Canım holterin sonucunu dr okuyormuş o da4-5 gün sürüyormuş.Oğlumun tedavisi geçici olacak,günümüz tıbbında tedavinin olmadığını söylediler,sadece losyon,krem,şampuan ve kaşıntı için hap verdi.Beni tedavi eden dr götürüp bitkisel ted. başlamak istiyoruz.İnternetten de baktım alternatif tıpla tedavi edilebiliyormuş.Bağışıklık sistemindeki bir bozukluk sonucu vucut atamadığı zararlı maddeleri vucudu korumak için deri yoluyla dışarıya atıyormuş.Stres,gripal enfeksiyonlar,acığa çıkmasına sebep oluyormuş.
Merhaba Sevgi abla,hem sana hem oğluna çok geçmiş olsunRabbim şifa versin.Holteriniçıkardıktan sonra,doktorla görüştün mü?ne dedi?peki,oğlun tedaviye başladı mı?Amin...amin...görüşürüz
![]()
Hayırlısı olsun bakalım....
Günaydınnnnnngünaydınnnnnn
...
Kahveyi azaltım Serapcığımartık günde sadece 2 fıncan içiyorum,ama fıncanım biraz büyük
...kahve yerine beşi ve yedi bir arada çayı içiyorum,günde iki defa.Kahve tiriyakilere Gül Kaynak keçi boynuzu tozu öneriyordu,bende aldım,kahve gibi pişirdim ama hiiiiiç beğenmedim
...dün biraz kaçamaklı geçti,bugün daha iyi geçer inşAllah...uykusuzluk iştahımı acayıp açıyor
....
Sevgi abla,kabızlık için sen bana birşey önermiştin,neydi acaba?unutum:44::44:
KETEN TOHUMU CANIM,ERİKTE YARDIM EDER,ASLINDA PERİBİYOTIK YOĞURT VE KEFİR TÜKETİYORSUN,OLMAMASI LAZIM....
kHVALTIMI YAPTIM EVİTOPARLADIM,BUĞÜN GECEDEN BERİ MÜTHİŞ BAŞIM AĞRIYOR