• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meyhaneye giden koca

Kaynanana diyeceksin ki ne demek gider, ya ordan hastalık kapıp gelse ne olacak sen zannediyormusun ki oraya içmeye müzik dinlemeye gidiyor basbaya malum şey için gidiyor ışte.böyle erkekler için alacaksın şap ı katacaksin yemeklere ohh senin kafa rahat olacak.sonra birde kaşıntı tozu alıp dökeceksin kıyafetlerine kaşınacak duracak.sende diyeceksin ki bak gordun mu allah in sopası yok cezani böyle veriyor.

Keşke bu tür sevgili ve eşlerin iade veya değişim hakkı olsa bir süre. Atıyorum 3 sene tanıdınız ettiniz pişman oldunuz geri iade edebilsek keşke :p. Böyle ürün gibi :D.

Keşke bu tür sevgili ve eşlerin iade veya değişim hakkı olsa bir süre. Atıyorum 3 sene tanıdınız ettiniz pişman oldunuz geri iade edebilsek keşke :p. Böyle ürün gibi :KK70:.
Ediliyor zaten, hatta üstüne 'kusura bakmayın. Efendim, üretim hatası olmuş' denip para da veriliyor :KK49:
Ama kadınlarımız nedense çok tercih etmiyor bu yontemi...
Konu sahibi ben seni anlıyorum...Isparta'daymisin. senin komşu illerinden birinde bir araştırmaya gitmiştim, bir kadin ne kadar borcu olduğundan falan bahsedip yardım talep etmişti. Kaymakamla konuşunca 'dogru, fakirlik çekiyorlar. Ama o aileye ne zaman toplu para ödesek adam anında ilçeye pavyonda gidiyor. Verdiğimiz para meze oluyor anlayacagin' demişti. Sonra pavyon kültürüne biraz bakınca turk pavyonlarinin en meşhuru Sarı tutku'nun adı zaten tarla düşmanı. Adamlar arsayı tarlayı satıp eline geçen parayı bir günde yiyorlarmis işte...
Bu arada konu sahibi arkadaşının kocası neden kadınlarla resmini atmış karısına?
Bir de sen konusunca senin koca kişisi ne dedi?
Bir de pavyona gittiği geceler eve geliyor mu? Kaçta geliyor?

Ama burası köylü bir yer nasıl gidebilirim.Üstelik kaynanamda kocamı haklı buluyor.Erkektir yapar diyor.

Onun bunun haklı bulması önemli değil ki.
Sizin ne düşündüğünüz önemli.
Erkek tir yapar düşüncesi ne ya!
Ev halinden size kadar ihmal durumu varsa enine boyuna konuşmalısınız eşinizle

Back
X