Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide başımın etini yiyor bebekte bebek diyeArada çıkar arkadaşlarıyla.. ama bu ara dışarda zıkkımlanmayı huy edinmeye başladı.. ben bi de 2. bebeğimiz olmuyo diye üzülüyodum.. ne malım ben vallahi.. oğlum büyüdü.. bu adama 2. bi çocuk aman aman.. iyi ki de olmamış.. folik asit alıyorum 2 aydır hemen kontrol haplarına başlıycam
Ya gelmezse,Valla ben onun az içmiş halini de dikerim
Çok içmiş halinide dikerim şu sinirle bir gelse
Ahhh bir gelse
Eşim olcak dingil de bi dönem iş için Ankara ya gidip geliyomuş ve neler dönüyo aklın durur derdi.. meyhane de pavyondan pek farklı değilmişBende o yüzden İhbar et dedim . Ankarada olduğu için garanti bir b*kluk çıkar diye ama ...
Arada çıkar arkadaşlarıyla.. ama bu ara dışarda zıkkımlanmayı huy edinmeye başladı.. ben bi de 2. bebeğimiz olmuyo diye üzülüyodum.. ne malım ben vallahi.. oğlum büyüdü.. bu adama 2. bi çocuk aman aman.. iyi ki de olmamış.. folik asit alıyorum 2 aydır hemen kontrol haplarına başlıycam
inanmazAy acaba bi de şey mi yapsan. Gördüğün kadarıyla kadını tariflesen falan orda olduğunu mu sansa ne bileyim![]()
Eşim olcak dingil de bi dönem iş için Ankara ya gidip geliyomuş ve neler dönüyo aklın durur derdi.. meyhane de pavyondan pek farklı değilmiş
O yüzden bu kadar rahat davranıyor o zamaninanmaz
Çocuğu bırakmayacağımı bilir
Kesin var biz muğladayız normalde.Eşim açık sözlüdür ben düğünden önce Ankara'ya gidecektim oavyona Dedi. Sonra vazgeçtim dediBende o yüzden İhbar et dedim . Ankarada olduğu için garanti bir b*kluk çıkar diye ama ...
Elimizi kolumuzu bağlayacaklar akılları sıra..Benimkide başımın etini yiyor bebekte bebek diye
Boyu devrilesice
Ankaranın meyhaneleri = kerhane .
Teyzem Ankara da yaşıyor gazinoların küçükken önünden geçirmezdi beni![]()
Bir yere gideceğiz yolu uzatırdık
Gazi çevresini bir tanıdığım anlatmıştı :)
Gazi çevresiyse 2 kere pislik demişti
Fuhuş muAra 155 i durumu açık açık anlat
Eşimi şurada şu kadınlarla birlikte gördüm orada fuhuş yaptıklarını düşünüyorum de
Olsun polislikte görelim . Zaten işlem yapamayacakları bir şeyse söylerler size
Ya kızlar pavyonla meyhanenin ne farkı var bilmiyorum ama öyle salaş bir yere hiç benzemiyor
Ya kızlar pavyonla meyhanenin ne farkı var bilmiyorum ama öyle salaş bir yere hiç benzemiyor
Karıları sinik olanlar var.. adamın kölesi olmuşlar resmen. her şeye he diyolar. benimki de onları görünce erkeklik damarı tuttu galiba.. efendi gibi adam olsa bende el üstünde tutarım.. her Allah ın günü içen adamı da adam yerine koymam.. ev bitti dışarısı başladı bi deGenel olarak rahat biraz da arkadaş gazına kolay gelen biri sanki ben evliyim falan dememiş. Bence de kesinlikle bekleyin..