Senin yerine olmak istemezdimOğlanın da yavaştan göbek çıkmaya başladı"Akşamları yememeye çalışıyormuş" şimdilerde :) Ama benim işim gerçekten zor. Eşim yeni denedikleri ürünleri de eve getiriyor tatmamız için (fikir vermek için).
Yok canım, aklında kalsın...Hatta aklında iki resim çiz, biri AOÇ dondurma kutusunun boş kutusu, diğeri ise incecik, istediğini giyen sen
Teşekkür ederim şekerimBen yaz ayında üşüyen bir insan olarak çok imreniyorum sıcak insanlara yaaa :) Ama topuk çatlağına dikkat. İlerleyen zamanda tamiri mümkün olmayacak, önlemini almazsan
Terlik giymeye başlamanı tavsiye ederim.
Afiyet olsunBence dayanırsın, sen azimli kızsın
Amin![]()

Ara:
1 küçük havuç
1 kase yoğurt (1 çk. tarçın+1 çk öğütülmüş keten tohumu)
500 ml. su
Akşam:
3 kabak dolması
1 kase yoğurt
Diyet Kabak Dolması Tarifim:
Malzemeler:
4 kabak
1 kuru soğan
maydanoz, nane, bol baharat
1 yk. acı biber salçası
200 gr. az yağlı kıyma
1 yk. z.yağı
Kabakları ikiye bölüp içlerini oydum. İçinden çıkan kabakları (hepsi çok geldi) küçük küçük doğrayıp suyunu sıkıp kaba aldım. Üzerine kuru soğan, maydanoz, nane doğrayıp kıymayı ilave ettim. Salça ve baharatları ilave edip kabakları doldurdum. Tencereye biraz su ilave ettim. Kısa sürede pişti.
Henüz tadına bakmadığım için lezzet garantisi veremiyorum![]()
Anneme anlattım, "ıyyyyyk, öyle dolma mı olur " dedi. Bence sarımsaklı yoğurtla her şey yenilebilir
Yarın lezzet testinin sonuçlarını veririm :)
Dolmaları merak ettim:)acaba kepekli pirinç koysaydın olmaz mı?olmadı mı,sarmısaklı yoğurt dökersin,afiyetle yiyersin