Canım çok merak ettim, senden haber almak güzel.Kötü bir şey olmamış ya önemli olan o.Geçmiş olsun,bende de var,zor bir durum....Merhaba Kızlar, bu uzun ara için hepinizden özür diliyorum( Elimde olmayan sebeplerden dolayı ve mecburiyetten hiç bir şekilde internete giremedim. Habersiz bir şekilde olduğu için üzgünüm... Tekrar özür diliyorum...
Dallidacım hem sana hem de eşine geçmiş olsun canım. Kilo kaybın için de tebrik ederimSevgicim, azmin için seni çok çok çok tebrik ediyorum
Gurbet de benim gibi uzun zamandır girememiş. Sevgicim, iyi haberlerini senden alabiliriz umarım... Ayçacım harikasın, devamlılığın için tebrik ederim
Bana gelince Ayça'nın deyimiyle sürüden ayrılanı kurt kaparmış. Hiç bir değişiklik yok, 64- 65 arası gidip geliyorum. Bel fıtığından dolayı kullanmak zorunda kaldığım glukoz amin bileşiği kilo alımına sebep oluyor. Kullansam bir türlü, kullanmasam başka türlü
Sanırım 2. bölüme en baştan başlayacağım. Bu kez tökezlemeden gitmeyi umuyorum. Desteğinize ihtiyacım olacak...![]()
Ben senin kaçamak yaparken bile ölçüyü kaçırmadığına inanıyorum.Tekrar istediğin bölümden başla,zaten yaptığın zaman çok disiplinli yapıyorsun.Bu konuda sana ve Dalida ya hayranım.Başaracağız canım hep beraber İNŞALLAH....BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ.
Tekrar hoş geldin,çok mutlu oldum.....

Son düzenleme: