- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi imagemaker
-
Yakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
bence gidin çok ii gelecek huzur dolacaksınız inanın bana gerçi ilk edğil bu ama onun elini öpmeye gidio gibi düşünün kendinizi tabiki ağlayacaksınız tabiki bu çok kolay olmayacak ama gidin duanızı edin gidinki benim kızım sapasağlam dimdik diye gurur duysun sizinle...Yakında memleketime gidiyorum.Babam vefat edeli 2,5 yıl oldu.Abim kaza geçirdiği zaman memlekete gittim ama onda da sürekli hastanedeydim fırsatım olmadı babamın mezarına gitmedim.Mezar ziyareti yapacak durumda değilim .Kaldıramam diye düşünüyorum .Gitmeli miyim siz nasıl duygular yaşadınız .Karmakarışığım inanın .
Karşıyaka'da çok güzel bir adet var .Basin sagolsun canim..mekani cennet olsun..gidemeyebilirsin dayanamayabilirsn...bnce kendink hazir hissettgn zman git..tabiki gitsen iyi olur ama hazir hissetmelisin..evdende bol bol dua okuyabilirsn..
Ege'de böyle bir gelenek var ben de seviyorum onu.Karşıyaka'da çok güzel bir adet var .
Ölülerin hayrına lokma döktürüyorlar .
Sokağa lokma tezgahı açılıyor araba ile .
Gelen geçen yiyor .Harika bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?