Merhaba,
Beni cetvele eklemeyin çünkü çok aktif katılamayacağım. menü zaten bildirip sizi yoldan çıkarmayayaım :)
Benim eşim de Wing çu yapıyor. çok fazla yapan yok duyunca şaşırdım :)
haftasonu bursaya anneme gittik biraz ipin ucu kaçtı. şimdi de öğle yemeği yediğim halde bişiler yeme isteği duyuyorum inşallah bastırabilirim.
Allah bağışlasın evlatlarını![]()
Listeye eklememi ister misin? Kilo değişimini ve menülerini paylaşır mısın bizimle?
Dallidacım alıntı yaptığın mesajın sonunda qute parantezinin altından başlarsan yazmaya, karışmaz
Menü için teşekkür ederim. Baya katı bir menü. Kendimi biraz düzene sokayım da duraksamada deneyebilirim.
Afiyet olsun canım. Nasıl geçti günün?? Var mı kaçamak
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Sevgicim
Çok değişik bir yemekmiş. Bir nevi mantı yapmışsın, oldukça da pratik. Tarif için teşekkürler![]()
Günaydın, herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir hafta sonu diliyorum
Afiyet olsun canım. Elbette olur. Maksat alkali özelliğini artırmak.
Çok sevindim Dallidacım, tebrik ederim seniO kadarı kaçamak sayılmaz artık
Karışsın canım, biz ayıklar okuruz
Afiyet olsun
Ne güzel, erken yaşta böyle bir spora başlaması. Bildiğim kadarıyla disiplinli, kurallara bağlı, hiyerarşi gözeten bir spor. Bedenin dışında ruhen de eğitimi desteklediğini sanıyorum. Felsefesi olan bir spor
Neden sıkılıyorsun? Bir üst dan için sınava mı girecek?
Bir ara bizimki de sarmıştı. Disiplin fazla geldiŞimdi kural tanımayan wing chung diye bir spor yapıyor. Hocası dövüp eve gönderiyor
Afiyet olsun canım(Omlet için
)
Sana bir rahatlık gelmiş, nasılsa kilo vermeyi öğrendim, azıcık kaçamak yapsam ne olur rahatlığına benzettim. Diğer yandan da saldırma durumu ya karbonhidrat eksikliği çektiğini ya da son günlerde karbonhidratı fazlaca tüketip insülini dürttüğünü düşünmeme sebep oluyor. Hangisi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Son 1 hafta 10 gününü göz önünde bulundurarak düşün istersen.
Motivasyonunu artırmak için ceza mı versek acabaKızlar, uygun bir ceza düşünelim Sevgiciğimize
Önerilerinizi bekliyorum
Merhaba Blackseea![]()
Teşekkürler, senin de başardığını görmek beni çok mutlu etti. Yavaş ve sağlıkla veriyorsun kilolarını demek ki... Tebrik ederim
Ziyaretin için teşekkür ederim. Her zaman beklerizTecrübelerinden faydalanmak bizi mutlu eder.
Melek hala motive olup yeniden başlayamadıUmarım en kısa sürede aramıza katılıp, düzenini kuracak..
Görüşmek üzere
Zumba iyi fikir. Sen eski sporcu olduğun için daha iyi bilirsin, direnç egzersizine de mi başlasan acaba?? Kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırsan mesela...
Sana da mutlu bir hafta sonu diliyorum Dallidacım
Afiyet olsun Gurbetçim![]()
Beni cetvele eklemeyin çünkü çok aktif katılamayacağım. menü zaten bildirip sizi yoldan çıkarmayayaım :)
Benim eşim de Wing çu yapıyor. çok fazla yapan yok duyunca şaşırdım :)
haftasonu bursaya anneme gittik biraz ipin ucu kaçtı. şimdi de öğle yemeği yediğim halde bişiler yeme isteği duyuyorum inşallah bastırabilirim.