Bugüne kadar defalarca başıma geldi. Bugün yaşadığım olaydan sonra konu açmam gerekti buraya.
28 yaşında alevi bir vatandaşım. Bugun otobuste iki kadının konusmasını duydum.Yanımda da yeğenim vardı 7 yaşında melek gibi bir çocuk . Kadınlar aralarında şöyle konuştu ;
Alevilerin elinden birşey yenmez. Müslüman değiller, Namusları yok gibi şeyler duydum .
Yeğenim de rahatsız oldu çocuk masum masum yüzüme bakıyor.
Daha önce de 5 yıllık ilişkim alevi olduğum için bitti, evlilikle sonuçlanmadı. Karşı tarafın anne ve babası alevi oldugum icin biz alevi gelin istemeyiz diye işi bozdular. Tüm hayallerim yerle bir oldu .
19 yaşındayken iyi niyetle komşulara aşure dağıtırken, o kadar emek vermişim yapmışım dağıtıyorum , komşulardan biri aşure kasesini aldı , kapıyı kapattı kızına dedi ki ; dök o kaseyi kızım alevinin elinden yenmez mundar olmuştur o aşure.
Tiksindim yani arkadaşlar bu tip insanlardan.
Üzmeyin tatlı canınızı.Alevi,sünni,kürt hepimiz kardeşiz,insanız.Kalp güzel olsun gerisi hikaye.Bugüne kadar defalarca başıma geldi. Bugün yaşadığım olaydan sonra konu açmam gerekti buraya.
28 yaşında alevi bir vatandaşım. Bugun otobuste iki kadının konusmasını duydum.Yanımda da yeğenim vardı 7 yaşında melek gibi bir çocuk . Kadınlar aralarında şöyle konuştu ;
Alevilerin elinden birşey yenmez. Müslüman değiller, Namusları yok gibi şeyler duydum .
Yeğenim de rahatsız oldu çocuk masum masum yüzüme bakıyor.
Daha önce de 5 yıllık ilişkim alevi olduğum için bitti, evlilikle sonuçlanmadı. Karşı tarafın anne ve babası alevi oldugum icin biz alevi gelin istemeyiz diye işi bozdular. Tüm hayallerim yerle bir oldu .
19 yaşındayken iyi niyetle komşulara aşure dağıtırken, o kadar emek vermişim yapmışım dağıtıyorum , komşulardan biri aşure kasesini aldı , kapıyı kapattı kızına dedi ki ; dök o kaseyi kızım alevinin elinden yenmez mundar olmuştur o aşure.
Tiksindim yani arkadaşlar bu tip insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?