Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

Merhaba Kızlar, internete bağlanma sorunumuz hala devam ediyor. O yüzden dilediğim gibi girip yazamıyorum.

Bu sabah doktor randevum vardı. Sabah sabah köprü trafiğine kalmadan (ben avrupa yakasındayım, doktor anadolu yakasında) evden çıkayım dedim. Neyse randevu saatime zamanım vardı, ancak kahvaltı yapmadan kendimi sokağa attığım için bir şeyler yeme ihtiyacım da vardı. Lafı dolandırmayayım, özsüt 'te güzel bir omletle kahvaltımı yaptım. Yanında ekmek vs. yemedim. Sadece çay içtim. (zaten şeker kullanmam)... Dönüş yolunda da çantamda 9 tane badem kalmış onları yedim. Eve geldim, 1 fincan süt içtim. Yani bugün ikinci listenin ilk günü olamadı. Bugünü kaçamak kaydedelim.

Doktorun teşhisine gelince; hareketleri kısıtlanmış bir adet diz kapağı ve belde henüz oluşmuş 2 adet fıtık. İlaç verdi tedaviye başladık. Bahsetmeden geçemeyeceğim, bel fıtığına sebep olan şey evde giydiğim spor denilebilecek türden bir ayakkabı. Hani şu altı yuvarlak olup da, dize daha az yük bindirip, bacak ve kalça kaslarını daha çok çalıştıranlardan. Meğerse sadece yürüyüş yaparken giyilmesi sağlıklıymış. Postürü düzeltip dik durmaya zorlayınca bele yük binermiş. Haberiniz olsun da aynı sorunu yaşamayın diye anlattım canlarım... :16:

Serap akşam yumurta bir öğünde var bence akşam, biraz kıyma ve sabah öğününü akşam ye böylece sadece yer değiştirmiş olursun.

Bir diğer konu da pazartesi günü seyahate çıkacak olmam. 10 gün kadar şehir dışında olacağım. Dolayısıyla topiğe yazamama ihtimalim çok çok çok yüksek. Ama diyetime, yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum. Zaten dönüş günümle tartılma günümüz aynı. Kaçamak yaparsam anında belli olacak yani :9:

İşte durum böyle. Hepinize selam edip, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol zayıflamalı günler diliyorum :16::54:
Serapcığım geçmiş olsun bende de aynı problemler var.Yürüyüş ayakkabın hangi marka canım bende almak istiyorum.Gitmene çok üzüldüm, gittiğin yerde internet yokmu veya telefonunun yok mu?Sen bizi çok güzel toparlamıştın, ama bende sana verdiğim sözü tutacağım İNŞALLAH.Sonuçlarımız bizi mutlu eder İNŞALLAH.Bu sabah tartılsam dedim sonra hayır istediğin gibi olmazsa moralin bozulur dedim. Ayrıca daha önce 84kg çok durmuştum,İNŞALLAH onu atlatacağım b,r kiloya ulaşırım .O zaman beynimdeki saplantı da biter diye düşündüm.
menümü yazayım:
sabah
1 bardak süt
2 kaşık corrn fileks
1 kaşık yulaf ezmesi
1 elma
1 tane şekersiz kahve
ara:
2 kepekli bisküvi
öğlen:
1 parça tavuk göğsü
1 dilim kepekli ekmek
salata
brokoli
ara:
1 armut
2 ceviz
akşam:
3 kuru dolma
yoğurt
yatmadan önce ya süt-bisküvi yada kuruyemişi yiyeceğim.:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
hepiniz cok cok sagolun tesekkür ederim . dün bütün gün yattim . bitki caylari nane limon felan ise yaradi galiba bugün biraz daha iyiyim. kahvaltimi yaptim . iki dilim ekmek arasina peynir ve birer dilim renkli biber dograyip sandvic yaptim ,sekersiz cay ve bir tatli kasigi recel esliginde . aksama giremezsem unuturum diye böyle yazdim eger girebilirsem tüm olarak yazarim. simdilik hoscakalin sevgi ablacim menün gene sifir kacamak tebrik ederim insallah ikinci kisimida bu sekilde bitirirsiniz. serapcim seninde eline saglik yeni listei hazirlamissin . bu listede biraz daha az ama genel olarak benziyor digerine gibi geldi bana. kolay gelsin biz dallidayla bir hafta daha eski listeden devam edecegiz herhalde....
Geçmiş olsun canım çok şükür biraz toparlamışsın.Kahvaltında çok güzel,inş. diğer öğünlerinde öyle olmuştur.
Dalida neredesin,daha az giriyorsun.
Serap akşam yumurtalı ispanak yenebiliyor.Sabah ahvaltın ve diğer kalanları akşam yersen, diyetin devam eder.
Ben bugün çok korkuyordum ve doyamam zannediyordum. Çok şükür şu ana kadar iyi gitti,birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim.:16::16::16::16::16:

