Meyhanedeymiş...

:KK70: şu an idolümsün :)) dur sen duuurrr bende biliyorum yapıcağımı.. huzur batıyo adama.. sakin davranıp oğlum etkilenmesin diye kendimi sıktıkça kendini şaşırdı.. ayarlarına döndürücem artık yoksa tiksinerek ayrılıcam.. sevgimi tüketiyo artık
Al gazını ama uzun soluklu al.
Anladığı dili bilirsin.Benimkine böyle okkalı sokuşturmayınca olmuyor,niye göbee büyük :D
Öyle göbeğe böyle laf,napcan bee
:KK53:

Çoook rahat davranıyor, bir eşi çocuğu yok sanki :/

Tam da bu sebepten dellendim zaten.. durup durup aynı konudan çıldırtıyo beni.. eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş.. bu da kendi kendinden nefret ettiriyo

Haftada bir gün çok mu yaw
Yayını benim izlediğimi bilmiyorduki
Uyuyorum diye rahat takıldı bence

Her hafta her hafta aile ziyareti dahi yapmayız biz. Vakit varsa, tatil gunu varsa birlikte gezeriz daha cok. Arkadaşlariyla en fazka ayda 1-2 kere gorusuruz ve bende ortamda olurum. Evliliğimiz boyunca ayri gayri takilmadik biz.
Ayri takilmak istese bile her hafta olamaz.
Tabi bu bizim evliliğimiz, biz boyleyiz. Surekli birlikte takilmaktan bunalan ciftlerde var tercih meselesi ama sizinki çok abarti gecenin 12sinden sonra disarda ne isi var?
Uyudugunu bile dusunse sonucta evli ve cocuklu bir adam, meyhanede kadinlarla ve yayin yapiyor? Illa birileri gorebilir ne bileyim bu kadarida artik aşmışlık yani. Triple, tavirla fırcayla uslanır gibi değil.

E at dedim
Atmasa mıçacağımı bilir
Belki yeri araştırmam sanmıştır
Yerin adı var konumda ama meyhane olduğunu netten öğrendim

Mıçacağını biliyorsa araştıracağınızı da bilir bence.. Bu pek işi bilmeyenlerden sanırım, yürek falan da yemiş olabilir ya da çok içmiş..
Mesajınız güzel olmuş, ne yapacak bakalım...

Al gazını ama uzun soluklu al.
Anladığı dili bilirsin.Benimkine böyle okkalı sokuşturmayınca olmuyor,niye göbee büyük :KK70:
Öyle göbeğe böyle laf,napcan bee
:KK53:
:D Allah da seni güldürsün bu halimle güldürdün beni.. bizim evin öküzbaşı da soğuk davranmama dayanamaz.. bi defa başka odada soyunup giyindim diye epey içerlemişti.. yabancı erkekmiş gibi hissettircem ona.. domuz gibiyim küsünce barışmam da ben.. bırakıp gitmeyi bile düşünüyorum..

Ankara'da ki meyhanelermalesef ki o şekilde.Ben görmedim tabiki ama bir kız arkadaşım gitmiş o anlatmıştı pek hoş şeyler anlatmamıştı.Kolay degil ama öyle yerlere gitmesi hiç hoş değil.Kendine geldiğinde konuşmanız mantıklı.Arkadaşa uydum diyecektir büyük ihtimalle.

Tam da bu sebepten dellendim zaten.. durup durup aynı konudan çıldırtıyo beni.. eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş.. bu da kendi kendinden nefret ettiriyo

Yeni yeni mi huy edindi böyle şeyleri? Evli değilim evlenmedim ama dellenirdim ben de kesin, önemsemiyor gibi baya, özellikle çocuğu varken hele ki onu sayıklıyorken... Heralde arada bekar hayatı özlemi yaşıyorlar.

:KK70: Allah da seni güldürsün bu halimle güldürdün beni.. bizim evin öküzbaşı da soğuk davranmama dayanamaz.. bi defa başka odada soyunup giyindim diye epey içerlemişti.. yabancı erkekmiş gibi hissettircem ona.. domuz gibiyim küsünce barışmam da ben.. bırakıp gitmeyi bile düşünüyorum..
Onun senin canını yaktığı kadar yak.
Fazlası günah olur.
Gitmek çözüm değil de sağlamından sürtmek ya da sürttürmek lazım afedersin.
İster ipeğe ister kazığa

Meyhaneden bişey olmaz da pavyonsa sıkıntı büyük. Ben dayanamıyorum da bi yandan böyle konularda ama yazmak da istemiyorum ben de çok fevri yazıcam çünkü olay çıkar et demek istemem. Ama yemediğini yutmadığını belirt bir şekil ful inkara gidecektir.

Mıçacağını biliyorsa araştıracağınızı da bilir bence.. Bu pek işi bilmeyenlerden sanırım, yürek falan da yemiş olabilir ya da çok içmiş..
Mesajınız güzel olmuş, ne yapacak bakalım...
Mesaj hala görülmedi
Dayanamadım aradım açmadı
Öldürsem adam yerine geçer müebbet yatırırlar insanı
Yanarım yanarım ona yanarım
Öküz

Ankara'da ki meyhanelermalesef ki o şekilde.Ben görmedim tabiki ama bir kız arkadaşım gitmiş o anlatmıştı pek hoş şeyler anlatmamıştı.Kolay degil ama öyle yerlere gitmesi hiç hoş değil.Kendine geldiğinde konuşmanız mantıklı.Arkadaşa uydum diyecektir büyük ihtimalle.

Bende o yüzden İhbar et dedim . Ankarada olduğu için garanti bir b*kluk çıkar diye ama ...

Mesaj hala görülmedi
Öküz
Bence git agzının payını ver belki büyük bir fevrilik ama hakediyor. Sonra evinin kapısını kapat dısarda kalsın anlasın. Arkadasında dediği gb bende olsam arrım eşlerini. Hep belki eşin onların bile gazına gelip böyle bişey yapmıs olabilir. Ba

Yeni yeni mi huy edindi böyle şeyleri? Evli değilim evlenmedim ama dellenirdim ben de kesin, önemsemiyor gibi baya, özellikle çocuğu varken hele ki onu sayıklıyorken... Heralde arada bekar hayatı özlemi yaşıyorlar.
Arada çıkar arkadaşlarıyla.. ama bu ara dışarda zıkkımlanmayı huy edinmeye başladı.. ben bi de 2. bebeğimiz olmuyo diye üzülüyodum.. ne malım ben vallahi.. oğlum büyüdü.. bu adama 2. bi çocuk aman aman.. iyi ki de olmamış.. folik asit alıyorum 2 aydır hemen kontrol haplarına başlıycam

Mesaj hala görülmedi
Öküz

Elbet telefonlarını açmadığı o kürkçü dükkanına gelecek... Merak ediyorum ne diyecek:KK14:

Back
X