• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarım artık yolun sonuna gelmişimdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni bu kadar iyi hatırlıyorsanız iki yöntemle hamile kalmak konumu da biliyor olmalısınız? Çocuğu tamamen engelleyecek bir yöntem yok emin olun.

Sürekli cennet mahallesi gibi bir ortam da yok tam tersine eşimle tartışacaksak bile akşam saatlerini bekleriz çocuklar uyurken tartışırız ama bu kadınla öyle bir imkan yok.
Bana var gibi geldi, şimdi eski konularıniza bakıyordum , bence dediğiniz gibi evlilik sizin psikolojinizi bozmuş.
En basiti,daha ilk konudan,2019... Adam kediye kızip 'her yer pislik icinde' demiş (zaten sizin de kendinin ince ve her yere yapışan tüylerinden şikayetçi olduğunuz konularınız var) , 'neeee tüm gün temizlik yaptım dedim ben yalan misöylüyorum, Allah belanı versin' diye küsüyorsunuz. Ertesi gün ultrasona gelmedi diye (belki uzulmekte haklısınız ama) defol evden,gelme bir daha, allah belanı versin,geber' diye evden kovuyorsunuz.
Daha neler neler, bu evde çocuk saglikli büyür mü? Şöyle bir konularinizi okudum, kulaklarımda 'bizim maaalle aşağiki maaale' müziği çaldı.
Bu adamdan bosanin, huylarinizi ,ani öfke patlamalarinizi da torpuleyin. Yazık günah , o cocuklara bari mutlu bir ev verin

Bana var gibi geldi, şimdi eski konularıniza bakıyordum , bence dediğiniz gibi evlilik sizin psikolojinizi bozmuş.
En basiti,daha ilk konudan,2019... Adam kediye kızip 'her yer pislik icinde' demiş (zaten sizin de kendinin ince ve her yere yapışan tüylerinden şikayetçi olduğunuz konularınız var) , 'neeee tüm gün temizlik yaptım dedim ben yalan misöylüyorum, Allah belanı versin' diye küsüyorsunuz. Ertesi gün ultrasona gelmedi diye (belki uzulmekte haklısınız ama) defol evden,gelme bir daha, allah belanı versin,geber' diye evden kovuyorsunuz.
Daha neler neler, bu evde çocuk saglikli büyür mü? Şöyle bir konularinizi okudum, kulaklarımda 'bizim maaalle aşağiki maaale' müziği çaldı.
Bu adamdan bosanin, huylarinizi ,ani öfke patlamalarinizi da torpuleyin. Yazık günah , o cocuklara bari mutlu bir ev verin
Acıkcası ben eşine cok üzüldüm adamı sindirmiş her türlü manipüle etmiş. "Cocuklarının yüzünü göremezsin" tehdidiyle boşanma korkusu yaşadıgı için ayrılamaz da😒

Mesela kadın iki ay önce gitmiş gelicem diyor zırt pırt eşim de gelme diyemiyor gel gel diyor. Çünkü orada anne gelme dese kıyameti koparır orada binbir duygu sömürüsü ile. Yine de daha sonra gelirsin anne demesi gerekmez miydi?
Çalısıyor musunuz? Maddi olarak ne durumdasınız? Eger işiniz gücünüz varsa maddi bir sıkıntı yaşamayacaksanz eşinizi azad edin.

Kadının seviyesine inerek konuyu çözebileceğinizi düşünmek size normal geldiyse pek farkınız yok demektir. Fiziksel şiddet bile girmiş işin içine. O 60 yaşındaysa siz de en az 25 varsınız sanırım. Herkes yetişkin yani

Bu konuyu hatırlıyorum.
Konu sahibi kv nekadar normal değilse sizde bir okadar anormalsiniz.
Eşinizde bu duruma tepksiz kalma sebebi belli oldu adam zaten pasifin teki etkisizi eleman, sizin için kendi haline bırakalım diyor resmen
İçiniz öfke dolu ve şiddete meyilisiniz
Yazık çocuklara
Siz boşanamazsınız boşuna burdan kimseden fikir almayın.
Ya birgün siz kv ye zarar verirsiniz ya o size
Olan ortada o 2 masuma olur
O konuda da itmiştim eşimi pişman değilim. Şiddete meyilli olabilirim ama kimseye şiddet uygulamıyorum. O konu hakkında konuşmayacağım boşuna çünkü şu andaki durumuma hiçbir faydası yok.

Ben psikoloğum. Piyasa şarlatan kaynıyor hukuki boşluklar sağolsun. Zaten nefes terapisti zart zurt terapisi diye diye milleti söğüşlüyorlar afedersiniz. Siz kime giderseniz gidin ilk işiniz diplomaya bakmak olsun. Çekinmeyin hiç bu sizin hakkınız. Bu talebinizi desteklemeli bile gerçek bir psikolog ise.
Bir konuya böyle yazmışsınız. Asıl sizin diplomanıza bakılmalı. Buradan bakınca hiç psikolog gibi durmuyorsunuz 🤷‍♀️

Birçoğunu çocuktan sonra törpüledim emin olun kv meselesini aşamıyorum sadece ve bu yüzden boşanmayı düşünüyorum zaten. Teşekkürler.

