Meyvenull'un Diyet Günlüğü

meyvenull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
12.269
2
0
Kocaeli
merhabalarrrr :71::71::71::71::71:

Cuma zayıflama yarısmasından bu hafta mezun olmak istiyorum ve artık burdan kendime ait bi sayfada kilomu korumaya almak istiyorum..

Hayırlı uğurlu olsunn :87::87::87:

Diyet serüvenim nasıl nasladı nasıl biter bilemem iki ucu acık bir doğru bu kendimi bildim bileli kiloluydum halada öyleyim incecik iskelet tarzı bi bedenim olamaz benim die düşünüyorum.
şuan elimde yeşil çayımı yudumlarken sizlerden ricam dünyama renk katmanızzz :112:

Son düzenleme:
bu gün yiceklerimi yazayım..

Sabah cevizli ekmek yedim bol cevizli ama 1 bardakta süt

öğlen yeşil elma
ara yeşil elma
ara yeşil elma
aksam yeşil elma
ara yeil elma

bol su-yeşil cay-çay

biliyorum cok sacma bi menü oldu ama detoks yapmayı planlıyordum bi türlü malzemeleri bi araya getiremedim dizimdeki sorundan dolayı sporda yapamıyorum en azından bu sekilde bi raz rahatlasın bedenim..

ölçülerimide yazsam ii olucak

göğüs 85

bel 65

kalca 97

bacak 87

utanıyorum hala cok kalın bacaklarım varr :78::78::78:

canım hayırlı olsun yeni yerin darısı bizim basımıza mezun olmadaaaaaaaaaaaaaa

saol cnaım benimm :70: Inş senden en kısa sürede olursun burcakcımm :8::8::8:
Yaz geliyo mezun olmak değil aslında önemli olan kiloyu korumak inş basarırım bunu benim en büyük sıkıntım çünkü annemlere gidince 7 günde 5 kilo alabilen biriyimm :52::52::52:

saol cnaım benimm :70: Inş senden en kısa sürede olursun burcakcımm :8::8::8:
Yaz geliyo mezun olmak değil aslında önemli olan kiloyu korumak inş basarırım bunu benim en büyük sıkıntım çünkü annemlere gidince 7 günde 5 kilo alabilen biriyimm :52::52::52:

aman aman canım dikkat etde geri alma almak kolayda gelince gitmiyo bu lanet kilolar

aman aman canım dikkat etde geri alma almak kolayda gelince gitmiyo bu lanet kilolar

evet yaaa :5:
Bide kilomu korurken plates yapıp incelmem lazım baksana bacak kalınlığım cok fazla armutum ben onu bi 5 cm inceltmem gerek yaza kadar :8::8::8:
şu minder olayını çözsem rahat rahat yapcam platesi ama yatamıyorum mindersiz kemiklerim batıyor canımı yakıyor :61:

bide bu sabah maydanoz soğan kürü hazırladım gün boyu onu içicem regl olmaya yardımcıymıs bu ay öyyle bi problemim var inş ise yarar.. :31:

kaptannn...
ilk defa kilo veremeyip bu hafta mezun olmamanı istiyorum desem?:) aşkolsun sana yaa :(

bu gün 3.5 litre su içmeyi hedefliyorum 1 ri bitti :66::66::66:

bütün kirler gitsein bedenimdenn :64::64::64::64:

tertemiz tertermiz olayımmmm :32::32::32:

yaz geliyo bahar geldi doğa çicek acarken benimde çicek gibi olmam lazımm :12::12::12:

hayırlı olsun canım gitsin bidaha gelmesim kilolar meyvem şunu gördüm yanlışmı yazdın yoksa doğrumu

96.2--92.9hııı

canim topigin hayirli olsun,ama sanirim bacak ölcün 2 bacaginin ölcüsü,yoksa senin tek bacagin 87 olamaz
teşekkürler yasom :16:

ayy saskın benn :60::60:
57 yazıcaktım ne yazmısımm :9::9:
hayırlı olsun canım gitsin bidaha gelmesim kilolar meyvem şunu gördüm yanlışmı yazdın yoksa doğrumu

96.2--92.9hııı

teşekkürler doğacımmm :38:
96.2--92.6
anlayamadımmmm :44:

yaaaa öyle deme nidahcımm amaaaa
bu hafta mezun olurum inşş :21::21::21:

sende kacamak yapmadan devam edersen nisan sonu mezun olursun maasallahın var :nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım şaka biyana sen bizi iyi toparlıyodun gitmene çok üzüldüm.topicin de hayırlı olsun ,takipteyim:)

Back
X