meyhaneye giden koca

nefesayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
26
2
1
38
Kizlar benimki habire meyhaneye gazinolarda takiliyo ne yap cami bilmiuorum ban a bi akil verin

Meyhaneye gidip.seni ihmal.ediyorsa,icip icip sapitiyorsa, tum gelirinizi meyhanede yiyorsa bosanacaksin.
Ama sosyal.iciciyse, evini.ihmal etmiyor maddi acidan zorlamiyorsa 3 secenek var ya sizde eslik.edeceksiniz ya karismayacaksiniz yada.yine çekemem deyip bosanacaksiniz

Ama burası köylü bir yer nasıl gidebilirim.Üstelik kaynanamda kocamı haklı buluyor.Erkektir yapar diyor.

Ama burası köylü bir yer nasıl gidebilirim.Üstelik kaynanamda kocamı haklı buluyor.Erkektir yapar diyor.
Kaynanan cahil cühela, onun yetiştirdiğinden ne beklersin ki?
Sadece Kabul etmeyeceğin şeyleri sana yaşatmalarına izin verme. Öyle ya da böyle farketmez/

Vallaha bi gidesim var benim de içip içip totoyu bası dagıtasım var. Tam bunu dusunurken konuya denk geldim de k. Bakmayın

Arkadasların dedıgıne katılıyorum ihmal ediyor mu sizi?

ihmale sorarsaniz asla tam tersi onun gozūnūn içine bakiyorum surf ona deger verdiğimi anlasın diye daha neyspayimki

Kizlar benimki habire meyhaneye gazinolarda takiliyo ne yap cami bilmiuorum ban a bi akil verin
köyde meyhanenin gazinonun ne işi varki artık büyük şehirlerde bile adı değişti oraların.ihmal de etmesi beni her gece her gece bende istemem gitmesini.k.valdenle paylaşma sorunlarını o sana sen haklısın der mi hiç diyen de çıkar da çok az.huyundan vazgeçmiyorsa yüz veme hiç tavrını koy ortaya benide götür de o zaman.ya da sende her gün çık gez dolan çarşı pazar bakalım ne yapacak.

Köy içinde değil ama yakın bir yer.Dün gece yine gitmiş.Arkadaşının eşi söyledi.Aradım aradım açmadı.Arkadaşı eşine meyhanedeki kadınlarla resimleri göstermiş.Biz çok küçük yaşta severek evlendik o zamanlar gitmiyordu ki

meyhane değil o zaman o.
pavyona gidiyor eşin.

Reactions: KV_

Köylük yerde o kadınlar nasıl gidebiliyor meyhaneye?

Pavyon mu meyhane mi kafalar karışık galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…