Oyle bir kadinin oglu degismez. Sansin varsa baba evine don.Ama burası köylü bir yer nasıl gidebilirim.Üstelik kaynanamda kocamı haklı buluyor.Erkektir yapar diyor.
Kaynanan cahil cühela, onun yetiştirdiğinden ne beklersin ki?Ama burası köylü bir yer nasıl gidebilirim.Üstelik kaynanamda kocamı haklı buluyor.Erkektir yapar diyor.
köyde meyhanenin gazinonun ne işi varki artık büyük şehirlerde bile adı değişti oraların.ihmal de etmesi beni her gece her gece bende istemem gitmesini.k.valdenle paylaşma sorunlarını o sana sen haklısın der mi hiç diyen de çıkar da çok az.huyundan vazgeçmiyorsa yüz veme hiç tavrını koy ortaya benide götür de o zaman.ya da sende her gün çık gez dolan çarşı pazar bakalım ne yapacak.Kizlar benimki habire meyhaneye gazinolarda takiliyo ne yap cami bilmiuorum ban a bi akil verin
Evlendikten sonra başlamadı ya gitmeye, önceden de gidiyordu. Siz de biliyordunuz.Kizlar benimki habire meyhaneye gazinolarda takiliyo ne yap cami bilmiuorum ban a bi akil verin
Köy içinde değil ama yakın bir yer.Dün gece yine gitmiş.Arkadaşının eşi söyledi.Aradım aradım açmadı.Arkadaşı eşine meyhanedeki kadınlarla resimleri göstermiş.Biz çok küçük yaşta severek evlendik o zamanlar gitmiyordu ki
Köy içinde değil ama yakın bir yer.Dün gece yine gitmiş.Arkadaşının eşi söyledi.Aradım aradım açmadı.Arkadaşı eşine meyhanedeki kadınlarla resimleri göstermiş.Biz çok küçük yaşta severek evlendik o zamanlar gitmiyordu ki
Yani ne deniyor bilmiyorum işte.İçkili kadınlı bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?