Mevlid kandili icin kv aramalı miyim ?

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Merhaba hanimlar oncelikle hepimizin kandili mübarek olsun .
Benim kv beni sevmediğini konulardan bilenler bilir simdi kısa ve öz sorum şu ben kv ile 3 aya yakındır görüşmeyi tamamen kestim alt katimda oturuyor ve bugün kandil inmek istemiyorum aramak hiç istemiyorum sizce napmali??
( görüşmeyi kesme evliligimin başından beri laf sokma hakaret aşağılama vs davranışlarına hep sustum en son görümcemin yanında baba kapasitesiz vs bir sürü şey dedi bende görüşmeyi tamamen kestim eşim bu konuda karışmıyor destek veriyor )

Aramızda bu kadar problem varsa kandil falan kutlamam..
Tekrar görüşmek istiyorsanız yapın tabi..

Normal de kandil bayram gibi özel günlere çok önem veririm. Tüm büyüklerimi aramaya çalışirim ama sanki siz bu 3 ayin sonunda arasaniz tekrar eski günlere dönecekmissiniz gibi hissettim. Kv en iyi tanıyan sizsiniz eğer hemen eski günlere donmeyecekse arayın gitmek yerine ama gene aynı şeyleri yaşayacaksaniz bence gerek yok.

İletişim kurma kavga olduysa.
Mesaj dahi atsan affedildi sanar eskisi gibi görüşmek zorunda kalabilirsin.
Ha eşin akşam derse annemi aramamışsın vs diye "aramadım ama mesaj attım dur bakayım......aaaahh mesaj hata vermiş gitmemiş hiç farkında değilim, neyse" dersin.

Arayıp sormak aşağıya inmek demek gel barisalim demek gbi bisey bn olsam aramam sanırım ama yine de sizin bilecegiz bir sey

Aramızda bu kadar problem varsa kandil falan kutlamam..
Tekrar görüşmek istiyorsanız yapın tabi..
aMan aman tekrar görüşmek mi allah korusun inanın nefret etmiyorum kızgınca değilim ben aslında kin tutamam zaten kinde tutmuyorum ama galiba artık buz gibi soğudum o insanlara karşı nötr oldum

Ha eşin akşam derse annemi aramamışsın vs diye "aramadım ama mesaj attım dur bakayım......aaaahh mesaj hata vermiş gitmemiş hiç farkında değilim, neyse" dersin.
yokk eşim de artik görüşmemi istemiyor çünkü neyin ne olduğunu biliyor

Merhaba hanimlar oncelikle hepimizin kandili mübarek olsun .
Benim kv beni sevmediğini konulardan bilenler bilir simdi kısa ve öz sorum şu ben kv ile 3 aya yakındır görüşmeyi tamamen kestim alt katimda oturuyor ve bugün kandil inmek istemiyorum aramak hiç istemiyorum sizce napmali??
( görüşmeyi kesme evliligimin başından beri laf sokma hakaret aşağılama vs davranışlarına hep sustum en son görümcemin yanında baba kapasitesiz vs bir sürü şey dedi bende görüşmeyi tamamen kestim eşim bu konuda karışmıyor destek veriyor )
Ben kandil diye kimseyi aramadım bu zamana kadar. Bayramda ararım kimi arayacaksam. Kaynanamı da zaten ayda 1 kere ararım. O da beni 1 kere arar. Ayda iki kez iletişime geçeriz. Görümcemi ise kırk yılda bir ararım. Telefonla konuşmak bana eziyet gibi geliyor. Söyleyevek şey bul, rol yap, her şey güzel gibi davranıp kapat. Sevmiyorum. Kısacası ne gerek var aramaya. Çok istiyorsa o seni arasın

Aman sakın arama . Normalde aramayıp inmeniz lazım . Ama tabi sizin kv normal olmadığı için bu kritere girmiyor . Eşinde destekmış çok şanslısın bence

Toplu fotoğraflı mesajlardan atın geçin o da zaten ona da şaf edicektir bak bak bir aramadı diye de siz içinizi rahatlatmış olursunuz.
Eşiniz iner zaten kutlar gelir.

Toplu fotoğraflı mesajlardan atın geçin o da zaten ona da şaf edicektir bak bak bir aramadı diye de siz içinizi rahatlatmış olursunuz.
Eşiniz iner zaten kutlar gelir.
yok yok toplu msj bile atsam kadın aaa bak benide geçmemiş listede der o bile onu memnun eder

Ya kadın benimle hep çekişme halinde artık ben hiç inmiyorum kızımı da babasıyla hayatda bir akşam gönderiyorum kadın öyle birşey ki eğer akraba eş dost varsa evinde beni çağırır kızım diye konuşur elaleme gösteriş icin eğer kimse yoksa en büyük düşman benim artık biri geldiğinde de inmiyorum ki herkes anlasin aslında kv gösterişte iyi gerçekte ne oldugunu

Senin gibi sinsi olmak istiyorum. :eğlence:

Bu sizin inancınızla alakalı . Kandil’de bayramda küslük olmaz diye düşünüyorsanız , yazın .
Öyle birşey yoksa yazmayın .
Hepsini geçtim canınız istemiyorsa hiç yapmayın ;)

Back
X