Serapcığım geçmiş olsun bende de aynı problemler var.Yürüyüş ayakkabın hangi marka canım bende almak istiyorum.Gitmene çok üzüldüm, gittiğin yerde internet yokmu veya telefonunun yok mu?Sen bizi çok güzel toparlamıştın, ama bende sana verdiğim sözü tutacağım İNŞALLAH.Sonuçlarımız bizi mutlu eder İNŞALLAH.Bu sabah tartılsam dedim sonra hayır istediğin gibi olmazsa moralin bozulur dedim. Ayrıca daha önce 84kg çok durmuştum,İNŞALLAH onu atlatacağım b,r kiloya ulaşırım .O zaman beynimdeki saplantı da biter diye düşündüm.Merhaba Kızlar, internete bağlanma sorunumuz hala devam ediyor. O yüzden dilediğim gibi girip yazamıyorum.
Bu sabah doktor randevum vardı. Sabah sabah köprü trafiğine kalmadan (ben avrupa yakasındayım, doktor anadolu yakasında) evden çıkayım dedim. Neyse randevu saatime zamanım vardı, ancak kahvaltı yapmadan kendimi sokağa attığım için bir şeyler yeme ihtiyacım da vardı. Lafı dolandırmayayım, özsüt 'te güzel bir omletle kahvaltımı yaptım. Yanında ekmek vs. yemedim. Sadece çay içtim. (zaten şeker kullanmam)... Dönüş yolunda da çantamda 9 tane badem kalmış onları yedim. Eve geldim, 1 fincan süt içtim. Yani bugün ikinci listenin ilk günü olamadı. Bugünü kaçamak kaydedelim.
Doktorun teşhisine gelince; hareketleri kısıtlanmış bir adet diz kapağı ve belde henüz oluşmuş 2 adet fıtık. İlaç verdi tedaviye başladık. Bahsetmeden geçemeyeceğim, bel fıtığına sebep olan şey evde giydiğim spor denilebilecek türden bir ayakkabı. Hani şu altı yuvarlak olup da, dize daha az yük bindirip, bacak ve kalça kaslarını daha çok çalıştıranlardan. Meğerse sadece yürüyüş yaparken giyilmesi sağlıklıymış. Postürü düzeltip dik durmaya zorlayınca bele yük binermiş. Haberiniz olsun da aynı sorunu yaşamayın diye anlattım canlarım...
Serap akşam yumurta bir öğünde var bence akşam, biraz kıyma ve sabah öğününü akşam ye böylece sadece yer değiştirmiş olursun.
Bir diğer konu da pazartesi günü seyahate çıkacak olmam. 10 gün kadar şehir dışında olacağım. Dolayısıyla topiğe yazamama ihtimalim çok çok çok yüksek. Ama diyetime, yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum. Zaten dönüş günümle tartılma günümüz aynı. Kaçamak yaparsam anında belli olacak yani
İşte durum böyle. Hepinize selam edip, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol zayıflamalı günler diliyorum![]()
menümü yazayım:
sabah
1 bardak süt
2 kaşık corrn fileks
1 kaşık yulaf ezmesi
1 elma
1 tane şekersiz kahve
ara:
2 kepekli bisküvi
öğlen:
1 parça tavuk göğsü
1 dilim kepekli ekmek
salata
brokoli
ara:
1 armut
2 ceviz
akşam:
3 kuru dolma
yoğurt
yatmadan önce ya süt-bisküvi yada kuruyemişi yiyeceğim.

Son düzenleme: