- 17 Ağustos 2011
- 24.873
- 156.779
- 798
Bana var gibi geldi, şimdi eski konularıniza bakıyordum , bence dediğiniz gibi evlilik sizin psikolojinizi bozmuş.Beni bu kadar iyi hatırlıyorsanız iki yöntemle hamile kalmak konumu da biliyor olmalısınız? Çocuğu tamamen engelleyecek bir yöntem yok emin olun.
Sürekli cennet mahallesi gibi bir ortam da yok tam tersine eşimle tartışacaksak bile akşam saatlerini bekleriz çocuklar uyurken tartışırız ama bu kadınla öyle bir imkan yok.
En basiti,daha ilk konudan,2019... Adam kediye kızip 'her yer pislik icinde' demiş (zaten sizin de kendinin ince ve her yere yapışan tüylerinden şikayetçi olduğunuz konularınız var) , 'neeee tüm gün temizlik yaptım dedim ben yalan misöylüyorum, Allah belanı versin' diye küsüyorsunuz. Ertesi gün ultrasona gelmedi diye (belki uzulmekte haklısınız ama) defol evden,gelme bir daha, allah belanı versin,geber' diye evden kovuyorsunuz.
Daha neler neler, bu evde çocuk saglikli büyür mü? Şöyle bir konularinizi okudum, kulaklarımda 'bizim maaalle aşağiki maaale' müziği çaldı.
Bu adamdan bosanin, huylarinizi ,ani öfke patlamalarinizi da torpuleyin. Yazık günah , o cocuklara bari mutlu bir ev verin