Mevsimsizim..

Elliton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
46
10
3
35
Fonda kimse bilmez,benim kafa dumanlı...Daha öncede fikir almıştım sizlerden..kısa bir hatırlatma olsun.biri var 3.5 ay oldu tanışıyoruz ben evlenip ayrıldım ona söyledim önemli olmadığını onun için sorun olmayacağını söylemişti.günaydınla başlayan günler gün içinde sürekli mesajlaşmayla devam ediyor iyi geceler ve öpücük smile ile bitiyor.surekli sinema yemek kahve vs vakit geçiriyoruz ama bu kadar.adimiz yok bizim,hiç temasımız yok onun için ne ifade ediyorum bilmiyorum artık bu durum iyice canımı sıkmaya başladı.kendimi geri cektim hep o yazdı görüselim dedi.konuşmak istiyorum ne diyeyim nasıl konuşayım nasıl davranayım içinden çıkamıyorum.fikir verin bana ne olur

Ne kadar oldu bosanali yeniyae biraz toparlanin cunku saglam kararlar alin.Karsinizdaki insani iyi taniyormusunuz niyetiz neyse o yonde konusup ilerleyebilirsiniz.Siz ne istiyorsunuz boyle devam etmesinimi yoksa evlilik yolunda ilerlemeyi mi?

Ne kadar oldu bosanali yeniyae biraz toparlanin cunku saglam kararlar alin.Karsinizdaki insani iyi taniyormusunuz niyetiz neyse o yonde konusup ilerleyebilirsiniz.Siz ne istiyorsunuz boyle devam etmesinimi yoksa evlilik yolunda ilerlemeyi mi?
3.5 yıl oldu ayrılalı fazlasıyla topladım şükür karşı taraf evlendi bile..artik yaşımda 28 oldu hayatıma girecek kişi laylay olsun istemem hemen evlenelimde değil ama o yolda tanımak isterim

Kendiniz olun,içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın,
Görüşmekten çekinmeyin,tanımaya çalışıyordur.
Teması olmaması inan daha iyi,erkek sever temassızlığı eğer gerçekten tanımaya çalışıyorsa.

Tam tersini zaten kaldıramazdım ki öylede oldu o şekil yaklaşan biri hayatımda yer almadı..ama sadece arkadaş mı görüyor diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi..yoksa oda yavaş yavaş tanımaya mı çalışıyor.ben 28 o 35 yaşında artık çocuk değiliz veya liseli davranışlar sergileyecek karakterde değiliz ama nasıl davranacağımı bilemiyorum.birazda çevrem etkiliyor konuş konuş diye diye zorla bunalıma sokuyorlar insanı

Bence gerek yok. Zamana bırakın , herşey hemen olacak diye birşey yok. Belki zamanla siz istemeyeceksiniz.
Hem sizi sadece arkadaş olarak görse siz kendinizi çektiğinizde , konuşmaya çalışmazdı devamlı.yani bence..

Temas derken yanlış anlaşılsın istemem en azından bi el tutma bi çift güzel söz.işte onun için ne olduğumu ne yakınlıkta olduğumu bilmediğim için kendim çok olamıyorum.yanliş anlar mi diye şaka yapamıyorum konuşurken tartıp biçiyorum vs vs..

3.5 yıl oldu ayrılalı fazlasıyla topladım şükür karşı taraf evlendi bile..artik yaşımda 28 oldu hayatıma girecek kişi laylay olsun istemem hemen evlenelimde değil ama o yolda tanımak isterim
Anladim arkadasim baya olmus.28 yasindasin daha cok gencsiniz.Bence gezin eglenin evlilik elbetbolur ama karsinizdaki insani cok seviyorsaniz karsiniza alip konusun .Umarim hersey gonlunuzce olur

Belkide hiç böyle biri karşıma çıkmadığı için bu bocalamam..gay mi acaba diye düşündüren bile oldu en iyi tanımadır aslında arada bişey olmadan sadece birbirimizi tanımak ama işte insan bazen düşüncelere yeniliyor

O da aynısını yapıyor şu an zaten.

Anladim arkadasim baya olmus.28 yasindasin daha cok gencsiniz.Bence gezin eglenin evlilik elbetbolur ama karsinizdaki insani cok seviyorsaniz karsiniza alip konusun .Umarim hersey gonlunuzce olur
Sevmiyorum yani bu kadar kısa sürede sevilmez zaten hoşlantı kıpırtı var midemde kelebeklerden ama tutuyorum o arkadaş olarak görüyorsa üzülmeyeyim diye

Sen ondan etkileniyorsan ve o yönde bi ilişkiniz olsun istiyorsan al karşına konuş.bence karşında iyi bir insan var mesafeli terbiyeli.ama konuşmaktanda çekinme düşüncelerini öğrenmek istiyorum de.çevrenin baskısınıda boşver aslında herşey olması gerektiği gibi

Benimde karşıma çıkmadı ve ozendim valla :) eşimde böyle biri değil. Benim arkadaşım girdiğimiz ortamlarda evlenip ayrıldığını kimseye soylemiyordu bazı hödukler pislik adamlar yanaşmasın diye. Adamın tavrı çok hoşuma gitti benim. Inşallah iyi bi insandır ve mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sende akışına bırak

Sevmiyorum yani bu kadar kısa sürede sevilmez zaten hoşlantı kıpırtı var midemde kelebeklerden ama tutuyorum o arkadaş olarak görüyorsa üzülmeyeyim diye
Bence konus kendisiyle acik acik evlilik dusunmeseniz bile sevgili olduginuz belli olsun boyle takilirsiniz.sen istedigin surece

Ben olsam acik acik sorarim biz arkadas miyiz diye bu yastan sonra insanin kafasi kaldirmiyor net olmali.Hemen yaklassin demiyorum yani ciddi mi dusunuyor ,muhabbetin mi bagliyor ne yani onu ogrenmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…