Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAraca takımlarımız aynı canım :)
tabak catal kasık kahvaltı takımından memnunum canım ama tencerelerden degılım neden dersen eger sapları hep yandı benım saplar asagı dogru cok yakın bıraz atesın altını acsam yanıyolar o yuzden memnun degılım ama dıgerlerı guzell cnm

anladım atesi pek acmamak gerek ozaman aslında aklımada takılmıstı bunlar yanar belki die ama napalım artık eskiyince yenisini alırızz
sen dıkkatlı kullanırsın canımm :)
 kac tane tencere yaktım yemekler içinde kömür olmuslar ben onlarıda yakarımm
 kac tane tencere yaktım yemekler içinde kömür olmuslar ben onlarıda yakarımm 

ayy cerenim ben kim dikkat etmek kimkac tane tencere yaktım yemekler içinde kömür olmuslar ben onlarıda yakarımm

Canım topiciğini yeni gördüm. Aldıklarını güle güle kullan.
Bir başlayınca gerisi geliyor Allah yardım ediyor evlenene gerçekten :)
Aldıklarında çok hoş :)

yer sofram (annem hamur acarsın dedi :))    )
yer sofram (annem hamur acarsın dedi :))    ) şişe acacağım benimki yeşil elmalı
 şişe acacağım benimki yeşil elmalı fincan standım (henüz fincanları yok) :)
 fincan standım (henüz fincanları yok) :) nihale
nihale  ölçü kabı(beyazı)
ölçü kabı(beyazı) önlük cok beğenip öylesine aldım
önlük cok beğenip öylesine aldım peçetelik
peçetelik gereksiz bi kap (börek koyarmısım)
gereksiz bi kap (börek koyarmısım) baharatlara die aldığım kasıklar benimkiler düz sade
 baharatlara die aldığım kasıklar benimkiler düz sade tepsilerim
 tepsilerim tırtıl kurabiye kalıbım
tırtıl kurabiye kalıbım un kaplarım (beyaz ve tam buğday)
un kaplarım (beyaz ve tam buğday) ahşaplarım hala eksikler kasık ve kepceleride alınıcak
 ahşaplarım hala eksikler kasık ve kepceleride alınıcak  öylesine kaselerim benimkiler bembe çiçekli
 öylesine kaselerim benimkiler bembe çiçekli bulgur ve pirinç kaplarım
bulgur ve pirinç kaplarım bıcak bileyicim
 bıcak bileyicim bisküvi kalıplarım
 bisküvi kalıplarım kaselerim 6 lı
 kaselerim 6 lı servis tabağım 6 lı (bu camları bulunsun die aldım ayrıyetten pasta seti alıcam)
 servis tabağım 6 lı (bu camları bulunsun die aldım ayrıyetten pasta seti alıcam) ceviz kıracağım
ceviz kıracağım arkadasımın hediyesi kahvaltı tabağım (kahvaltı için kuru meyve ve ceviz koymayı düşünüyorum
 arkadasımın hediyesi kahvaltı tabağım (kahvaltı için kuru meyve ve ceviz koymayı düşünüyorum

keretam (kırmızı)
 keretam (kırmızı) kapı önü ayakkabılığım
 kapı önü ayakkabılığım