Geçmiş olsun Dallidacım. Yormaz mı hiç, az iş değil taşınmak. Dinlenmekle iyi yapmışsın :16:

Teşekkür ederim Serapcım,gerçekten de dinlenmek iyi geldi:34:

Merhaba canım. Ben de mutlu bir hafta sonu tatili geçirmeni diliyorum :16:
Listen çok güzel olmuş, afiyet olsun. Sadece öğle yemeğinde salata ya da haşlanmış sebze olmamasını eleştirebilirim o kadar... Bakınız: Alkali diyet; etin yanına sebze kuralımızı bozmuyoruz :34:

Teşekkürler:16:mesajını aldım,menüme salata da ekleyeceğim:34:

Merhaba Kızlar, internete bağlanma sorunumuz hala devam ediyor. O yüzden dilediğim gibi girip yazamıyorum.

Bu sabah doktor randevum vardı. Sabah sabah köprü trafiğine kalmadan (ben avrupa yakasındayım, doktor anadolu yakasında) evden çıkayım dedim. Neyse randevu saatime zamanım vardı, ancak kahvaltı yapmadan kendimi sokağa attığım için bir şeyler yeme ihtiyacım da vardı. Lafı dolandırmayayım, özsüt 'te güzel bir omletle kahvaltımı yaptım. Yanında ekmek vs. yemedim. Sadece çay içtim. (zaten şeker kullanmam)... Dönüş yolunda da çantamda 9 tane badem kalmış onları yedim. Eve geldim, 1 fincan süt içtim. Yani bugün ikinci listenin ilk günü olamadı. Bugünü kaçamak kaydedelim.

Doktorun teşhisine gelince; hareketleri kısıtlanmış bir adet diz kapağı ve belde henüz oluşmuş 2 adet fıtık. İlaç verdi tedaviye başladık. Bahsetmeden geçemeyeceğim, bel fıtığına sebep olan şey evde giydiğim spor denilebilecek türden bir ayakkabı. Hani şu altı yuvarlak olup da, dize daha az yük bindirip, bacak ve kalça kaslarını daha çok çalıştıranlardan. Meğerse sadece yürüyüş yaparken giyilmesi sağlıklıymış. Postürü düzeltip dik durmaya zorlayınca bele yük binermiş. Haberiniz olsun da aynı sorunu yaşamayın diye anlattım canlarım... :16:

Bir diğer konu da pazartesi günü seyahate çıkacak olmam. 10 gün kadar şehir dışında olacağım. Dolayısıyla topiğe yazamama ihtimalim çok çok çok yüksek. Ama diyetime, yediklerime dikkat edeceğime söz veriyorum. Zaten dönüş günümle tartılma günümüz aynı. Kaçamak yaparsam anında belli olacak yani :9:

İşte durum böyle. Hepinize selam edip, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol zayıflamalı günler diliyorum :16::54:

Çok geçmiş olsun canım:16:Rabbim şifa versin:nazar:bende o ayakkabılardan almak istiyordum...en iyisi almayayım:26:senin üç kilon fazla var diye o yük beline bindiyse,benim 12 kilo kim bilir ne yapar?:1::1:
Aaaa,unutmadan,seyahate gidiyormuşsun..güle güle git,güle güle gel canım:16::16:

