• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezhep farki nedir ?

gamzeadn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
7
3
86
26
7 aylık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz bir hafta önce mezhep farkı diye biseyler öğrendim ve pek bilgim olmadığı için sormak istedim ben sünniyim erkek arkadaşım igdirli ve azeri olduklarını söylüyor halama sorduğum da kesinlikle biz onlara kiz vermeyiz günah dedi halamda dinle çok alakası olan biri bana saçma geldi çünkü onlarda namazını kılıyor kurban kesiyor cuma namazına gidiyor aynı şeylere inanıyorsak niye Boyle bir fark var?

7 aylık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz bir hafta önce mezhep farkı diye biseyler öğrendim ve pek bilgim olmadığı için sormak istedim ben sünniyim erkek arkadaşım igdirli ve azeri olduklarını söylüyor halama sorduğum da kesinlikle biz onlara kiz vermeyiz günah dedi halamda dinle çok alakası olan biri bana saçma geldi çünkü onlarda namazını kılıyor kurban kesiyor cuma namazına gidiyor aynı şeylere inanıyorsak niye Boyle bir fark var?

Burada din ile ilgili konu açmak yasak.

Mezhepleri araştırabilirsin internetten.

Daha doğru bilgiler bulacağından eminim.

Hayatın hakkında kararlarını kendin verecek yaşa gelmeden evlilik düşünme.
Daha 18 yaşındasın.

Mune Mune

Kavga çıkmadan yetiş :olamaz:

Kötü bi amacım yok bilmediğim için sormak istedim benimde kafamı karistirdilar

Kötü bi amacım yok bilmediğim için sormak istedim benimde kafamı karistirdilar

bunun yeri burası değil google amcamız boşa mi var :)

forum kuralları diyelim. Amaç kötülüğü değil.
Burada halan ile ilgili kötü yorumlara maruz kalacaksin çünkü.

kafan sakin karismasin. seviyorsan gerisi tefferuat bence. halaniz dinle ilgiliymis ama dinde ne olursa olsun insan ayrimi yapmanin gunah oldugunu ve herkesin hangi dinden olursa olsun allahin kulu oldugunu unutmus.

Azerilerde muslumanlar canim simdi
Canim benim musluman degilse ornek hristiyan ya da yahudiyse bir sorun teskil eder lakin mezhep farkliliklarimiz var sunni mezhebinin icinde hanefi hanbeli maliki ve safii vardir eger onun adetleri ve senin adetlerini dusunerek birbirinize uyum sagliyacaksaniz bu zor degilse ufak tefek seyler asilir zamanla lutfen o kisiye soyleyin kuran acip kackere okumus yada islam ilmihalini kackere okumus... mezhep farkliligi yani son peygamberin muhammed bir Allah oldugunu biliyorsa...

Azerilerde muslumanlar canim simdi

Canim benim musluman degilse ornek hristiyan ya da yahudiyse bir sorun teskil eder lakin mezhep farkliliklarimiz var sunni mezhebinin icinde hanefi hanbeli maliki ve safii vardir eger onun adetleri ve senin adetlerini dusunerek birbirinize uyum sagliyacaksaniz bu zor degilse ufak tefek seyler asilir zamanla lutfen o kisiye soyleyin kuran acip kackere okumus yada islam ilmihalini kackere okumus... mezhep farkliligi yani son peygamberin muhammed bir Allah oldugunu biliyorsa...
Bende böyle düşündüğüm için tuhaf geldi öğrenmek istedim yani bu bi sorun olmaz diyorsunuz ?

Bende böyle düşündüğüm için tuhaf geldi öğrenmek istedim yani bu bi sorun olmaz diyorsunuz ?
Hayir sen dini inanciniz farkli degilse olmaz ornek veriyorum bir arkadasim safii biri hanefi evliler o ona uyumlu oda ona saygili

Su mezhep farki saçmalıktan başka bişey değil. Hepimizin Allahi bir ona inanıyoruz daha insanlari bolusturmenin ne alemi var

Malesef bu duruma önem veren cok. Ben yerinizde olsam sevgilinizin agzini arardm bu konuda ne düşünüyor mezhep konusunda kati mi diye. Sonucta herkes onem verecek diye bisey yok. Benim esimde o yörenden. Ama ne ailesi ne kendisi mezhebin m sini bilmezler

Malesef bu duruma önem veren cok. Ben yerinizde olsam sevgilinizin agzini arardm bu konuda ne düşünüyor mezhep konusunda kati mi diye. Sonucta herkes onem verecek diye bisey yok. Benim esimde o yörenden. Ama ne ailesi ne kendisi mezhebin m sini bilmezler
Oda benim gibi düşünüyor sorun etmiyor benim ailemde allaha şükür anlayissiz değiller daha 2 yıl var evlilige zaten o zamana kadar bi sorun ciksada hallederiz diye düşünüyorum bi an halama inanıp vazgececektim kaç gündür düşünüyorum saçma ışte ama insanın kafasını karistiriyolar

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz dediğim gibi bilgim olmadığı için kafam karıştı
Aslinda sadece dini degil hemen hemen her konuda bilgimiz olursa bizi kimse degistiremez biz ben oluruz ben biz oluruz lutfen yinede belgelerle cik iyi arastir kitaptan falancanin sozu degil yazili olani goster o kisiye

Aslinda sadece dini degil hemen hemen her konuda bilgimiz olursa bizi kimse degistiremez biz ben oluruz ben biz oluruz lutfen yinede belgelerle cik iyi arastir kitaptan falancanin sozu degil yazili olani goster o kisiye
Bu arada ben tsk ederim

Back
X