Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

merhaba arkadaşlar
önceliklere tebrik ediyorum
benim için güzel oldu neler yiyeceğime burdan öğrenebilirim
elimden geldiğince uygulayacağım

merhaba arkadaşlar

Hoş geldin canım,bize katılmana sevindim.kolay gelsin,paylaşımlarını bekliyorum.
Serapcığım bir sorum var aslında Hocaya da yazdım ama cevap gecikirse diye sana soruyorum.
Bugün hasta yaşlı bir amcamı ziyarete gideceğiz.Oraya gitmeden kardeşlerimle kek pohaça kurabiye ve patates salatası yapıp gideceğiz,önden haber verip yormak istemedik gelini,zaten amcamız yatağa bağımlı.Saat 1 gibi gideceğiz..NE dersin evde yemeğimi erken yiyip birinci öğünü yapmayıp,sadece kekle bir bardak çaymı içsem yoksa evde yemeyip patates salatası ve 1 pohaça mı yesem lütfen görürsen hemen cevap yaz.Hocanın cevabınıda paylaşırım, böyle bir durumla karşılaştığımızda nasıl bir durum sergilememiz gerektiğini öğrenmiş oluruz.:16::16::16::16:.

Hoş geldin canım,bize katılmana sevindim.kolay gelsin,paylaşımlarını bekliyorum.
Serapcığım bir sorum var aslında Hocaya da yazdım ama cevap gecikirse diye sana soruyorum.
Bugün hasta yaşlı bir amcamı ziyarete gideceğiz.Oraya gitmeden kardeşlerimle kek pohaça kurabiye ve patates salatası yapıp gideceğiz,önden haber verip yormak istemedik gelini,zaten amcamız yatağa bağımlı.Saat 1 gibi gideceğiz..NE dersin evde yemeğimi erken yiyip birinci öğünü yapmayıp,sadece kekle bir bardak çaymı içsem yoksa evde yemeyip patates salatası ve 1 pohaça mı yesem lütfen görürsen hemen cevap yaz.Hocanın cevabınıda paylaşırım, böyle bir durumla karşılaştığımızda nasıl bir durum sergilememiz gerektiğini öğrenmiş oluruz.:16::16::16::16:.

Sevgicim, evde yemeğini yeyip, orada kek ve çay ile ara öğün yapmanı tavsiye diyorum...

Seni kaçırmadan hemen cevap yazmak istedim. Bu saatlerde ara öğün yapıyor ya da yapmış olman gerekli. Yemeğini yeyip çıksan geç mi kalmış olursun? Saat 13.30 da öğleni yeyip gidersen daha iyi olur aslında..

merhaba arkadaşlar

Bgapacım hoşgeldin :) Bu diyette kaçamak yapmak yok. Kaçamak yaparsan sana özel ceza uygulamasına geçeceğim artık :9: Bugün yaptın gibi mini mini kaplarınla yemeklerini iş yerine taşıman gerekecek. Yani aynen devam şekerim :34:

Hayır canım birebir grubuna katılmadım ve mezunu olmadım ama sıkı okuyucusuyum, ilk grubunu kurmasından itibaren hatta daha öncesinden sadece genel yazılar yazıyorken tüm yorumlara kadar okuyorum. Başarı oranı çok yüksek, motivasyonu çok yüksek, siz terketmeden asla sizi terketmiyor.. Resimli başarı öyküleri yetiyor zaten.. Liste alternatifleri gayet güzel, canın kek istiyorsa ya da kurabiye kahvaltı alternatiflerinde var, yani çok rahat yapılıyor..

Peki sen diyet yapıyor musun?

Biz de çok merak ediyoruz :34: Diyet yapıyorsan, bize katılmak ister misin?

EVET CANIM ISTERIM TABIKI BEN SIZIN GRUBUNUZ VAR DIE AYAK.BAGI OLMAK ISTEMEDIM SABAH SIZIN GIBI BI KAHVALTI YAPTIM SADECE KAHVALTIDAN ONCE BI PORTAKAL YEDIM

Merhaba Jelyb, hoş geldin :16: Kendini tanıtır mısın? Yaşın, boyun, kilon, hedefin?

Mehtap Hanım' a aynı soruyu ben de sordum. Biz de eşimle salona saat 19 gibi giriyoruz, eve geldiğimizde saat 22 oluyor. Bizim saatimiz daha geç olduğu için çorba içmemizi önerdi.
Senin çıkış saatin daha erken, yol üzerinde durup çabucak salata+ ızgara yiyebileceğin ya da çorba içebileceğin bir yere uğrayabilirsin. Ya da yanında spor salonuna götürüp meyve+süt tüketebilirsin bence. Amaç gideceğin yere tok gitmen. Aksi halde hangimiz hamur işine hayır diyebiliriz ki :9:
Senin de bildiğin gibi, bu diyette kaçamak yapmamak, saatlere uymak çok önemli. Akşam yemeğinden sonra meyve dahi yememeliyiz. İhtiyaç halinde süt+bitter çikolata tüketebiliyoruz sadece....
Umarım bu geceyi kazasız atlatırsın:34:
canım saol cvp verdiğin için.malesef salondan çıkınca direk oraya geçicem o yüzden yolda yemek yeme gibi bir şansım olmayacak.bende akşam yemeğimi saat 17.30-18.00 gibi yiyerek salona geçicem gece yatarkende belki süt içer açlığımı bastırmış olurum.orda yemicem.çok ayıp olucak ama ne yapalım böylede vücuduma ayıp ediyorum.kendimi tanıtayım hemen.

yaş:27 boy:156 kilo:58 hedef:48 hepimize kolay gelsin.Allah yardımcımız olsun inşallah.