Günaydın canım arkadaşlarım:16:
Sevgi abla,ben hafta sonları biraz yoğunum,hafta içi daha çok girebiliyorum...burda olmasam da aklım sızde..kızlar acaba ne yapıyorlar,düşünüyorum:21:keşke hep aynı şehirde olsaydık,arada buluşup çay içseydik...yanında da bir dilim kek olsa,fena olmaz değil mi?:27:dünkü menüm önceki menüm ile aynı,ama dışarda 3 saat yürüdüm.Oğluma karne hediyesi almaya gittik,beni yürütü da yürütü:1::1::1:Sevgiler:16::16:Sizin 2.listenin 1.günü bugün...başarılar,bol azim ve disiplim dilerim:16::16:

Sevgi abla,ben hafta sonları biraz yoğunum,hafta içi daha çok girebiliyorum...burda olmasam da aklım sızde..kızlar acaba ne yapıyorlar,düşünüyorum:21:keşke hep aynı şehirde olsaydık,arada buluşup çay içseydik...yanında da bir dilim kek olsa,fena olmaz değil mi?:27:dünkü menüm önceki menüm ile aynı,ama dışarda 3 saat yürüdüm.Oğluma karne hediyesi almaya gittik,beni yürütü da yürütü:1::1::1:Sevgiler:16::16:Sizin 2.listenin 1.günü bugün...başarılar,bol azim ve disiplim dilerim:16::16:

Ayy gercekten cok guzel olurdu ayni sehirde olmak

Yarin yeni diyetin ilk gunu:)
Canım sen bizden 1 gün sonra mı başladın?Bizimbugün 2. günümüz.
Canımkeşke aynı şehirde olsaydık arada bir yerde buluşur sohbet ederdik.Ama sen Serapla bunu yapabilirsin.Sporu çok abartırsan kaslar su toplar ve kilo vermemiş gibi olursun,moralini bozar. çok öğün zaten metobolizmamızı hızlandırır.Dün 1, gün gayet iyi geçti,akşam zevkle karışık kuruyemiş yedim, bizimkiler waffel yerken.Buğün sabah telefonla aniden yataktan fırladım, o da benim bütün dengemi mahvetti.Öğleye doğru kalktım, öğleyin sabah kahvaltımı yaptım. bugün 2 ana öğün 2veya 3 ara ögün yapacağım,zamandan dolayı..
Gurbetim nasıl oldun canım, diyetin nasıl gidiyor. Bu sefer inş. başaracagız bunu beynine devamlıkodla canım. kaçamak yapmamaya çalış çünkü, bir yapılırsa arkası geliyor.
Serap hayırlı yolculuklar.
Çağla senin diyet nasıl gidiyor menünü ben fazla göremiyorum. Menü yazılınca insan kaçamak yapamıyor.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ilk önce dünkü menümü yazayim
sabah: beyaz peynir ve renkli biber dilimleriyle yapilmis sandvic, bir tatli kasigi recel ve cay
ara: iki mandalina, 3 ceviz
öglen: bir tabak etli brüksel lahanasi yemegi, bir kase yogurt ve bir dilim karabugday ekmegi
ara : bir kupa türk kahveli ve tarcinli süt
aksam: 70 -80 gr. kadar tavuk gögsü izgara, lahana salatasi esliginde bu günümü güzel atlattigimi düsünüyorum.

sabah: Bir tane beyz peynirli tost, 3 zeytin, cay
ara: Bir elma,4-5 tane yerfistigi

öglen: melemen, bir dilim ekmek ve cay
ara: bir portakal ,yogurt
aksam: izgara köfte ve cacik yapacagim henüz yemedim daha.

dallidacigim ne güzel bir hayal kurmussun keske yakin olabilsekde görüsebilseydik ama bu benim icin imkansiz ben biliyorsun almanyadayim. serapcim gecmis olsun dikkat et kendine gecen sene bende heveslenmistim o ayakkabilara ama arkadasim hic tavsiye etmemisti o yüzden almamistim. iyikide almamisim. sanada ceza buluruz biz merak etme . madem spor yapma imkanin kisitli sende o zaman önümüzdeki bir hafta boyunca sifir kacamakla haftayi tamamlarsin ne demisler demokraside careler tükenmez. :)) saka saka sen zaten cok güzel gidiyorsun masallah. seyahate gidecekmisssin acaba calisiyormusun islemi ilgili gidiyorsun yoksa es dost , aile ziyaretimi... insallah oralardanda internete girebilirsin. güle güle git ve gel canim hayirli yolculuklar.

