Tebrik edeim canımherkese selam , hayirli cumalar arkadaslar.
ilk önce kendimi tebrik ediyorum. dün yaptigim pizzadan hic yemedim, artani bugün sabah kahvaltisinda isitmistim cocuklar ve esim yediler ve bitti. cok sükür agzima sürmeden bitirdim. kahvaltida nemi yedim.
Bir dilim tambugday ekmegi üzerine bir ince dilim kasar ve onun üstünede 3 dilim domates koyup yedim, yaninda bir haslanmis yumurta ve 3 yesil zeytin , bir tatli kasigi kadarda tahinlipekmez( BUGÜN REGL OLDUM IDARE EDIN ARTIK) seker ihtiyacini birden kesince sabahlari yedigim tahinli pekmez kendimi iyi hissettiriyor.
Öglen, gene tavuklu salata ve ayran
Ara , iki kasik yogurt icine bir kasik kadar yaban mersini ve bir kücük armut dograyip yerim.
Aksam, gene bilmiyorum ama muhtemelen special k yerim.
ARKADASLAR AKSAMLARI BIRAZ AZ YIYORUM AMA SU SON § KILOYU HIZLICA ATMAK ISTIYORUM ÜZERIMDEN.
Diger haftaya corbam ve sebze yemegim olacak insallah. reglim bitince bir bakayim bu sekilde kac kilo vermisim ona göre devam edecegim.

Sadece iki çatal börek yedimdallidacim arkadasina gidiyormussun, ben inaniyorum fazla kacirmazsin, hizlandirma haftasinda hele hic olmaz. kefirin tadini bende begendim, markete gittigimde bende alacagim. ayrica cokta tok tuttugunu duymustum , denedim gercektende ise yariyor, yulaf kepegide öyle. ögleden sonraki ara ögünümdeki yogurda bir kasik koyabilirim.
Sevgi ablacim oglunun hatirini kirmamissin iyi ettin, benimkide bazen tutturur illede sende ye diye. oglan cocuklari anne yemeyince bogazlarindan gecmiyor galiba.

Dallidacım alıntı yaptığın mesajın sonunda qute parantezinin altından başlarsan yazmaya, karışmaz

Menü için teşekkür ederim. Baya katı bir menü. Kendimi biraz düzene sokayım da duraksamada deneyebilirim.
Teşekkürler

Afiyet olsun canım. Nasıl geçti günün?? Var mı kaçamak

Teşekkür ederim,sadece 2 çatal börek yedim

sevgi ablacim sironu bene elazigli bir arkadasta yemistim , gercektende cok lezzetli bir sey. aslinda elektrikli yufka sacim var, evde arasira yufka yapiyorum, cocuklar cok seviyorlar. siron yapmasi hic aklima gelmemisti , hatirlattigin iyi oldu yaparim arasira. ama simdi iki hafta hic kacamak yapmayacagim ,iki haftanin sonunda kilo verebilirsem ödül olarak, ögle yemeginde yemek isterim. bu haftayi güzel atlatiyorum, haftasonuda insallah iyi gecer, haftayada misafir felan gelmezse, iki haftayi tamamlarim. dallidaaaaa ne mamalar yedin arkadasinda, itiraf et bakalim:125:
Sadece 2 çatal börek yedim