- 22 Ağustos 2016
- 101
- 137
- 18
- 42
Pazar günü nineciğimin mevlüdü var. 5 gün önce vefat etmişti. Garibim oğluna hasret gitti. Canını çok yaktılar. Oğlunun evini bile görmemiştir hiç. Gelini yani dayımın eşi çok fena bir kadın. Böyle kafasında kırk tilki dolanan uyanık pislik bişey. Ninemin acısıyla daha da çok nefret ediyorum onlardan. Cenaze evimizi dedikodu yuvasına çevirdi fitneci kadın. Nineciğim hep korkardı o kadından. Oğlu da yani dayım da hayırsız çıktı. Hatta hayırsız az kalır insanlıktan nasiplenmemiş diyelim. Yazacak çok şey varda kafamı toplayamıyorum. Beş günden beri kendimi tutuyorum kavga çıkmasın diye. Ama artık çizmeyi fazlasıyla aştı. Zaten canım çok acıyo nineciğimi çok özlüyorum o kadının hiçbişeyine tahammül edemiyorum. Onu gördüğümde ne varsa içimde nineme yaşattıkları hepsini ortaya dökmek istiyorum. Hatta basitlik olucak biliyorum ama saçını başını yolmak istiyorum. Pazar günü Kur'anımı alıp başka odada tek başıma mı otursam diyorum. Mevlidi ziyan etmek istemiyorum. Zira o kadını görünce içimde öfke fırtınaları kopuyor. Kendimi, o kadının saçını yolarken hayal ediyorum
pazar günü napayım ben şimdi