Bugun diyetim berbat gecti:( hic uyamadim yarinmi ilk gunum olsa benim?

Çağlacığım bence kaldığın yerden devam etki ara çok açılmasın. Bugünü unut yarın güçlü bir şekilde devam et. Ama bence kaldığın yerden devam et, farklı olarak yarın birinci gün olarak başlarsan tekrar kaçamak yapabilirsin ve yeni bir başlangıç yapayım diye düşünürsün.

yarın ilk diyete baslıyorum. sabah kilomu buraya bildireceğim. insallah basarabilirim :)
Hoş geldin canım, tabii başarırsın yeterki kendine güven ve topiğe düzenli gir . o zaman konsantrasyonun daim olur..kolay gelsin,ALLAH yardımcın olsun ve iradeni kuvvetlendirsin.
Bugünkü menüm:
sabah geç kahvaltı yaptım ,bundan dolayı2 öğün 3 ara öğün yaptım.
sabah:
1,5 dilim ekmek(öğle yemeği yemeyeceğimi bildiğim için öyle oldu.)
peynir
5 zeytin
çay
1.ara:
2 diyet bisküvi
2.ara: meyve salatası 1 kase
2 ceviz
3,ara:
3 kepekli bisküvi
az sütlü kahve
2 ceviz
akşam:
1 kase mercimek çorbası
kıymalı yumurtalı mantar(ıspanak yerine vaktim yoktu mantarlı yaptım.
2-3 marul
yatmadan:
2 yulaflı bisküvi
1 bardak tarçınlı süt.
bugün biraz karışık ve bisküvi ağırlıklı gibi oldu ama kaloriyi aşmadığımı düşünüyorum.:16::16::16::16::16::16:

hemen dün aksamki menümde yaptigim degisikligi bildirmek istiyorum. menüme köfte ve cacik yazmistim ama serabin dedigi alkalide olmaliyiz sözünü hatirlayip köfte ve salata yedim cacigi eledim bunu bildirmek istedim. dün gene misafirlerim vardi aksamdan sonra farkettiyseniz ara ögün yapmiyordum ama dün bir meyve ve bir kac yer fistigi yedim misafire ayip olmasin diye ama baska hicbirseye agzima sürmedim , bu kez kafaya koydum galiba.serapcim galiba gitti. görrünmüyor. dün cok gec yattik. az önce esim kahvaltisini yapti ve gitti birazdan cocuklarda gidecek valla ne yalan söyleyim gözüm yatakt .her yer daha karanlik burda türkiyeyi bir saat geriden takip ediyoruz.görüsürüz.

Bugun diyetim berbat gecti:( hic uyamadim yarinmi ilk gunum olsa benim?

Merhaba Caglacım,bencede hiç birşey olmamış gibi kaldığın yerden devam et:34:

hemen dün aksamki menümde yaptigim degisikligi bildirmek istiyorum. menüme köfte ve cacik yazmistim ama serabin dedigi alkalide olmaliyiz sözünü hatirlayip köfte ve salata yedim cacigi eledim bunu bildirmek istedim. dün gene misafirlerim vardi aksamdan sonra farkettiyseniz ara ögün yapmiyordum ama dün bir meyve ve bir kac yer fistigi yedim misafire ayip olmasin diye ama baska hicbirseye agzima sürmedim , bu kez kafaya koydum galiba.serapcim galiba gitti. görrünmüyor. dün cok gec yattik. az önce esim kahvaltisini yapti ve gitti birazdan cocuklarda gidecek valla ne yalan söyleyim gözüm yatakt .her yer daha karanlik burda türkiyeyi bir saat geriden takip ediyoruz.görüsürüz.