Ogle yemegim bi kase corba ve etli yesil fasulye hic ekmek.yemedim:)

canım saol cvp verdiğin için.malesef salondan çıkınca direk oraya geçicem o yüzden yolda yemek yeme gibi bir şansım olmayacak.bende akşam yemeğimi saat 17.30-18.00 gibi yiyerek salona geçicem gece yatarkende belki süt içer açlığımı bastırmış olurum.orda yemicem.çok ayıp olucak ama ne yapalım böylede vücuduma ayıp ediyorum.kendimi tanıtayım hemen.

yaş:27 boy:156 kilo:58 hedef:48 hepimize kolay gelsin.Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bu arada boy 1.63kilo 60.8 ile basladim hedef 55:)

Hoş geldiniz kızlar :3:

Amin Jelybcim. Hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme:
Grubumuza yeni katılan ve daha sonra katılacak olan arkadaşlarımıza küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Diyetin bu bölümü 12 gün sürecektir. Bizden sonra başlayan arkadaşlarımız biz listeyi değiştirdiğimizde, kendilerinin 12 güne tamamlamaları gerekecektir.

EVET CANIM ISTERIM TABIKI BEN SIZIN GRUBUNUZ VAR DIE AYAK.BAGI OLMAK ISTEMEDIM SABAH SIZIN GIBI BI KAHVALTI YAPTIM SADECE KAHVALTIDAN ONCE BI PORTAKAL YEDIM

Aşk olsun, ne demek...
Yarın sabah meyve yemeden başlarsın güne o zaman :34:

Ogle yemegim bi kase corba ve etli yesil fasulye hic ekmek.yemedim:)

Afiyet olsun Çağlacım, öğle yemeğin güzel olmuş :46: Menülerimizi tamamlayalım istersen. Az yemek daha iyi kilo vereceğimiz anlamına gelmez. Kalori düşürme zamanı gelince nereden kısacağımızı bilemeyiz sonra.

Son düzenleme:
burada bu basligin acilmasi cok iyi olmus, kimin dusuncesi ise ellerine saglik. ben de yillardir Mehtap Hanimi okur, kimi zaman da yapmaya calisirim, ama bu sefer hem kayit oldum hem de motivasyonumu yuksek tutup yapmaya calisiyorum.

:56::nazar:

sabah : 1 yumurta
5 zeytin ( siyah )
2 tane aycicekli ekmek ( 60 gr)

ara 1 elma - 3 ceviz

ogle : 4 kasik kiyma ( yagsiz )
1 kase yogurtlu pirinc corbasi
1 dilim ekmek

ara 2 petibor 1 bardak yarim yagli sut

aksam 7 yem. kasigi taze fasulye 2 yemek. kasigi yogurt

menüm:
kalkınca:1 bardak ilik su.
sabah:
1 parça peynir
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
roka, maydonoz domates köz biber
ara:
1 armut
1 kase yoğurt
öğle:
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillikli balıklı sandeviç
ara:1 dilim kek
3 ceviz
akşam
8 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt yiyeceğim.
acıkırsam yatmadan 1 bardak süt içeceğim, ne dersin Serapcığım olmuş mu?:16::16::16::16:

Son düzenleme:
burada bu basligin acilmasi cok iyi olmus, kimin dusuncesi ise ellerine saglik. ben de yillardir Mehtap Hanimi okur, kimi zaman da yapmaya calisirim, ama bu sefer hem kayit oldum hem de motivasyonumu yuksek tutup yapmaya calisiyorum.

:56::nazar:

Hoş geldin, başlangıcın için seni tebrik ederim. Hep birlikte motivasyonumuzu kaybetmeden başaracağız :16: Bize kendini tanıtır mısın? Yaş, boy, kilo, hedef??

sabah : 1 yumurta
5 zeytin ( siyah )
2 tane aycicekli ekmek ( 60 gr)

ara 1 elma - 3 ceviz

ogle : 4 kasik kiyma ( yagsiz )
1 kase yogurtlu pirinc corbasi
1 dilim ekmek

ara 2 petibor 1 bardak yarim yagli sut

aksam 7 yem. kasigi taze fasulye 2 yemek. kasigi yogurt

Afiyet olsun. 1 bardak süt konusunda emin değilim. Acaba sütün içine kahve mi yoksa kahveye biraz süt mü? Soralım:)

Ara ogun bi dilim kek ve bi bardak limonlu cay.

Afiyet olsun canım. Günlük menünü bir bütün halinde yazmanı rica edebilir miyiz? Böylece tüm günü değerlendirmiş olacağız. Ama dersen ki böyle daha iyi motive oluyorum, her öğün yazdıktan sonra akşam liste yayınlar mısın?

Son düzenleme:
Back
X