Evet,anne olmak çok güzel bir duygu..çok da zor...dünyaya bir insana gelmesine sebep oluyorsun,bu yüzden çok sevap kazanıyorsun..bir insanı yetiştirmek dünyanın en zor işi olmalı:)sen istediğin gibi şekil veriyorsun:)evladın olunce önce 'anne'olursun,sonra 'eş',sana pek sıra gelmiyorşaka,şaka
ama evladını kolarında alınca,yapmam dediğin şeyleri öyle bir yapıyorsun ki...ne uykun umurunda olur,ne güzeliğin
ben 20 yaşında evlendim,ama anneliği 28 inde tattım...özgürlüğüme düşkünüm,çocuk sorumluluk ister deyip durdum
ama şimdi ise iyi ki oldu diyorum,oğlumla arkadaş gibiyiz(ama arkadaşı değilim
)çocuk mutluluğuna mutluluk katar
Aaaaa,sen de Mehtap hanımın diyetini mi yapıyordun?ben de düşünüyordum senin yaptığın diyet bizim diyetine ne kadar çok benziyorben bugün baştan aldım
nedense bu sefer çok zor toparladım...ama olacak,başka çare yok
peşinden geliyorum
Gurbet bu defa beni şaşirtı...maşallah,hiç bozmadan yoluna devam ediyor![]()
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Aslında çocuk özlemi yok içimde. Mutlaka bir tane olsun derdinde de değilim. Ama ileride pişman olur muyum diye düşünüyorum.. Tek korkum bu işte. Ya pişman olursam... Pişman olmayacağımdan emin olsam hiç düşünmez, bu soruları sormazdım bile...
Hatta bir ara tamamen vazgeçtiğimde bizim oğlana dedim ki:
-Bana bak benim çocuğum filan yok, öldüğümde cenazemi kaldırmazsan öbür tarafa geldiğinde ilk ben yapışırım yakana. Çocuk ne desin, ölme diyecek hali yok.
- Merak etme kaldırırım cenazeni dedi

Sen baya erken evlenmişsin. Allah mesut etsin, evladınızla birlikte sağlıklı uzun bir hayatınız olur inşaallah

Mehtap Hanım' ın diyeti sağlıklı bir yöntem aslında. Sadece ilk listesi bile kaçamaksız uygulanması halinde sürekli kilo verdirecek ve sıkıntı vermeyecek bir program. Ne yalan söyleyeyim kaçamaksız olmadı. Ama tekrar başa dönmek istemiyorum artık. Bu kaçıncı oldu

Hadi bakalım sen bari kaçamaksız yap da, güzel sonuçlar almaya devam et şekerim. Gurbet aslında bir önceki başlamasında çok iyi konsantre olmuştu da, misafirleri gelince yapamadı. Tuttuğunu koparan kızlarsınız ikiniz de, çok güzel sonuç alacağınızdan eminim