Erkek arkadasım alevı ben hanıfıyım daha once evlılık yapmıs ama sadece nıkahları olmus dugun bıle yapılmamıs ayrılmıslar ben onu sevıyorum ve guven verıo cok duzgun bırı bana baglı efendı budevırde guven veren bırnı bulmak cokzor dıye duusnuyorum aıleme soylemek ıstemıyorum sorun cıkacak dıye sızce dogrumu yapıyorum
Erkek arkadasım alevı ben hanıfıyım daha once evlılık yapmıs ama sadece nıkahları olmus dugun bıle yapılmamıs ayrılmıslar ben onu sevıyorum ve guven verıo cok duzgun bırı bana baglı efendı budevırde guven veren bırnı bulmak cokzor dıye duusnuyorum aıleme soylemek ıstemıyorum sorun cıkacak dıye sızce dogrumu yapıyorum
bızde ya Muhammet ya alı derler dıyo karsı degıl hıcbıseye cok sukur ama yapı hanıfı gıbı degıl yasam tarzı ben bıle hıcbıseyı tam yapamıyorum gercı aılemden cekınıyorum ben cok ön yargılılar
kısılıgı oturmuş bırı onun babası ölmüş annesı yaşlı benımde annem kanser ölmek uzere bız bırımızın herseyı olcaz onların tarafı karsı cıkmıo sorun degıl onlar ıcınde benım babam duyarsa sorun cıkarırır işte ondan korkuyorum gızlemeyı dusunuyorumo Adıyamanlı ben ızmır ızmırde yasıcaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?