz insanlara karşı önce kibar olun, laubali tavırlı off lu pufluu ucuz yazışmalarınızı düzeltin
Konuda bu kadar mesaj yazan var bana sarmanız nedendir bilmem de uzaklaşın benden lütfen, polemik yaratmayın

Yil 2017.Medeniyet denilince benim aklima cok degil iki sene once sisli etfalde yol kenarina s*çan teyze geliyor :D :D Hala guluyorum videoyu izledikce. :D

Fazla uzattınız
Türkiye'de metro-metrobüs öyle medeniyet işleyen yerler değil, bilmem ne kadar kullanıyorsunuz
Çok medeniyseniz insanlara karşı önce kibar olun, laubali tavırlı off lu pufluu ucuz yazışmalarınızı düzeltin
Konuda bu kadar mesaj yazan var bana sarmanız nedendir bilmem de uzaklaşın benden lütfen, polemik yaratmayın
Uydur beni hadi ne demek mesela gel saçımı başımı yol mu :KK70: Yolmuyorum saç baş demiştim.Of demekle kavga etmeyi aynı şey sanmanız da çok komik cidden.Laubali bir tavrım yok sizli bizli konuşuyorum gayet de ciddiyim siz başkasıyla karıştırdınız beni herhalde.

Metro metrobüs medeniyet işleyen yerler değilse sizin gibiler yüzünden.Kullanıyorum bu yüzden bu konu bu kadar sinirimi bozuyor zaten. Her seferinde de uyarıyorum duzgunce yaş falan da farketmiyor.Ne kadar kötü göründüğünüzü bilseniz yapmazsınız sanıyordum ama yaparsınız galiba bunu anladım bugün.

Belki bi gün karşılaşırsak da sizi uyarırsam benim de saçımı başımı yolarsınız ama ben de size medeniyet nasıl oluyor öğretiririm o zaman. Kısmet

Yil 2017.Medeniyet denilince benim aklima cok degil iki sene once sisli etfalde yol kenarina s*çan teyze geliyor :KK70: :KK70: Hala guluyorum videoyu izledikce. :KK70:

Keşke ulaşabilsek medeniyete =)
Metrolarda metrobüslerde insan gibi yolculuk edebilsek
Nefes alma şansı yok hangi medeniyet, kapılar açıldığında yürüyerek binmenin imkanı yok =))arkanızdan yüklenen insanlarla sürüklenip içeri giriyorsunuz, kimi zaman düşüyorsunuz ve bu ortamda medeniyet bekleniyor =))

Fazla uzattınız
Ben "anneme laf soyleyenin sacini basini yolarim" yarismasi duzenlemeyi dusunuyorum. Siz bu isi sevdiginiz icin "katilimci adayi" olarak sizi dusunuyorum ama once kendinizi ispatlamaniz lazim. Cok iyi bildiginiz metro metrobus kameralarindaki performansinizi gormek isteriz once. Orada tum memlekete kendinizi ispatladiktan sonra adayliginiz degerlendirilecektir. Ama dikkatli olun sac yolayim derken sacsiz kalmayin cunku daha tecrubeli ve saglam adaylar var. Malum sizin gibi dusunen de maalesef az degil.

Kızlar anneni itmiş sende onları itmissin kaldikı az bile yapmışsın aynı şeyleri ben yaşamış olsam annemden utanmak yerine kızlara hirsimdan catlardm

Ben "anneme laf soyleyenin sacini basini yolarim" yarismasi duzenlemeyi dusunuyorum. Siz bu isi sevdiginiz icin "katilimci adayi" olarak sizi dusunuyorum ama once kendinizi ispatlamaniz lazim. Cok iyi bildiginiz metro metrobus kameralarindaki performansinizi gormek isteriz once. Orada tum memlekete kendinizi ispatladiktan sonra adayliginiz degerlendirilecektir. Ama dikkatli olun sac yolayim derken sacsiz kalmayin cunku daha tecrubeli ve saglam adaylar var. Malum sizin gibi dusunen de maalesef az degil.

Yolarım tabiri kullanmadım
Döverim hem de kemiklerini kıra kıra döverim
20 yıllık da dövüşçüyüm bu arada
Annem rahmetli oldu ama konuyla ilgili fikrim hala aynı laf sokmalarınıza rağmen
Akşam iş çıkışı metrobüste ayağıma basan kıza ayağınızı çeker misiniz canım acıdı dedim diye kavga çıktı, o istediği yere basarmış ben ayağımı çekecekmişim (insan kendi omzu hizasındaki ayağını nereye koyacaksa artık) , medeniyetin olmadığı yerde kendimi medeniyet temsilcisi gibi hissedemem üzgünüm.
Konuda ki medeni arkadaşlar lütfen medeniyeti temsil etmeye devam ediniz ve sizde dikkatli olunuz medeniyet anlatırken yolunmayasınız, muhabbetin daha fazla uzamaması ricası ile ..........

