Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle sonra görüşürüz ,inş.Kızlarcım, ben gidiyorum. Herkese güzel bir gün diliyorum![]()
,Ev taşınma sırasında 79,5 kilodan tekrar 81 kiloya çıktımgerçeği şu anda hem antibiyotik hem ağrı kesici kullanıyorum...
Menüleriniz çok güzel arkadaşlar,inşAllah bende sizin kadar başarılı olurum![]()
Sevgi abla,bende kaçtımoğlumu okul için hazırlamam lazım..sonra görüşürüz inşAllah
![]()
bakiyorum ben geldim herkes kacmis. bugün yogunsunuz galiba hepinize simdiden kolay gelsin. evet dünden de ocuklr evde oldugu icin bilgisayr sirasi bulamadim ama simdi sira bende. dallidacim sende bugün baslamissin kolay gelsin insllah. ben dün baslamistim bende kilo almisim vermek icin bu kadar zorlaniyoruz ama almak ne kadar kolay oluyor degilmi. neyse bende dünkü menümü yazayim . kizlar ben menümü sizin gibi düzenli ve altalta yazmayi isterdim ama olmuyor. bir satiri bitirmeden digerine gecmiyor acaba laptopun ayarindami var bir sey yada kk nin ayarindami anlayamadim . sizler gibi tatli smillileride koyamiyorum . yalnizca dümdüz yazabiliyorum . renk felan degismiyor. bilemiyorum asagida dünkü menüm...
Canım hoş geldin,bu hafta sende başladın galiba siz Dalidayla bir hafta geriden takip edeceksiniz.Canım sende yanlışlığın farkına varmışsın, çorba öğlen içiliyor.Ntella değilde kek yap ya da bisküvi ye katkı malzemesi almamış olursunsaka saka :) nasil oldu anlamadim ama altalta yazmayi buldum cok sükür.....
sabah: iki dilim cekirdekli siyh ekmek
bol yesillikli yumurta salatasi
3 siyah zeytin
yesilcay
öglen: haslanmis tavuk gögsü
salata ve bir dilim ekmek
ara : malesef günüm yaklasiyor acayip bir tatli istegi duydum o yüzden iki kasik nutella :)
aksam: bir kase corba ve tavuklu salata ( galiba ters oldu aksam yemegimle öglen yemegim yer degistirmeliydi ama oldu artik)
Bugün yediklerim:
kahvaltı:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 t.k reçel
ara:1 kase yoğurt+1 elma
öğlen:1 kase sebze çorbası+menemen
ara:1 poğaça+çay
akşam:tavuk-salata...
gece belki süt içerim...
merhaba arkadaslar,
2-3 gundur gıremıyorum cooook hastayım hem bademcıklerım sıs hem mıdem acayıp agrıyor sırtıma vuruyor agrısı aldıgım ılaclar mı dokunuyor anlamadım lısteyıde takıp edemıyorum halıyle sporda yok mısafırımde var neyse en kısa zamanda toparlanıp donecegım yarın benım ıçın ıkıncı baslangıc olacak
günaydın kızlar
güzel bir gün diliyorum sizlere
serapcığım köfte tarifini okudum içinde tarçında var hiç duymamıştım tadı nasıl merak ediyorum![]()
Serap benimde şimdiki kilomu hedef kilo olarak girmişsiniz, hedef olarak şimdilik 65 yazalım.![]()