Uzaklastirma karari cikartmayi düşündünüz mu? Eger ihlal ederse 3 günlük hapis cezasi bile alabilir Boşanmayı ciddi dusunuyorsaniz bu da evliliginizden bisey eksiltmez

O konuda da itmiştim eşimi pişman değilim. Şiddete meyilli olabilirim ama kimseye şiddet uygulamıyorum. O konu hakkında konuşmayacağım boşuna çünkü şu andaki durumuma hiçbir faydası yok.
İyiki de uygulamiyorsunuz yani.
Arada çocuklarıda “itiriyormusunuz”?

Bir konuya böyle yazmışsınız. Asıl sizin diplomanıza bakılmalı. Buradan bakınca hiç psikolog gibi durmuyorsunuz 🤷‍♀️
Birde psikologmuymuş 🤦🏻‍♀️
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı dicem ama bu durum çok daha vahim.
İnsanlarda psikologlara gidiyor akıl almaya, derdine
çözüm aramaya ama işte içini nerden bileceksinki
Önüne gelini “itiren” bir psilolog, daha neler duycaz bakalım.

Acıkcası ben eşine cok üzüldüm adamı sindirmiş her türlü manipüle etmiş. "Cocuklarının yüzünü göremezsin" tehdidiyle boşanma korkusu yaşadıgı için ayrılamaz da😒
Ne saçmalıyorsunuz? Nerde demişim çocukların yüzünü göremezsin diye? Babaları tabiki görecek bi saçmalamayın konuyu sabote etmeyin.

Çocuklarıma çok nadir bağırırım hatta insanlar şaşırır ne kadar sabırlısın diye. Çocuğum iki yaş sendromuna girmesine rağmen çok nadirdir sesimi yükseltmem. Bir daha konu dışı yorum yazarsanız göz ardı edeceğim. Bana işlevsel yorumlar lazım.
İyiki de uygulamiyorsunuz yani.
Arada çocuklarıda “itiriyormusunuz”?

Nır
Kadının seviyesine inerek konuyu çözebileceğinizi düşünmek size normal geldiyse pek farkınız yok demektir. Fiziksel şiddet bile girmiş işin içine. O 60 yaşındaysa siz de en az 25 varsınız sanırım. Herkes yetişkin yani
Normal mi geliyor sizce? Normal gelse konuyu açar mıyım? Onun seviyesine gelmek en büyük boşanma isteme sebebim yazmışım oraya okuma yazma var mı?

Mune Mune konumu kapatır mısınız yorum yapan çoğu kişi işlevsel bir şey yazamıyor dertleri başka. Daha fazla moralim bozulsun istemiyorum derdim bana yetiyor.

Çocuklarıma çok nadir bağırırım hatta insanlar şaşırır ne kadar sabırlısın diye. Çocuğum iki yaş sendromuna girmesine rağmen çok nadirdir sesimi yükseltmem. Bir daha konu dışı yorum yazarsanız göz ardı edeceğim. Bana işlevsel yorumlar lazım.
Ay tüh göz ardı ederseniz kalbim kırılır.

Validenin geleceğini ısrarla geleceğini biliyorsanız çocukları alıp annenizin yanına gidebilirsiniz.
Benim evim o gelmesin derseniz,eşinizinde evi ve annesi engel olamaz .
Annem gelecek olsa eşim istemese ozama evden git kadını görme derim.
Ama siz yaptığınız her yorumda kavgacı biri olduğunuzu yorum yapanlara yazınızdan belli ettiniz"gelin kaynana toprağından yaratılırmış"diye bir söz vardır ki.valide gelin kavgacı otoriter bireylersiniz

konu sahibesi şiddet sadece fiziksel olmaz.
siz maşallah dilinizle şiddet uyguluyorsunuz eşinize. kendinizde yazmışsınız zaten
Özellikle eşimle tartışırken öfkelenince çok kırıcı konuşuyorum hatta saygısızım evet, taşlayabilirsiniz. Ben

üstün körü diğer konularınıza baktım belli ki eşiniz sakin yapıda bir insan sizse bağırıp çağırmayı hakareti iletişim şekli sanan bir insansınız.
destek almalısınız şimdi boşansanız bile siz aynı siz olacaksınız boşanınca yeni bir mod yüklenmeyecek size iyileşmeyeceksiniz.
konularınızda geldiğim hale inanamıyorum demişsiniz sürekli önce kendinizi kabullenin siz zaten böylesiniz değişmek iyileşmek için çaba gösterin önce.
kv ile itişip kakışma meselesine gelince iki cambaz bir ipte oynamaya kalkmışsınız. beğenmediğiniz kv den bir farkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X