Afiyet olsun canım,bu defa olacak:34:kilo vermeye başaranlar bizden üstün değiler:20::16::16:

Menülerin çok güzel Sevgi abla:16::16:
Dün yediklerim:
sabah:1 peynirli tost,yanında bol söğüş
ara:1 elma ve 3 ceviz
öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 parça tavuk etti,bol salata,1 dilim ekmek
ara:1 poğaça ve çay
akşam:1 tabak sebze yemeği,2 kaşık yoğurt
yatmadan önce 1 bardak süt içtim...
40 dakika yürüdüm,3 litre su ve yeşil çay içtim
sevgiler:16::16:daha sonra görüşürüz:10::10:

Menülerin çok güzel Sevgi abla:16::16:
Dün yediklerim:
sabah:1 peynirli tost,yanında bol söğüş
ara:1 elma ve 3 ceviz
öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 parça tavuk etti,bol salata,1 dilim ekmek
ara:1 poğaça ve çay
akşam:1 tabak sebze yemeği,2 kaşık yoğurt
yatmadan önce 1 bardak süt içtim...
40 dakika yürüdüm,3 litre su ve yeşil çay içtim
sevgiler:16::16:daha sonra görüşürüz:10::10:
Tatlım her zaman olduğu gibi menün çok güzel, sadece pohaça veya kek olayını haftada 3 günden fazla tüketme,MEHTAP Hanımın bu konuda daha önceleri ve galiba şimdide uyarısı var. Ben buğün gezmeye gideceğim,orada İNŞALLAH bir şey yemem bu konuda iradeli olurum. Gerçi öğlen yemeğimi gitmeden biraz önce yiyeceğim, :16::16::16::16::16::16:

Tatlım her zaman olduğu gibi menün çok güzel, sadece pohaça veya kek olayını haftada 3 günden fazla tüketme,MEHTAP Hanımın bu konuda daha önceleri ve galiba şimdide uyarısı var. Ben buğün gezmeye gideceğim,orada İNŞALLAH bir şey yemem bu konuda iradeli olurum. Gerçi öğlen yemeğimi gitmeden biraz önce yiyeceğim, :16::16::16::16::16::16:

Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi abla:16:sana iyi gezmeler:12:bu defa çok güzel motive olduğun diyetine,bozmazsın:34:ben çevremdekilere bana özel bir beslenme programı uyguladığımı söylüyorum ve ısrar etmiyorlar:34:bende az önce öğle yemeğimi yedim,oğlan derslerini bitirse dışarda çıkacağız:18:oyalıyor da oyalıyor..birşey deyince de alınıyor:26:ön ergenlik olayı var ya?bittirdi beni:27:peşinde de ergenlik geliyor:9:bize bu kadar anlayış kimse göstermedi ya:33:

Çağlacığım bence kaldığın yerden devam etki ara çok açılmasın. Bugünü unut yarın güçlü bir şekilde devam et. Ama bence kaldığın yerden devam et, farklı olarak yarın birinci gün olarak başlarsan tekrar kaçamak yapabilirsin ve yeni bir başlangıç yapayım diye düşünürsün.

Hoş geldin canım, tabii başarırsın yeterki kendine güven ve topiğe düzenli gir . o zaman konsantrasyonun daim olur..kolay gelsin,ALLAH yardımcın olsun ve iradeni kuvvetlendirsin.
Bugünkü menüm:
sabah geç kahvaltı yaptım ,bundan dolayı2 öğün 3 ara öğün yaptım.
sabah:
1,5 dilim ekmek(öğle yemeği yemeyeceğimi bildiğim için öyle oldu.)
peynir
5 zeytin
çay
1.ara:
2 diyet bisküvi
2.ara: meyve salatası 1 kase
2 ceviz
3,ara:
3 kepekli bisküvi
az sütlü kahve
2 ceviz
akşam:
1 kase mercimek çorbası
kıymalı yumurtalı mantar(ıspanak yerine vaktim yoktu mantarlı yaptım.
2-3 marul
yatmadan:
2 yulaflı bisküvi
1 bardak tarçınlı süt.
bugün biraz karışık ve bisküvi ağırlıklı gibi oldu ama kaloriyi aşmadığımı düşünüyorum.:16::16::16::16::16::16:

çok teşekkür ederim. sitede de yeniyim kuralları filan kavramaya çalışıyorum :) inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.

Back
X