Annem rahmetli oldu ama konuyla ilgili fikrim hala aynı laf sokmalarınıza rağmen
Akşam iş çıkışı metrobüste ayağıma basan kıza ayağınızı çeker misiniz canım acıdı dedim diye kavga çıktı, o istediği yere basarmış ben ayağımı çekecekmişim (insan kendi omzu hizasındaki ayağını nereye koyacaksa artık) , medeniyetin olmadığı yerde kendimi medeniyet temsilcisi gibi hissedemem üzgünüm.
Konuda ki medeni arkadaşlar lütfen medeniyeti temsil etmeye devam ediniz ve sizde dikkatli olunuz medeniyet anlatırken yolunmayasınız, muhabbetin daha fazla uzamaması ricası ile ..........
Aynısı başlarına gelse konu sahibinden daha aşırı tepkiler verirlerdi eminim

Aynısı başlarına gelse konu sahibinden daha aşırı tepkiler verirlerdi eminim

Yani orası malum =)
Üstelik burada anneme laf söyletmem diyen bir sürü üye varken neden bana sardılar onu da anlamadım
Hep diyorum, keşke medeni olabilsek ama şartlarımız böyle değil ki, ben çok mu seviyorum kavga etmeyi ama şu da var karşında sana çatan bir insana biraz ılımlı davrandığın zaman daha bir aslan kesiliyor, efeleniyor, dayılanıyor oooo, napim herkesin dayılığını mı çekeceğiz medeniyet diye, nasıl davranılıyorsa öyle karşılık.

Yani orası malum =)
Üstelik burada anneme laf söyletmem diyen bir sürü üye varken neden bana sardılar onu da anlamadım
Hep diyorum, keşke medeni olabilsek ama şartlarımız böyle değil ki, ben çok mu seviyorum kavga etmeyi ama şu da var karşında sana çatan bir insana biraz ılımlı davrandığın zaman daha bir aslan kesiliyor, efeleniyor, dayılanıyor oooo, napim herkesin dayılığını mı çekeceğiz medeniyet diye, nasıl davranılıyorsa öyle karşılık.
Herks öyle kesinlikle kimse yannda annesi itilirken pardon canm annemi lütfen itme biraz medeni olalm demiyodur yani burda böyle kibarcik takılmak medeni olma çabaları daha cool yapıyor herlde kendilerini

Fazla uzattınız
Türkiye'de metro-metrobüs öyle medeniyet işleyen yerler değil,

..........
Ilginc yukaridaki yaziyi da siz yazmissiniz gayet de yolarim tabiri var. 20 yillik dovus tecrubeniz size avantaj saglayacaktir gerek sac yolmada gerek kemik kirmada. :KK73:

Yalniz her guclu olan hakli degildir o da ayri bir konu. :)

Insanlar hala önceliğin inenlerde olduğunu anlamıyor.

Avrupa da o koca yazı yok mesela "öncelik inenlerindir" diye çünkü adamlara söylemeye gerek yok biliyorlar önceliğin kime ayit olduğunu.

Ben her zaman bilerek önde put gibi duruyorum Kadïköy metrosunu kullandığımda ama insanlar itelemeye çalışıyor ama geçemiyorlar.

Yurt dışında çok uzun yıllar yaşadığım için mi böyleyim bilmiyorum ama gerçekten bizim toplumumuzda insana saygı yok. Bencil ve önceliği sadece kendinde gören bir toplum. Aslında çok güzel bir ülkeyiz ama...
Ait*

Ilginc yukaridaki yaziyi da siz yazmissiniz gayet de yolarim tabiri var. 20 yillik dovus tecrubeniz size avantaj saglayacaktir gerek sac yolmada gerek kemik kirmada. :KK73: Yalniz her guclu olan hakli degildir o da ayri bir konu. :)

İlk mesajımdan söz ettim, onun üzerine gelişti konu o yüzden yazdım
Hayatımda hiç kimseye haksız yere el kaldırmadım, hatta vurmadan önce beklerim ilk o vursun diye =))))

Back
X