Öncelikle herkeslere musmutlu bir hafta dilerim 
geçen hafta pzt başlamıştım ve bu gün tam 1 hafta oldu.
hafta içi herşey çok güzeldi.spor diyet.ilk defa bu kadar istikrarlı ve istekliydim.hafta sonu sınavlarım vardı.
artık nasıl olduysa bi anda saçma sapan şeyler yerken buldum kendimi.muz, çiko, pilav vs.
abartmadım ama sonuçta yedim.çok cnm sıkıldı.tamam yapamıyorum işte dedim.ağladım ağladım ağladım.
çünkü çok umutluydum bu defa olacaktı. sabah uyandım aynaya baktım.hayır bitmedi dedim kendime.
listenin en başından başlamak motivasyonumu kıracağı için kaldığım yerden devam etmeye karar verdim.
sadece biraz daha hafif beslenicem ve daha fazla spor yapıcam.bu haftayı bu şekilde kapatıp hafta sonuna yeni listemle
giricem inş.şimdi bu günkü menümle karşınızdayımmmm
Kahvaltı:
Yok (kendimle konuşmaktan yemeye fırsat kalmadı.çıkmak zorundaydım)
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğüs
1 büyük kase salata
Ara:
1 portakal
Akşam:
büyük bir kase salata
Ara:
acıkırsam 1 bardak süt
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş + 30 dk. jillian
Su: 3 lt.

hafta içi herşey çok güzeldi.spor diyet.ilk defa bu kadar istikrarlı ve istekliydim.hafta sonu sınavlarım vardı.
artık nasıl olduysa bi anda saçma sapan şeyler yerken buldum kendimi.muz, çiko, pilav vs.
abartmadım ama sonuçta yedim.çok cnm sıkıldı.tamam yapamıyorum işte dedim.ağladım ağladım ağladım.
çünkü çok umutluydum bu defa olacaktı. sabah uyandım aynaya baktım.hayır bitmedi dedim kendime.
listenin en başından başlamak motivasyonumu kıracağı için kaldığım yerden devam etmeye karar verdim.
sadece biraz daha hafif beslenicem ve daha fazla spor yapıcam.bu haftayı bu şekilde kapatıp hafta sonuna yeni listemle
giricem inş.şimdi bu günkü menümle karşınızdayımmmm

Kahvaltı:
Yok (kendimle konuşmaktan yemeye fırsat kalmadı.çıkmak zorundaydım)
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğüs
1 büyük kase salata
Ara:
1 portakal
Akşam:
büyük bir kase salata
Ara:
acıkırsam 1 bardak süt
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş + 30 dk. jillian