3.5 yıl oldu ayrılalı fazlasıyla topladım şükür karşı taraf evlendi bile..artik yaşımda 28 oldu hayatıma girecek kişi laylay olsun istemem hemen evlenelimde değil ama o yolda tanımak isterimNe kadar oldu bosanali yeniyae biraz toparlanin cunku saglam kararlar alin.Karsinizdaki insani iyi taniyormusunuz niyetiz neyse o yonde konusup ilerleyebilirsiniz.Siz ne istiyorsunuz boyle devam etmesinimi yoksa evlilik yolunda ilerlemeyi mi?
Tam tersini zaten kaldıramazdım ki öylede oldu o şekil yaklaşan biri hayatımda yer almadı..ama sadece arkadaş mı görüyor diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi..yoksa oda yavaş yavaş tanımaya mı çalışıyor.ben 28 o 35 yaşında artık çocuk değiliz veya liseli davranışlar sergileyecek karakterde değiliz ama nasıl davranacağımı bilemiyorum.birazda çevrem etkiliyor konuş konuş diye diye zorla bunalıma sokuyorlar insanıDaha ne kadar olmuş tanışalı ne bu acele?
Tam tersini yapsaydı benden faydalanmaya çalışıyor diyecektiniz.
Daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi.
Ne güzel ilgili demek ki.
Adınız olması için çok erken bence
Bence gerek yok. Zamana bırakın , herşey hemen olacak diye birşey yok. Belki zamanla siz istemeyeceksiniz.Tam tersini zaten kaldıramazdım ki öylede oldu o şekil yaklaşan biri hayatımda yer almadı..ama sadece arkadaş mı görüyor diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi..yoksa oda yavaş yavaş tanımaya mı çalışıyor.ben 28 o 35 yaşında artık çocuk değiliz veya liseli davranışlar sergileyecek karakterde değiliz ama nasıl davranacağımı bilemiyorum.birazda çevrem etkiliyor konuş konuş diye diye zorla bunalıma sokuyorlar insanı
Temas derken yanlış anlaşılsın istemem en azından bi el tutma bi çift güzel söz.işte onun için ne olduğumu ne yakınlıkta olduğumu bilmediğim için kendim çok olamıyorum.yanliş anlar mi diye şaka yapamıyorum konuşurken tartıp biçiyorum vs vs..Kendiniz olun,içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın,
Görüşmekten çekinmeyin,tanımaya çalışıyordur.
Teması olmaması inan daha iyi,erkek sever temassızlığı eğer gerçekten tanımaya çalışıyorsa.
Anladim arkadasim baya olmus.28 yasindasin daha cok gencsiniz.Bence gezin eglenin evlilik elbetbolur ama karsinizdaki insani cok seviyorsaniz karsiniza alip konusun .Umarim hersey gonlunuzce olur3.5 yıl oldu ayrılalı fazlasıyla topladım şükür karşı taraf evlendi bile..artik yaşımda 28 oldu hayatıma girecek kişi laylay olsun istemem hemen evlenelimde değil ama o yolda tanımak isterim
O da aynısını yapıyor şu an zaten.Temas derken yanlış anlaşılsın istemem en azından bi el tutma bi çift güzel söz.işte onun için ne olduğumu ne yakınlıkta olduğumu bilmediğim için kendim çok olamıyorum.yanliş anlar mi diye şaka yapamıyorum konuşurken tartıp biçiyorum vs vs..
Sevmiyorum yani bu kadar kısa sürede sevilmez zaten hoşlantı kıpırtı var midemde kelebeklerden ama tutuyorum o arkadaş olarak görüyorsa üzülmeyeyim diyeAnladim arkadasim baya olmus.28 yasindasin daha cok gencsiniz.Bence gezin eglenin evlilik elbetbolur ama karsinizdaki insani cok seviyorsaniz karsiniza alip konusun .Umarim hersey gonlunuzce olur
E ErenyigitBelkide hiç böyle biri karşıma çıkmadığı için bu bocalamam..gay mi acaba diye düşündüren bile olduen iyi tanımadır aslında arada bişey olmadan sadece birbirimizi tanımak ama işte insan bazen düşüncelere yeniliyor
Zaman bununda ilacı olacaktır..teşekkür ederimBence gerek yok. Zamana bırakın , herşey hemen olacak diye birşey yok. Belki zamanla siz istemeyeceksiniz.
Hem sizi sadece arkadaş olarak görse siz kendinizi çektiğinizde , konuşmaya çalışmazdı devamlı.yani bence..
Benimde karşıma çıkmadı ve ozendim valla :) eşimde böyle biri değil. Benim arkadaşım girdiğimiz ortamlarda evlenip ayrıldığını kimseye soylemiyordu bazı hödukler pislik adamlar yanaşmasın diye. Adamın tavrı çok hoşuma gitti benim. Inşallah iyi bi insandır ve mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sende akışına bırak
Bence konus kendisiyle acik acik evlilik dusunmeseniz bile sevgili olduginuz belli olsun boyle takilirsiniz.sen istedigin sureceSevmiyorum yani bu kadar kısa sürede sevilmez zaten hoşlantı kıpırtı var midemde kelebeklerden ama tutuyorum o arkadaş olarak görüyorsa üzülmeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?